Έχει παντελή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Από την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Μάντυ Σεβαστού λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2021:

Χθες βράδυ, μαθαίνουμε από ένα διαδικτυακό μέσο για “ΕΞΑΜΗΝΗ διαγραφή του κ. Βόβολη από τον ΙΣΑ”, απόφαση που υποτίθεται πως έχει επικυρώσει ο ΠΙΣ!

ΔΕΝ θα σταθούμε στο νομικό κομμάτι της υπόθεσης, καθ’ ότι αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί!

ΑΚΟΜΗ όμως ο κ. Βόβολης δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από τον ΠΙΣ για την απόφαση αναστολής της άδειας λειτουργίας του, γιατί για αυτό πρόκειται, που είδε χθες βράδυ το φως της δημοσιότητας.

Σήμερα το πρωί, οι συνεργάτες μας, μας ενημερώνουν, πως ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, έχει κάνει retweet ένα σχόλιο από κάποιο ανυπόγραφο προφίλ. Ξέρετε… αυτά που οι συστημικοί έχουν στη διάθεσή τους για να “ψιθυρίζουν” ειδήσεις δημιουργώντας κλίμα… γιατί έτσι λειτουργούν… face to face ουδείς τους δεν μπορεί. Από το εν λόγω σχόλιο που ο νυν υπουργός έκανε αναπαραγωγή, κράτησα την τελευταία λέξη. Έγραφε “επιτέλους”.

Στην πολιτική ποιότητα του νυν υπουργού δεν χρειάζεται να αναφερθούμε καν. Ούτε στην παντελή έλλειψη πολιτικού του πολιτισμού. Παραπέμπουμε απλά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Δημοκρατία” και έπειτα στην κρίση του Έλληνα πολίτη την οποία και εμπιστευόμαστε.

Τις τελευταίες ημέρες, βγάζουν ό,τι παλαιοκομματικό και διεφθαρμένο έχουν κρυμμένο στα συρτάρια τους, για τη διεκδίκηση προεδριών κομμάτων, κλπ. Όλα τα βλέπουμε.

Η αλήθεια ποια είναι… Η αλήθεια είναι πως πλησιάζουν εκλογές. Η αλήθεια είναι πως με μία εξάμηνη αναστολή άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος θωρούν πως θα σιγάσουν τον Φαίδωνα Βόβολη και πως θα τον αποπροσανατολίσουν.

Η αλήθεια είναι πως στα συρτάρια τους, πέρα από τους “νεκρούς που ανασταίνουν”, έχουν και τις δημοσκοπήσεις, που δείχνουν πως ένα 30% των Ελλήνων τους αντιπολιτεύεται έντονα. Και ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ της ΜΟΝΗΣ αντιπολίτευσης, είναι ο ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ.

Την αποστροφή των Ελλήνων πολιτών λοιπόν φοβούνται. Την απώλεια της εξουσίας… ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ…

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ γι’ αυτό….

Η εισήγηση του ΠΙΣ για αναστολή της άδειας του ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ, είναι η περίτρανη απόδειξη… 6ΜΗΝΗ είπαν… τόσο χρόνο έχουμε ως τις εκλογές προφανώς…

Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι… Όσο για τον ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ…

ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ και ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ από ποτέ… Ερχόμαστε…

Το 30% είναι η βάση… συνεχίζουμε να οικοδομούμε μία Ελλάδα με ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ήθος, καθαρότητα, δύναμη και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ… με ΣΕΒΑΣΜΟ στη Δημοκρατία, με ΣΕΒΑΣΜΟ στον Έλληνα πολίτη.

Και αυτό είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ….

ΤΩΡΑ…. είναι η ΔΙΚΗ σας ώρα.

(Εδώ ταιριάζει το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Άδωνι – Σπύρο Γεωργιάδη….)!

Τριτοκοσμική Περιφέρεια Αττικής με ευθύνη της Διοίκησης Πατούλη…

Από την γραμματεία της Περιφερειακής Παράταξης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” λάβαμε στις 19 Οκτωβρίου 2021 το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Στις 14 Οκτωβρίου βρεθήκαμε μπροστά σε μια απαράδεκτη κατάσταση με δρόμους και υπόγειες διαβάσεις πλημμυρισμένες και αδιάβατες. Η εικόνα του λεωφορείου βουλιαγμένου κυριολεκτικά μέσα στο νερό και των επιβατών του να απομακρύνονται πιασμένοι χέρι – χέρι παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα.

Έφταιγε μήπως η σφοδρή καταιγίδα για την εικόνα αυτή ή έβαλαν το χέρι τους οι γνωστοί ανεύθυνο-υπεύθυνοι με τον ωχαδερφισμό τους και την έλλειψη συνολικού σχεδιασμού;

Η περίπτωση της γέφυρας στην παλαιά Ποσειδώνος προς Συγγρού είναι χαρακτηριστική περίπτωση πλήρους αδιαφορίας και έλλειψης σχεδιασμού.

Πώς συμβαίνει να βουλιάζουν λεωφορεία στις υπόγειες διαβάσεις;

Από τις έντονες βροχοπτώσεις; Ασφαλώς και όχι.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την υπερχείλιση του Ιλισσού. Το νερό πέρασε μέσα από το εργοτάξιο, κατέκλυσε την υπόγεια διάβαση του τραμ που ευρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από τον νεοκατασκευαζόμενο δρόμο και στη συνέχεια κατέκλυσε την υπόγεια οδική διάβαση, που και αυτή είναι ακόμα χαμηλότερα από την υπόγεια διάβαση του τραμ. Παράλληλα υπήρξε μεγάλη ροή επιφανειακών νερών από το Μοσχάτο και την περιοχή απέναντι από το “Νιάρχος” λόγω της έλλειψης αντιπλημμυρικών έργων. Τα ελάχιστα φρεάτια που υπήρχαν ήταν αδύνατον να συγκρατήσουν των όγκο του νερού που λόγω και της κλίσης του εδάφους έγινε ορμητικό.

Αυτά θα γίνονται κάθε φορά που θα βρέχει έντονα, αν δεν γίνουν έργα διαπλάτυνσης και εκβάθυνσης της κοίτης του Ιλισού και αντιπλημμυρικά έργα στο Μοσχάτο, στην Καλλιθέα και στην Νέα Σμύρνη.

Αυτά θα έπρεπε να γίνουν πρώτα απ΄ όλα!

Ποια είναι η ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής;

Η Περιφέρεια με διαρκείς παρατάσεις ολοκλήρωσης του έργου στο Φαληρικό Όρμο έδειξε μεγάλο “σεβασμό” και “ευγένεια” σε ένα εργολάβο που υπολειτουργεί το εργοτάξιο του για ένα και πλέον χρόνο.

Παράλληλα υπήρξε τρομακτική καθυστέρηση στην εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στο Μοσχάτο, στην Καλλιθέα και στην Νέα Σμύρνη.

Η έλλειψη συνολικού σχεδιασμού αντιπλημμυρικών έργων και η παράλειψη διάθεσης των σχετικών πιστώσεων οδηγήσαν και μαθηματικά στα παραπάνω αποτελέσματα. Ανεξάρτητα από την κλιματική κρίση και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Εμείς, το 2014, παραδώσαμε ένα πλήρη σχεδιασμό αντιπλημμυρικών έργων. Τα αντιπλημμυρικά όμως είναι «θαμμένα» στη γη και φαίνονται ελάχιστα, ενώ τα “λαγουδάκια”, τα υπερκοστολογημένα rapid tests και οι γιορτές στο Πεδίο του Άρεως έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα για τη Διοίκηση της Περιφέρειας.

Πληρώνουμε για ακόμη μία φορά τις επιλογές και τη διαχειριστική ανεπάρκεια του κ. Πατούλη και των συνεργατών του. Ας προσέχαμε!

Με τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Βελόπουλος;

Από το πάντοτε ενημερωμένο διαδικτυακό πόρταλ https://tvxs.gr/news

στις 19 Οκτωβρίου 2021διαβάζουμε:

«Την εκτίμηση ότι η “Ελληνική Λύση” “σοβαρεύει” εξέφρασε ο δημοσιογράφος του Σκάι, Άρης Πορτοσάλτε, οκτώ χρόνια μετά από ανάλογη εκτίμηση του τότε συναδέλφου του στο ίδιο κανάλι και νυν βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου, ότι “μια σοβαρή Χρυσή Αυγή μπορεί να «υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία”!

“Όσοι παρακολουθούν επισταμένως τη Βουλή μου λένε πόσο σοβαρεύει μέρα με τη μέρα το κόμμα της Ελληνικής Λύσης. Σοβαρεύει”, είπε αρχικά ο Πορτοσάλτε και πρόσθεσε: “Φέρνω την πληροφορία που μου λένε πόσο σοβαρεύει η Ελληνική Λύση. Λέω μερικά πράγματα που μπορούν να μας χρησιμεύσουν στο μέλλον”!

Το “μέλλον” που πιθανώς να εννοεί ο δημοσιογράφος είναι μια ενδεχόμενη συμμετοχή του Κυριάκου Βελόπουλου σε κυβερνητικό σχήμα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκδοχή η οποία άλλωστε απασχόλησε και την εφημερίδα “Καθημερινή” στην στήλη της με τα Παραπολιτικά: “Θέλει ο Βελόπουλος να συμμετέχει σε μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη;”»!

Είναι πολιτικές κακοήθειες όσα αναδεικνύονται παραπάνω;

Έχουν έστω και την παραμικρή δόση αλήθειας;

Απαιτείται μια ελάχιστη εξήγηση από τον Κυριάκο Βελόπουλο προς όσους τον ψήφισαν τον Ιούλιο του 2019 και όσους προτίθενται να τον ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές;

loading...