Τι προκαλεί τον αυτισμό (εμβόλια) – ΒΙΝΤΕΟ

 Σε όλη αυτή την γκάμα της καταστροφής της υγείας που προκαλούν τα εμβόλια, τι κάνει ένα παιδί να πάει μέχρι το τέρμα και να πάθει την πλήρη καταστροφή; Γιατί μερικά παιδιά την “γλυτώνουν” παθαίνοντας άσθμα, που είναι μεν σοβαρό, μα άλλα παθαίνουν αυτισμό, που είναι το περισσότερο σοβαρό απ’ όλα;

        Η διάσημη αντιεμβολιάστρια γιατρός Suzanne Humphries, συγγραφέας του βιβλίου «Αίροντας τις Ψευδαισθήσεις – Αρρώστια, Εμβόλια και η Ξεχασμένη Ιστορία», εξηγεί πως ο αυτισμός συνήθως συμβαίνει ως αποτέλεσμα μιας προοδευτικά αυξανόμενης επίθεσης στον οργανισμό με διάφορες κοινές ιατρικές πρακτικές. Συνήθως έρχεται ως αποτέλεσμα της δημιουργίας όλο και περισσότερης φλεγμονής, που περνά στον εγκέφαλο και τον καταστρέφει, από εμβολιασμούς σε συνδυασμό με κοινές αλλοπαθητικές πρακτικές όπως είναι οι αντιβιώσεις. Όσο πιο πολλά από αυτά συμβούν, τόσο πιο πιθανό γίνεται να επέλθει το χείριστο αποτέλεσμα.

        Μολονότι ακόμα και ένα εμβόλιο από μόνο του μπορεί να προκαλέσει αυτισμό, το σύνηθες είναι να έχουν υπάρξει περισσότερες παρεμβάσεις, που έχουν ήδη ασκήσει μια εμφανή ή αφανή επίδραση.

        Σχετικός σύνδεσμος:

        https://www.noesi.gr/blog/apozimiosi-dikastirioy-gia-vlaves-emvolia

        Ας σημειωθεί πως αν και το συγκεκριμένο δημοσίευμα (από γονιό) εκθέτει την επικινδυνότητα των εμβολίων, το Κέντρο “Νόηση”, με το οποίο μίλησα, μοιάζει να δέχεται και να προωθεί την αντίθετη, επίσημη οπτική πως τα εμβόλια προωθούν την υγεία.

        Ας δούμε για πόσο ακόμα καιρό θα μπορούμε να μοιραζόμαστε πληροφορίες στο διαδίκτυο, καθότι η λογοκρισία προχωρεί με άλματα, έτσι όπως προβάλλουν ως λύση για την πανδημία το εμβόλιο, αν και είναι (επίσημα) γνωστό πως δεν εμποδίζει την μετάδοση του ιού.

        Πόσα παιδιά έχουν τα εμβόλια μετατρέψει σε αυτιστικά; Παγκοσμίως, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, ένα στα 160.

        https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/autism-spectrum-disorders

        Ας σημειωθεί πως δεν υπήρχαν αυτιστικά παιδιά προτού ο σύγχρονος διεθνισμός προωθήσει την δυτική ιατρική και συγκεκριμένα αυτό το μέτρο πρόληψης ασθενειών παγκοσμίως.

        Μα, όπως είπαμε, ο αυτισμός είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το ίδιο με τον αριθμό των ανθρώπων που τα εμβόλια του κορωνοϊού σκοτώνουν: δεν λέει τίποτα για τα γενικότερα προβλήματα υγείας που τα εμβόλια έχουν ήδη δημιουργήσει και θα δημιουργήσουν στον πληθυσμό.

        Ομοίως, οι θάνατοι από κορωνοϊό αποκαλύπτουν ένα μικρό μόνο μέρος από την πραγματική δυστυχία που ο κορωνοϊός προκαλεί στα θύματά του.

        Οι θάνατοι είναι μόνο μέρος της εικόνας.

        Ο αυτισμός είναι μόνο μέρος της εικόνας.

        Είναι η κορυφή του παγόβουνου.

        Και, ο καθένας, οι οπαδοί της θεωρίας ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός (ή ότι είναι απλά μια γριπούλα που δεν χρειάζεται την οποιαδήποτε προφύλαξη), και οι οπαδοί της θεωρίας πως το εμβόλιο αποτελεί λύση για τον κορωνοϊό, επιλέγουν ποια “αλήθεια” πιστεύουν ότι τους βολεύει να παρουσιάσουν.

        “Δεν υπάρχει κορονοϊός, άρα δεν χρειαζόμαστε το εμβόλιο.”

        “Υπάρχει κορονοϊός, άρα το εμβόλιο μπορεί να τον σταματήσει.”

        Ένα κανονικό θέατρο του παραλόγου που παίζεται γύρω από το φλέγον θέμα: αν η εξουσία θα καταφέρει να αποκτήσει τον έλεγχο του σώματός μας – όπως άλλωστε επισήμως σχεδίαζε πολύ πριν την “νέα κανονικότητα”.

loading...