Ληξουριώτισσα: «Δεν εμβολιάστηκα, δεν εμβολιάζομαι»

Η όποια ομοιότητα με ανθρώπους και καταστάσεις της Ελλάδας είναι εντελώς τυχαία.

(Η φωτογραφία του άρθρου είναι από μια περσινή δημοσίευση https://www.stiripesurse.ro/video-senatoarea-aur-diana-osoaca-face-acuzatii-grave-se-pregateste-internarea-mea-cu-forta-se-pune-la-cale-infectarea-mea-cu-covid_1558005.html σχετικά με τις καταγγελίες που είχε κάνει η ανεξάρτητη γερουσιαστής Ντιάνα Ιβάνοβιτς-Σοασοακα σε ένα βίντεο της με θέμα: «Ετοιμάζουν την δια της βίας εισαγωγή μου στο νοσοκομείο, με σκοπό την επιμόλυνση μου με κόβιντ». Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: «Πέντε άτομα που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους μου είπαν να προσέχω, ειδικά τα παιδιά μου, διότι ετοιμάζεται η επιμόλυνσή μου με κάτι σαν το SARS- COV2, που, όμως, δεν είναι SARS-COV2».)

***

Η Ελλάδα ολόκληρη είχε διαπιστώσει, το περασμένο, καυτό, καλοκαίρι, ότι οι ρουμάνοι είναι άριστοι πυροσβέστες και εύγε τους. Ήρθε όμως ο χειμώνας και οι «φωτιές» αντί να εξαφανιστούν, δυναμώνουν. Η Ρουμανία «καίγεται» και κοχλάζει επίσης και κανένας πυροσβέστης δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο λαός, μόνο, «σβήνει» και υποφέρει, ενώ το «θέατρο» καλά κρατεί…

Η δικηγόρος, ανεξάρτητη γερουσιαστής Ντιάνα Ιβάνοβιτς –Σοσοακα είναι από τους λίγους ανθρώπους που, με τις εμπρηστικές της ομιλίες έχει τροφοδοτήσει και το «καθάριο πυρ» που οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης στη Ρουμανία, την περασμένη εβδομάδα. https://staging.ksipnistere.com/2021/10/blog-post_300.html

Οι παρεμβάσεις της γερουσιαστού ακούγονται είτε από το βήμα της βουλής είτε από το διαδίκτυο, μιας και δεν έχει, πλέον, πρόσβαση σε κανάλια και σταθμούς που απειλούνται με βαριά πρόστιμα εάν την καλέσουν. Ήδη παρουσιάστηκε για απολογία το μοναδικό τολμηρό, νεοσύστατο, κανάλι «NewsRomânia», που την φιλοξένησε στις 6 Οκτωβρίου, πάραυτα. (Η αναφορά για το συμβάν γίνεται στο 10ο περίπου λεπτό, στο παρακάτω λινκ.)

Παραθέτω ένα απόσπασμα από πρόσφατη, διαδικτυακή, επικοινωνία της Ντιάνας Ιβάνοβιτς Σοσοάκα:

https://www.facebook.com/DianaSosoacaOficial/videos/2931755470423441/

Από το 35ο έως το 36ο περίπου λεπτό:

«Ποιοι είσαστε εσείς να ξεφτιλίσετε τον ρουμάνικο λαό; Ποίοι είσαστε εσείς και ποιος σας συνιστά να παροτρύνετε τον ρουμάνικο λαό να εμβολιαστεί; Γιατί δεν αποδέχεστε Γιωργάκη και Ραέντ Αραφάτ*, ότι έχετε «εμβολιαστεί» με φυσιολογικό ορό; Έχετε το θάρρος να κάνετε εξετάσεις ώστε να αποδειχτεί αν έχετε μέσα σας το εμβόλιο για τον Κόβιντ; Γι’ αυτό, καλοί μου άνθρωποι, δεν νοσεί κανένας πολιτικός και γι’ αυτό δεν έχει κανένας καμία παρενέργεια. Για να ξέρετε, όλοι τους είναι «εμβολιασμένη» με νερό σκέτο. Αυτή είναι η αλήθεια. Από τον Ιοχάνες ** και κάτω κανείς δεν εμβολιάστηκε με το αντί κόβιντ.»

Από το 36:30ο έως το 38ο λεπτό, περίπου:

«Γιατί δεν φέραμε θεραπείες που να ιατρεύουν αυτήν την πνευμονία; Μια πνευμονία είναι. Ξέρετε γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά κόρον στις ΜΕΘ; Ειδικά όσοι είναι σε οικίσκους. Αν θέλεις να σκοτώσεις κάποιον τον βάζεις σε οικίσκο. Γιατί; Διότι εκεί οι πόρτες μένουν ανοικτές! Διότι οι άνθρωποι εκεί είναι μες’ το κρύο! Το καλοκαίρι, να το καταλάβω` έκανε ζέστη. Αλλά τώρα, με αυτόν τον καιρό, να είναι οι πόρτες ανοικτές στους οικίσκους; Εγώ έχω μπουχτίσει με αυτή τη ψεύτικη δημοσιογραφία όπου κανονίζουν ραντεβού και στήνουν ωραία σκηνικά… Γιατί δεν μπαίνετε ρε, ξαφνικά, όπως μπαίνω εγώ; Γιατί δεν πηγαίνετε απροειδοποίητα; Για να δείτε πως κάθονται εκείνοι οι άνθρωποι εκεί, σαν παγοκολόνες. Βάζεις το χέρι απάνω τους και είναι παγάκια. Διότι σκεπάζονται μόνο με ένα σεντόνι! Πρέπει να έρθει η Σοσοάκα στο νοσοκομείο για να πει στις νοσηλεύτριες να φέρουν κουβέρτες στους αρρώστους; Δεν ντρεπόσαστε; Τους αφήνετε να ξεπαγιάσουν; Μα, η πνευμονία στους 15ο C – μπορείς να τους βάζεις 500 αντιβιοτικά -, δεν γίνεται καλά. Ο άρρωστος πεθαίνει. Ο άρρωστος δεν έχει άλλη ευκαιρία. Για την πνευμονία έχεις ανάγκη από ζέστη και θεραπεία. Γιατί τους βάζετε σε οικίσκους; Γιατί αυτό το τσίρκο;»

* Σ.μεταφ. – Ο Ραέντ Αραφάτ είναι σύριος, με καταγωγή από το Πακιστάν, που σπούδασε ιατρική σε πόλη της Ρουμανίας, πήρε την ρουμανική υπηκοότητα και πολιτεύτηκε, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της εξουσίας – και τις αλαζονείας εξίσου -, με πολλές αμφιλεγόμενες ζώνες στο βιογραφικό του ` στην διάρκεια της κατάστασης ανάγκης ήταν για την Ρουμανία ό, τι και ο Χαρδαλιάς για την Ελλάδα, επιφορτισμένος, όμως, με πολύ περισσότερες ευθύνες και περισσότερη εκτελεστική δύναμη.

** Σ.μεταφ. – Κλάους Ιοχάνες, ο πρόεδρος της Ρουμανίας, ρουμάνος λουθηρανός, από γερμανικής προέλευσης κοινότητες της Τρανσυλβανίας, που είχαν εγκατασταθεί στη περιοχή την εποχή της κατοχής υπό της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας.

loading...