Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το θέμα μας είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα εμβόλιο..; Σκέψου το. Δεν μας μένει και πολύς χρόνος.

 Οι περισσότεροι ξέρετε πως η ιστορία με τα εμβόλια θα τραβήξει μέχρι τέλος του 2022. Εάν αναρωτιέστε τι έπεται μετά, ορίστε. Μετά θα μας πουν, οκ γράψε λάθος τα εμβόλια δεν δουλεύουν.

Αλλά η απειλή είναι ακόμα εκεί έξω. Ο ιός θα ζεί και θα βασιλεύει. Η λύση; Θα το πω κομψά γιατί σε μερικούς θα πέσει βαρύ.

‘Να γίνουμε ένα’ με τη τεχνολογία. Το πρόστιμο όταν βγαίνεις από την ακτίνα δράσεως θα σου έρχεται στο email. Εάν δε είσαι έξω την ώρα που δεν πρέπει ‘το δάχτυλο σου’ δεν θα δουλεύει. Δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικά γιατί θα σου πουν πως θα μείνεις πίσω. Πως θα στείλεις τα παιδιά στο σχολείο με κομπιουτεράκι χειρός ενώ οι άλλοι θα το έχουν ενσωματωμένο; Θα κάνουν πολύ πιο γρήγορους υπολογισμούς.

Δεν θα χρειάζονται πλέον βιβλία, όλη η γνώση θα είναι διαθέσιμη με μία σκέψη. Η γνώση και η αλήθεια που θα θέλουν να ξέρεις.

Εάν ‘δεν πας με το ρεύμα’, θα είναι πολύ πιο εύκολο να σε εντοπίσουν. Δεν θα χρειάζονται καν κινητό για να βρούν το στίγμα. Ούτε και εσύ θα μπορείς να βγάλεις τη μπαταρία.

Το κράτος θα σου λέει, τι θα τρως, πότε θα βγαίνεις έξω στη φύση, γιατί θα καταστραφεί το περιβάλλον και εάν τολμήσεις και σκεφτείς (στην κυριολεξία το σκεφτείς) να επαναστατήσεις απλά θα κλείνουν όλες οι πόρτες. Αυτόματα.

Του σπιτιού σου, της Τράπεζας, του σουπερμάρκετ.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το θέμα μας είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα εμβόλιο;

Είναι θέμα επιλογής.

Καταλαβαίνετε γιατί δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία;

Τι να την κάνω την υγεία όταν είμαι κλεισμένος σε ένα κλουβί και το κλειδί το έχει η κυβέρνηση;

Καταλαβαίνετε πως με διαδηλώσεις δεν λύνεται το θέμα;

Καλές οι διαμαρτυρίες τονώνουν το ηθικό, άλλα δεν διακόπτουν το σχέδιο.

Όχι δεν λέω να πάρουμε τα όπλα.

Άλλο που δεν θέλουν να μας δείξουν πως έχουν μεγαλύτερα και καλύτερα. Να επικρατήσει χάος και να φέρουν Στρατιωτικό νόμο.

Όταν ξαναγυρίσετε από πορεία, καθίστε λίγο μπροστά στο καθρέφτη και σκεφτείτε τι κόσμο θέλετε για εσάς και τα παιδιά σας.

Το να πηγαίνεις σε πορεία και την επόμενη να φοράς τη μάσκα για να πας στο σουπερμάρκετ είναι μια τρύπα στο νερό.

Το να πηγαίνεις σε πορεία και να σκέφτεσαι πως θα καταφέρεις να στείλεις το παιδί στο σχολείο χωρίς να πληρώσεις το τεστ, απλά συμβάλλεις στο να εκπληρωθούν τα σχέδια τους.

Σκέψου το.

Δεν μας μένει και πολύς χρόνος.

loading...