Στο πλευρό των αστυνομικών το ΑΚΚΕΛ για τα γεγονότα στο Πέραμα«Ελπίζω όλοι αυτοί που τα βάζουν με τους αστυνομικούς που έκαναν το καθήκον τους, να μην χρειαστούν ποτέ την ένοπλη βοήθεια αστυνομικών»


Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Παρ’ ότι ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ έχω ταχθεί πάρα πολλές φορές κατά του αστυνομικού καθεστώτος που προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τις συνεχείς προσλήψεις αστυνομικών, τα νέα οχήματα και ενώ η Ελλάδα έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο ενισχύεται μόνο η αστυνομία ως απαραίτητο εργαλείο της υγειονομικής δικτατορίας Μητσοτάκη, έχω υποχρέωση να λάβω συγκεκριμένη θέση για τα γεγονότα στο Πέραμα.

Στην περίπτωση του Περάματος οι αστυνομικοί έπραξαν ακριβώς όπως έπρεπε, δουλειά του αστυνομικού είναι η προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους. Δεν είναι θέμα καθόλου τι “χρώμα” είχε ο νεκρός, με ενδιαφέρει ότι έκλεψε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει αστυνομικούς που έκαναν την δουλειά τους. Δεν μπορεί να βγαίνει το μισό πολιτικό σύστημα και να τα βάζει με τους αστυνομικούς που έπραξαν ακριβώς αυτό που έχουν ορκιστεί. Με αυτή την λογική τι χρειάζεται να κουβαλάνε όπλα, έφτανε μια ντουντούκα να παρακαλάνε τον κάθε εγκληματία να παραδοθεί. Αυτοί που τα βάζουν με τους αστυνομικούς είναι οι “συνήθεις ύποπτοι” που μιλάνε περί ανοιχτών συνόρων, αυτοί που θέλουν τους λαθρομετανάστες να λιάζονται ανενόχλητοι στην χώρα μας, οι ανθέλληνες και οι διεθνιστούλιδες. Όλοι φωνάζουμε γιατί η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της και όταν την κάνει κάποιοι φωνάζουν γιατί έκανε αυτό που έπρεπε. Λυπάμαι για το θύμα, διαφωνώ με τον πατέρα του που λέει "έλα μωρέ ένα αυτοκινητάκι έκλεψαν, είναι κακούργημα ;".

Ελπίζω όλοι αυτοί που τα βάζουν με τους αστυνομικούς που έκαναν το καθήκον τους, να μην χρειαστούν ποτέ την ένοπλη βοήθεια αστυνομικών».
Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.com, akkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/25/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια :