Στο έλεος των Ρομά και των Λαθρο-Πακιστανών η χώρα με τις "ευλογίες" του πλέον Ηλίθιου κράτους της Οικουμένης..


"Χάριν" στους "προοδευτικούς" (της Λίθινης εποχής...) μαζέψαμε στη χώρα όλους τους επικίνδυνους εχθρούς της, για "ανθρωπιστικούς" λόγους.  Μόνον που αυτοί, με τη λέξη Άνθρωπος, ουδεμία σχέση έχουν...

 Όσο για το ανθελληνικό και αντίχριστο κράτος, κάνει ότι μπορεί για να αποθρασύνει και άλλο τους "εγχώριους" αλλά της ίδιας ακριβώς φυλής και "πολιτισμού" με τους εξωτερικούς αδελφούς της (ρομα και λαθρο-πακιστάνια...)...


Πακιστανός απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα αλλά κάνει και μία αποκάλυψη…Πακιστανοί ετοιμάζουν πορεία ανήμερα της 28 Οκτωβρίου!


Ο πακιστανός Μουχάμαντ Ιμπραήμ Καζί (φωτό), είναι από τους πρωταγωνιστές της πακιστανικής προπαγάνδα κατά της Ινδίας και φυσικά υπέρ της Τουρκίας.

Σε μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, λέγοντας ότι οι πακιστανοί έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την χώρα μας για να ξεκαθαρίσουν. Αναφερόμενος στην υποτιθέμενη δολοφονία ενός ατόμου από τις ελληνικές αρχές στον Έβρο. Μόνο που μέσα στο ανθελληνικό του παραλήρημα, ομολογεί ότι το συγκεκριμένο άτομο που έχασε τη ζωή του σε τουρκικό έδαφος, από υποτιθέμενο πυροβολισμό της ελληνικής πλευράς, δεν ήταν πρόσφυγας, αλλά πακιστανός υπήκοος!

Γράφει συγκεκριμένα:

«Αφήστε την Τουρκία. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς να διευθετήσουμε (με την Ελλάδα), καθώς οι Ελληνικές Συνοριακές Δυνάμεις σκότωσαν έναν Πακιστανό κατά παράβαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες του 1951, πυροβολώντας τον Muhammad Gulzar στο στήθος»!Ο πακιστανός προπαγανδιστής προσπαθώντας να ξεπλύνει την Τουρκία, στρέφεται κατά της Ελλάδας για υποτιθέμενη παραβίαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μόνο που ένας Πακιστανός υπήκοος δεν μπορεί να είναι πρόσφυγας. Ακριβώς με την ερμηνεία της συγκεκριμένης σύμβασης.

Την ώρα λοιπόν που ο Πακιστανός απειλεί την Ελλάδα, ομοεθνείς του ετοιμάζουν μεγάλη πορεία που θα καταλήξει στην πρεσβεία της Ινδίας, ανήμερα της εθνικής μας επετείου, την 28η Οκτωβρίου! Και το ελληνικό κράτος συνεχίζει να τους επιτρέπει να προκαλούν με αυτόν τον τρόπο μία φίλη χώρα, εκτοξεύοντας εθνικιστικό δηλητήριο. Κάποια στιγμή η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώνει.

newsbreak.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :