Ο Α. Αινστάιν είχε μελετήσει πτώματα εξωγήινων στο Ρόζγουελ του Ν. Μεξικού Ο μύθος του Ρόζγουελ ανατροφοδοτείται με νέες αποκαλύψεις


 Ο  Αλμπερτ Αινσταιν θεμελιωτής της γενικής θεωρίας σχετικότητας είχε συμμετάσχει σε μια απόρρητη αποστολή της Αμερικάνικης κυβέρνησης στην έρημο του Νέου Μεξικού όπου και μελέτησε τα πτώματα εξωγήινων που είχαν σκοτωθεί όταν το σκάφος τους  συνετρίβει στο Ρόζγουελ το 1947.


Αυτό αποκαλύπτεται σήμερα από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της τότε βοηθού του Αϊνστάιν, Δρ. Σίρλεϊ Ράιτ.


Η Δρ Ράιτ η οποία συνόδευσε τον Άλμπερτ Αϊνστάιν σε αυτή την άκρως μυστική επίσκεψη θυμάται ότι ο δίσκος είχε συνθλιβεί στη μία του πλευρά και κείτονταν ακουμπώντας κατά τρία τέταρτα το έδαφος. Η ίδια λέει χαρακτηριστικά ότι το υλικό από το οποίο ήταν φτιαγμένος ο δίσκος δημιουργούσε αντανακλάσεις αλλά καθώς πλησίαζες κοντά ήταν αρκετά ματ η επιφάνειά του. Το όχημα αυτό το οποίο αναμφίβολα έμοιαζε με διαστημόπλοιο περιβάλλονταν από φρουρούς, φωτογράφους και επιστήμονες που το περιεργάζονταν ακατάπαυστα.


Ο Αϊνστάιν, σύμφωνα με όσα εξομολογείται η ίδια, μελέτησε το σύστημα επιτάχυνσης του δίσκου και μάλιστα όπως τονίζει χαρακτηριστικά “Ο Αϊνστάιν δεν είχε σοκαριστεί καθόλου. Τόνισε μάλιστα ότι δεν εκπλήσσεται για το ότι κάποια εξωγήινα όντα αποφάσισαν να μας επισκεφτούν στη γη. Ο ίδιος πιστεύω ότι ένιωθε ότι επιτέλους θα παίρναμε κάποιες απαντήσεις για το σύμπαν. Η επαφή αυτή είχε πει, θα βοηθούσε και τους δύο κόσμους”. Η Δρ Ράιτ αποκαλύπτει ότι κάποιοι ειδικοί μπορούσαν να πλησιάσουν κοντύτερα συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Αϊνστάιν. Όσο για τα 5 πτώματα εξωγήινων που βρέθηκαν στο εσωτερικό του αγνώστου ταυτότητας αντικειμένου; «Για εμένα», επισημαίνει η Δρ Ράιτ, «έμοιαζαν όλα αυτά τα όντα μεταξύ τους, είχαν ύψος περίπου 1.52, χωρίς μαλλιά με μεγάλα κεφάλια και τεράστια μαύρα μάτια…το δέρμα τους ήταν γκρι με …μια ελαφριά πράσινη απόχρωση. Φορούσαν στενές ολόσωμες στολές και άκουσα ότι δεν είχαν ομφαλό στο σώμα τους.»


Ο Αϊνστάιν ολοκλήρωσε την μελέτη του την οποία και κατέθεσε στις Αμερικανικές αρχές ενώ στη νεαρή βοηθό του επιβλήθηκε από τις αρχές όρκος σιωπής. Η μετέπειτα διακεκριμένη Αμερικανίδα φυσικός, κράτησε το στόμα της κλειστό για περισσότερες από επτά δεκαετίες αλλά δεν το πήρε στον τάφο της. Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, άνοιξε την καρδιά της σε μια φανατική οπαδό της εξωγήινης ζωής με το όνομα, Sheila Franklin και κάπως έτσι σήμερα οι ηχογραφημένες συνομιλίες της διάσημης φυσικού είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Γερμανός επιστήμονας πάντως πίστευε ακράδαντα στην εξωγήινη ζωή και τα UFO και θεωρούσε αδιανόητο το γεγονός ότι πλανήτες όπως ο Άρης αλλά και πολλοί άλλοι να μην έχουν καθόλου ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :