Σε Αυτόν Τον Πόλεμο Η Ελλάδα Με Ποιον Θα Πάει ;

Στρατό Στο Έδαφος Της Αρμενίας Στέλνει Το Ιράν, Και Καταρρίπτει Ισραηλινό Drone ‘Ετοιμο Να Επιτεθεί Από Τα Σύνορα Του Αζερμπαϊτζάν!

Το Ιράν ανακοίνωσε για πρώτη φορά την καταστροφή ενός Iσραηλινού drone που πετούσε από το Αζερμπαϊτζάν, προς το εναέριο χώρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας, και τα Ιρανικά συστήματα αεράμυνας κατάφεραν να το καταρρίψουν. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, μιλάμε για το Ισραηλινό drone Hermes 900.

Το Iρανικό πρακτορείο ειδήσεων Azariha, αναφέρει ότι το Ισραήλ, όχι μόνο συνεργάζεται ενεργά με το Αζερμπαϊτζάν εναντίον του Ιράν, αλλά πιθανώς όλες οι υπάρχουσες τρομοκρατικές ενέργειες που σχετίζονται με επιθέσεις σε στρατιωτικές και πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας, πραγματοποιήθηκαν από το έδαφος του γειτονικού Αζερμπαϊτζάν!

Ο πρώην Αμερικανός βουλευτής Έλιοτ Ένγκελ, δήλωσε ότι: “Το Ισραήλ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές βάσεις του Αζερμπαϊτζάν, για να χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν εάν είναι απαραίτητο, και το Αζερμπαϊτζάν συμφώνησε σε αυτό!

Σύμφωνα με πηγές που έρχονται από την Αρμενία, αναφέρουν ότι η Τεχεράνη και το Ερεβάν κατέληξαν σε συμφωνία για την ανάπτυξη μεγάλων σχηματισμών του Ιρανικού στρατού στο έδαφος της γειτονικής Αρμενίας.

Τα δύο αυτά κράτη, ενδιαφέρονται να μεταφερθεί ο Ιρανικός στρατός στο έδαφος της Αρμενίας, καθώς αυτό θα εγγυηθεί ότι θα προστατεύσει το έδαφος της χώρας, από την εισβολή της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν, και στο Ιράν θα δώσει την ευκαιρία να ελέγξει προσεκτικά την κατάσταση κοντά στα σύνορά τους.

Οι ειδικοί επισημαίνουν το γεγονός ότι ο Ιρανικός στρατός μπορεί να αναπτυχθεί στην περιοχή Syunik, αυτό, μεταξύ άλλων, θα επιτρέψει τον αποκλεισμό της δημιουργίας ενός διαδρόμου με τον οποίο το Αζερμπαϊτζάν σχεδιάζει να συνδέσει το έδαφός του, με το Ναχιτσεβάν.

Το Σώμα της Φρουράς της Ισλαμικής Επανάστασης ,ανέπτυξε τα βαλλιστικά συστήματα Fateh-313, και Zulfikar, λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, ικανά να χτυπήσουν χερσαίους και θαλάσσιους στόχους σε απόσταση έως και 700 χιλιόμετρα, επιπλέον επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, επιθετικά ελικόπτερα, μαχητικά και βομβαρδιστικά ,αρκετές εκατοντάδες άρματα μάχης ,ελαφρά θωρακισμένα οχήματα, βαριά πολλαπλά πυραυλικά συστήματα εκτόξευσης ,και άλλα όπλα εθεάθησαν στα σύνορα ,στέλνοντας ισχυρό μήνυμα στο Αζερμπαϊτζάν και Ισραήλ ταυτοχρόνως ,ότι το Ιράν δεν θα αποδεχθεί, την παραμικρή απόπειρα επίθεσης ,στο έδαφος τους!

Подробнее на: https://avia.pro/news/iran-razvernul-na-granice-s-azerbaydzhanom-14-kompleksov-s-ballisticheskimi-raketami-dalnostyu

Σε κάθε περίπτωση, η περιοχή μυρίζει μπαρούτι, έτοιμο να εκραγεί!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: [email protected]

https://priftisnews.blogspot.com/2021/10/drone.html

loading...