ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης  *  —

Κύριοι βουλευτές,

Σήμερα ο κ. Βασιλακόπουλος διαμαρτυρόταν για τον προπηλακισμό που υπέστη στην Καλαμπάκα

Προφανώς και καταδικάζεται κάθε βία ακόμα και εναντίον του θρασύτατου Καθηγητή –κορονονιακού «τρομοκράτη» κ. Βασιλακόπουλου. Με με πλήρη όμως ελαφρυντικά για την πράξη.

Συγκεκριμένα ας θυμηθούμε τι κακό έκανε στην Ελληνική κοινωνία ο κ. Βασιλακόπουλος, οι συν αυτώ και ο κ. Μητσοτάκης που ενέκρινε τα πολλές φορές όχι λογικά αλλά και πλήρως καταστροφικά τους μέτρα.

1) Πρώτο και όχι έσχατο. Κατέστρεψε με το lock down του, άνω των 500.000 (πεντακοσίων χιλιάδων) μικρομεσαίους σε όλην την Ελλάδα, κλείνοντας βλακωδώς τις επιχειρήσεις τους που δεχόντουσαν ένα πελάτη ανά 15 λεπτά, αν τον δεχόντουσαν και αυτόν.

2) Με το lock down του και το συνεχές κλείσιμο όλης της οικογένειας στο σπίτι προκάλεσε ως συμπεραίνεται με λογική και το ισχυρίζονται πολύ σοβαροί ειδικοί επιστήμονες, τους περισσότερους θανάτους από κορονοϊό.

3) Με το lock down του, προκάλεσε επίσης πολύ μεγάλη καταστροφή και στις μεγάλες επιχειρήσεις που τις έκλεισε πολύ καιρό.

4) Θα μείνουν στην ιστορία τα βλακώδη του και τους click (away κτλ) που επίσης κατέστρεψαν πολλές επιχειρήσεις.

Που αν υπήρχε κουκούτσι μυαλού θα έπρεπε να είχε επιτραπεί να δέχονται ταυτόχρονα με μάσκα κτλ, αριθμό πελατών ανάλογο με την επιφάνεια τους. Αντί αυτού, η κουτοπονηριά τους ότι δήθεν οι ¨Έλληνες ήταν επιπόλαιοι και δεν θα έλεγχαν τον αριθμό αυτόν, τους κατέστρεψε ο κ. Βασιλακόπουλος ο στρατηγός της νυχθημερόν κορονονιακής τρομοκρατίας των Ελλήνων.

5) Κατέστρεψε την παιδεία κάθε βαθμίδας κλείνοντας βλακωδώς όλα τα σχολεία βαθμίδας και όλα τα πανεπιστήμια (ακόμα και τα Νηπιαγωγεία). Αντί λειτουργίας τους μέτρα. Και μην μας πει ότι τώρα τα άνοιξε γιατί εμβολιάστηκαν όλοι)

6) Κατέστρεψε την ψυχική υγεία των Ελλήνων απαγορεύοντας τους να μεταβούν με μέτρα στα εξοχικά τους. Τους απ;υπαγόρευσε επίσης να μεταβούν την Άνοιξη στα χωράφια κτλ όπου η φύση οργίαζε.

7) Απαγόρευσε στους λίγους χειμερινούς κολυμβητές (και τον γράφοντα) να κολυμπούν τον χειμώνα, όταν με κάποιο τρόπο νόμιμο ή «νόμιμο» πήγαιναν στη θάλασσα τους να κολυμπήσουν. Κινητοποιώντας το λιμεναρχείο να τους συλλάβει !!!!

8) Κατέστρεψε βλακωδώς τον τουρισμό το 2020, όταν αντί να στέλλει στο νοσοκομείο κάθε ασθενούντα τουρίστα (ως έγινε φέτος), και αντί επιβολής ατομικών μέτρων προστασίας (κυρίως μάσκα ως έγινε φέτος), έκλεινε τα πάντα με ένα ασυμπτωματικό ή όχι κρούσμα

9) Όχι ο ίδιος αλλά ο προϊστάμενος του ο «Σωτήρης» και συνεπώς και ο κ. Βασιλακόπουλος, είπαν το τραγικό ότι βάζουν μάσκα στα νήπια για να τα κάνουν πειθαρχημένα «ρομποτάκια». Εάν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι.

10) Με αφορμή τη μάσκα αυτή στα νήπια και ότι είπε ο «Σωτήρης» μπορεί να οδηγηθεί κανείς στο συμπέρασμα ότι τα βλακώδη ως ανωτέρω μέτρα, πλην άλλων (οικονομική καταστροφή μάλλον ηθελημένη ή όχι για δημεύσεις χρεοκοπημένων, ή βλακώδης) απέβλεπαν φασιστικά να κάνουν και όλους τους Έλληνες «πειθαρχημένους» σε όλα.

11) Απέλυσε φασιστικά «παραδειγματικά» και απάνθρωπα ο κ. Βασιλακόπουλος και οι συν αυτώ, τους υγειονομικούς. Που για διαφόρους προσωπικούς λόγους δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.

Αντί με κατανόηση και πειθώ να προσπαθήσουν να πείσουν και να αφήσουν όσους επέμεναν να εργάζονται, τηρούντες τα αυστηρά μέτρα που για δύο χρόνια τηρούσαν σώζοντας ζωές. Η απόλυση τους από τον κ. Βασιλακόπουλο (δεν ακούστηκε κάποια αντίρρηση του λαλίστατου) αποτελεί ένα άκρως φασιστικό μέτρο

12) Πολύ μεγάλη καταστροφή ως όλοι γνωρίζουν, υπέστη από τα περισσότερα βλακώδη μέτρα, η εστίαση που την έκλεισα για καιρό. Όπως έκλεισαν κινηματογράφους, θέατρα κτλ, που μπορούσαν να λειτουργούν με κατάλληλα μέτρα. Που προφανώς το «κορονονιακό τους μυαλό τους δεν ήταν σε θέση να σκεφθεί. Ένας λόγος για πλήρη ελαφρυντικά για ότι συνέβη στην Καλαμπάκα.

13) Και το ίσως χειρότερο όπως δηλώνει και ο αριθμός του. Πότε κύριε Βασιλακόπουλε εισηγήθηκες την εισαγωγή φαρμάκου του κορονοϊου; Και μήπως με την πιθανότατα μη εισήγηση σου αυτήν (άγνωστον για ποιον ή ποιους λόγους) προκάλεσες χιλιάδες θανάτους Ελλήνων; Θα μας πεις ίσως ότι δεν «υπήρχε» φάρμακο ή ότι ήταν ακριβό ή ότι θα έπρεπε να δίδεται στην αρχή και ‘άλλες «δολοφονικές» δικαιολογίες.

14) Να θυμίσω επίσης ότι με «δημοκρατικό» αντισυνταγματικό νόμο απαγορεύεται να ζητηθούν ευθύνες από τους «τρομοκράτες» που με τα ανωτέρω μέτρα τους κατέστρεψαν και όχι μόνον (δείτε κατωτέρω) τους Έλληνες

15) Τέλος δεν αντιλαμβάνεσαι προφανώς λόγω φανερής «νοοτροπίας» , ότι θα έπρεπε να υπάρχει σε κάθε νοσοκομείο ή και στο διαδίκτυο επιτροπή απόλυτα εξειδικευμένων γιατρών που να ακούει τις για πολλούς λόγους επιφυλάξεις πολλών να εμβολιαστούν. Και να τους συμβουλεύει κατάλληλα.

Αντί αυτού μετέτρεψες σε ειδικό πάσης ασθενείας και του κορονοϊου τον γιατρό στην αίθουσα εμβολιασμού με τα λίγα και πλήρως ανεπαρκή ερωτήματα μιας κατάστασης που συμπλήρωνε ο υπό εμβολιασμό.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...