Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΚΡΙΣΗ;





Γράφει η Μαίρη Καρά   * —

 Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς ειδικό λόγο ακούστηκε από το Υπουργικό Επιτελείο του προτεκτοράτου, μια διφορούμενη  δήλωση, προκαλώντας την περιέργεια, για το νόημά της. «Η διδασκαλία της Ιστορίας δεν πρέπει να έχει χαρακτήρα κοινωνιολογικό, αλλά να αναπτύσσει την Εθνική Συνείδηση».

    Τι υποκρύπτει αυτή η δήθεν πατριωτική παραίνεση; Μας υποψιάζουν οι πατριωτικές κορώνες  από μια  εγκάθετη ξένων αφεντάδων υπουργίνα… Ως υπεύθυνη Εκπαίδευσης αγνοεί πως τα Ελληνόπουλα αναπτύσσουν Εθνική Συνείδηση από τους γονείς τους; Πως οι δάσκαλοι την αναδείκνυαν μέχρι πρότινος με τις Εθνικές Εορτές και τις Εθνικές Παρελάσεις; 

    Από ποιους «πρέπει» να διδάσκεται; Από τους δασκάλους (τους;)… Πού απευθυνόταν η… κορόνα; Αναφερόταν στα  Ελληνόπουλα ή στα «προσφυγόπουλα» για ενσωμάτωσή τους με Ελληνική Συνείδηση; Μήπως με την δήλωση αυτή στο τσίρκο του κυνοβουλίου (τους) το Κεραμικό σκεύος μιας χρήσης των επικυρίαρχων, εξαργύρωσε τον διορισμό στον «θρόνο» του;

    Αυτή η ασυνείδητη θα μας μάθει, πως να είμαστε συνειδητοί; Πού έμαθε αυτή, για να μας μάθει κι εμάς; Στας κολλεγιακάς σπουδάς; Αν είχε διδαχτεί σε Ελληνικά σχολεία, θα είχε συνείδηση και δεν θα αμφέβαλλε για την Εθνική Συνείδηση των Ελλήνων. Επιπλέον θα υπερασπιζόταν τα δίκαια της πατρίδας μας. Αν… λέμε αν… θεωρούσε πατρίδα της την Ελλάδα.

    Ώσπου να μας εξηγήσει στην Ελληνική γλώσσα, τι επιδιώκει με την παράδοξη δήλωσή της, την ενημερώνουμε εμείς δωρεάν, τι είναι και τι αξία έχει για τους Έλληνες η Εθνική Συνείδηση. Πως μας προέκυψε, τι μας κόστισε, πόσο μας βοηθάει να διατηρούμε τα Ελληνικά Ιδεώδη, μέσα σε μια κατοχική Ελλάδα, γεμάτη λαθροεισβολείς. Αλλά και πόσο σμιλεύτηκε, ώστε να συγκολλήσει ετερόκλητους πληθυσμούς Ελληνοφώνων.

    Οι ξενόδουλοι κυβερνητικοί τί γνώμη έχουν για την Εθνική Συνείδηση; Είναι Ιδέα εξελισσόμενη κι όχι ως αναλλοίωτη από τον 19ο αιώνα; Σε ποιον πληθυσμό καλλιεργούν την αίσθηση του “ανήκειν” στην Εθνική ταυτότητα; Σίγουρα όχι στον ιθαγενή Ελληνικό. Μήπως μας προετοιμάζουν για «ελληνοποίηση» των χιλιάδων απρόσκλητων εισβολέων στο φιλόξενο Ελλαδιστάν;

    Άκου κυρά μου να μάθεις γράμματα του Θεού τι εστί Συνείδηση, γιατί δεν κατέχεις. Είναι η ικανότητα του ανθρώπου, να διατυπώνει κρίσεις για την ηθική βαρύτητα των σκέψεων και πράξεών του με Αυτογνωσία και επίγνωση του εξωτερικού  γίγνεσθαι. Προέρχεται από το απαρέμφατο συνειδέναι του ρήματος σύνοιδα και σημαίνει έχω βαθειά γνώση. 

     Ο βασικός ρόλος της Συνείδησης του ανθρώπου είναι, να ελέγχει τις πράξεις και τις παραλείψεις του. Να συνεισφέρει στην ηθική εξύψωση και αναβάθμιση της προσωπικότητάς του. Να ασκεί έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής του, χωρίς να μπαίνει στο πειρασμό συμβιβασμού για προσωπικά οφέλη .  

     Εθνική συνείδηση είναι η αποδοχή και η περηφάνια για τα στοιχεία που συγκροτούν την Πολιτιστική Κληρονομιά, την Κουλτούρα και την Ιστορία του Έθνους και η συγκρότηση μιας συνολικής Εθνικής ταυτότητας. Αυτή που πρέπει κάθε Έθνος να καλλιεργεί και να υπερασπίζεται, για την  συνοχή του και την εξασφάλιση της συνέχειάς του ως Φυλής. Αυτή που χρόνια επιδιώκουν οι καμπαλιστές να διαγράψουν, για να καταφέρουν τον διαμελισμό της Ελλάδας και την γενοκτονία του λαού. 

    Στην Δημόσια Εκπαίδευση το Υπουργείο (Εθνικής) Παιδείας, αν βέβαια ήταν Εθνικό και προωθούσε τον Ελληνισμό, θα όφειλε νέο σχολικό σχεδιασμό βασισμένο στις Ελληνικές Αρετές και Αξίες, για στήριξη και τόνωση της φιλοπατρίας, τόσο στην μαθητιώσα νεολαία, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία.     

    Αν εσύ και το συνάφι σου τα νεοταξικά σκευάσματα, είχατε συνείδηση της προδοσίας σας, θα μας απαλλάσσατε της φρικτής παρουσίας σας στην Εξουσία, με την οποία σας αντάμειψαν οι Σιωνιστές, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

    Η Εθνική Συνείδηση και τα Εθνικά θέματα μπορεί να περνούν δοκιμασία εξαιτίας σας, όμως ο Ελληνόψυχος  Έλληνας τα τιμά και διατηρεί την Ελληνικότητά του και την αγάπη του για την πατρίδα, με στερήσεις και με υπεράνθρωπη αντοχή, στις παράνομες υποχρεωτικότητες της προδοτικής Κυβέρνησης.

    Η Εθνική Συνείδηση συμβάλει στην διατήρηση του Έθνους και συνεχίζει να είναι ο συνεκτικός κρίκος ένωσης των πολιτών σε κοινούς πατριωτικούς Αγώνες. Είναι δυνατόν να τα ξεριζώσει από την ψυχή του Έλληνα η δόλια και φασιστική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;    

       Τ’ ΑΚΟΥΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ;

 

loading...