Συγκλονιστική μαρτυρία νοσηλευτή από την Κροατία: «Γιατί δεν θα εμβολιαστώ»

 Ένας στους τρεις εμβολιασμένους εμφανίζει κάποια σοβαρή παρενέργεια

Συγκλονιστική μαρτυρία από την κοντινή Κροατία η οποία προέρχεται από εργαζόμενο σε νοσηλευτικό ίδρυμα και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Rebro.

«Δουλεύω στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης Triage και θα σας πω γιατί δεν θα εμβολιαστώ. Ο ένας στους τρεις ασθενείς εμφανίζει μια σοβαρή παρενέργεια. Κάποιοι παραπονιούνται ότι η καρδιά τους χτυπά τόσο δυνατά, σαν να τους πηδάει από το στήθος, έχουν αλλαγές στην όραση, μούδιασμα, δερματικά προβλήματα, αγόρια και κορίτσια με μυοκαρδίτιδα, θρόμβους, όγκους και ακόμη και οι συνάδελφοί μου είχαν πάθει σύνδρομο Bells.

Με εκπλήσσει που κανείς δεν μπορεί να το δει! Στους νεαρούς ασθενείς λένε ότι είναι άγχος, οι νοσοκόμες τους λένε ότι θα μπορούσαν να μείνουν στο σπίτι και να πάρουν παναδόλη! Επιπλέον, οι δύο εμβολιασμένες συναδέλφισσες μας είναι θετικές για Covid, εργαζόμενες και άρρωστες και λένε: θα μπορούσε να ήταν χειρότερο αν δεν είχα εμβολιαστεί.  Αποτελούν πλέον κίνδυνο για το υπόλοιπο προσωπικό. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι έχουμε τρομερή εισροή από γηροκομεία, πτώσεις και ζάλη αμέσως μετά το εμβόλιο. Αυτό που συμβαίνει είναι πολύ λυπηρό. »

loading...