Εποχές «ΜΑΥΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» και «ρουφιάνων»!!! Η Ελλάδα οδηγείται σε τέλμα – ΒΙΝΤΕΟ

 Κράτος ρατσιστών…

Το Κράτος-ρατσιστής έχει διαχωρίσει τους ανθρώπους! Η είσοδος στα νυχτερινά κέντρα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους, μολονότι και εκείνοι είναι διασπορείς του κορωνοϊού.

Οι ανεμβολίαστοι που δεν αντέχουν να μείνουν μακριά από την νύχτα, έχουν περάσει σε μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, προκειμένου να μπουν στα μαγαζιά για ένα ποτό ή φαγητό.

Η νέα… μόδα είναι να «λαδώνουν» τους πορτιέρηδες των μαγαζιών, ενώ άλλοι δανείζονται πιστοποιητικά εμβολιασμού μαζί με ταυτότητες, αλλά στο κινητό και φυσικά υπάρχουν εκείνοι που τους «ρουφιανεύουν». Ουσιαστικά, οι ανεμβολίαστοι καταφεύγουν σε ένα είδος «μαύρης αγοράς», καθώς χρυσοπληρώνουν την νυχτερινή τους έξοδο!!!

Τι θα γίνει αν οι ανεμβολίαστοι αποκλειστούν από άλλες δραστηριότητες ή αγαθά;;; Τότε η «ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ» θα «ανθίσει» για τα καλά.

«Έχουμε δεχθεί και χρηματικά ποσά, της τάξεως των 50 ευρώ για να μπει κάποιος να ακούσει το πρόγραμμα. Είχε γίνει κράτηση και τα 2 από τα 4 τραπέζια δεν ήταν εμβολιασμένοι, μου ζήτησαν να δώσουν λίγα χρήματα παραπάνω για το τραπέζι», δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς, ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Εκεί έχει φτάσει την κατάσταση η κυβέρνηση, η οποία επιμένει στην πολιτική του εκβιασμού και της απομόνωσης των ανεμβολίαστων.

Δείτε:

loading...