ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !!! – Δύο παραδείγματα

 Δυστυχώς εξελίσσεται σε παγκόσμιο φαινόμενο.Οι κοινωνίες χωρίστηκαν σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, ένας τοξικός αδιανόητος χαρακτηρισμός, που δυστυχώς επέβαλλαν πολλές κυβερνήσεις πιστεύοντας ότι θα δημιουργήσουν ενοχές σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Όπως πολλές φορές έχει αναλύσει το bankingnews εάν ένας πολίτης πάρει μια ελεύθερη απόφαση να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιστεί γιατί έτσι πιστεύει ότι κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του, αυτό είναι το σωστό.

Η στάση του αυτή είναι όχι μόνο σωστή αλλά κάθε φιλελεύθερος πολίτης που πιστεύει στην ατομική ελευθερία πρέπει να υπερασπίζεται…

Το bankingnews έχει ταχθεί ξεκάθαρα, ανοικτά και χωρίς περιστροφές κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και υπέρ της ατομικής επιλογής, είτε αποφασίσεις να εμβολιαστείς, είτε όχι άπαξ και είναι επιλογή σου, τότε πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση σου από όλους.

Δυστυχώς ο πυρήνας της φιλελεύθερης ιδεολογίας καταστρατηγήθηκε, όταν η ατομική επιλογή περιθωριοποιείται και ποδοπατείται προβάλλοντας δήθεν το συμφέρον του συνόλου της κοινωνίας…

Συνολικά 5-6 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες παρασκεύασαν εμβόλια και αυτά έγιναν σημαία των κυβερνήσεων, αδιαφορώντας για την φυσική ανοσία που είναι 13 με 27 φορές ισχυρότερη από τα εμβόλια.

Αδιαφορώντας για τις ιδιαιτερότητες κάθε ανθρώπου και αδιαφορώντας και για τις παρενέργειες.

Φθάσαμε στο σημείο διεθνώς και δυστυχώς και στην Ελλάδα, όποιος προωθεί τον εμβολιασμό ακόμη και εάν εκφράζει οποιαδήποτε άποψη ακραία ή επιστημονικά αστήρικτη να περιβάλλεται με «προσοχή» γιατί απλά υποστηρίζει το βασικό αφήγημα.

Όποιος αντιθέτως τάσσεται κατά του εμβολιασμού, προβάλλοντας επιστημονικά επιχειρήματα, προβάλλοντας μελέτες για την φυσική ανοσία ή για τις δυνητικές παρενέργειες, αμέσως περιθωριοποιείται, συκοφαντείται, κατηγορείτε ως ψεκασμένος, ηλίθιος, επικίνδυνος.

Ένας αθλητής που θα υποστηρίξει τον εμβολιασμό ακόμη και επιχειρηματολογήσει αναφέροντας ασυναρτησίες, αμέσως τυγχάνει προβολής και επιδοκιμασίας.

Ένας αθλητής που δεν θα υποστηρίξει τον εμβολιασμό προβάλλοντας επιστημονικά επιχειρήματα και εύλογους προβληματισμούς, αμέσως θα στοχοποιηθεί, παραγκωνιστεί και θα αποδοκιμαστεί επειδή δεν υιοθετεί το επίσημο αφήγημα.

Οι ανεμβολίαστοι όμως δεν είναι ψεκασμένοι, δεν είναι ηλίθιοι, είναι άνθρωποι προβληματισμένοι, άνθρωποι που έχουν ανησυχίες και ενστάσεις, άνθρωποι που αξιολογούν με μεγαλύτερη προσοχή τους κινδύνους των εμβολίων και τις παρενέργειες, άνθρωποι που πιστεύουν στην φυσική ανοσία που έχουν αποκτήσει.

Απαξιώνοντας, χλευάζοντας ως κοινωνία τους ανεμβολίαστους ειδικά στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα 3,5 εκατ δεν προσφέρουμε καμία υπηρεσία στην κοινωνία.

Δημιουργούνται άμυνες και αντανακλαστικά αντίδρασης και ο τοξικός διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι ακραία αντιπαραγωγικός και ξεκάθαρα αναποτελεσματικός.

Τα δύο παραδείγματα

Επιλέξαμε να παρουσιάσουμε δύο παραδείγματα όχι από την Ελλάδα σκόπιμα αλλά από τις ΗΠΑ.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Από την μια έχουμε την κυβερνήτη της Νέας Υόρκης την Κάθι Χοτσούλ η οποία είπε τα εξής.

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης

«Ναι, ξέρω ότι είσαι εμβολιασμένος, είσαι έξυπνος».

Στη συνέχεια είπε ότι εκείνοι που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο δεν είναι απλά ηλίθιοι αλλά έχουν γυρίσει την πλάτη στον Θεό: «υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν ακούνε τον Θεό και αυτό που θέλει ο Θεός, το εμβόλιο είναι από τον Θεό προς εμάς και πρέπει να πούμε, ευχαριστώ, Θεέ» και είπε στους «έξυπνους» εμβολιασμένους υποστηρικτές της: «Χρειάζομαι να είστε οι απόστολοί μου».

Αυτά είπε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.Τα βρίσκεις λογικά εσύ αναγνώστη που τα διαβάζεις ή παραλογισμό;

Θεωρείς ότι αυτά που είπε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης έχουν λογική ή αποτελούν επιχειρήματα ενός «ψεκασμένου»;

Όχι δεν κατηγορούμε τα εμβόλια, κατηγορούμε όμως ξεκάθαρα όσους επικρίνουν αυτούς που έχουν άλλη άποψη και δεν υιοθετούν το επίσημο αφήγημα.

Ο αθλητής του NBA Jonathan Isaac

Όπως πολλά σωματεία, η ένωση παικτών του ΝΒΑ αρνήθηκε την υποχρεωτικότητα των εμβολίων και ο Jonathan Isaac , ο 23χρονος παίκτης του Orlando Magic, ο οποίος είχε προηγουμένως αναρρώσει από τον COVID, έδωσε μια εκπληκτικά συναρπαστική, ενημερωμένη, καλά αιτιολογημένη απάντηση γιατί δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Ο Jonathan Isaac υπερασπίστηκε επίσης το δικαίωμα των πολιτών να επιλέξουν εάν θέλουν ή όχι να εμβολιαστούν.

Μίλησε για την φυσική ανοσία ενώ επισήμανε ως νέος δεν κινδυνεύει από τον covid 19 αφού ήδη έχει νοσήσει με ασήμαντα συμπτώματα.

Είναι πολύ ενδιαφέρον το στοιχείο ότι σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ που έχουν 330 εκατ ανθρώπους πέθαναν συνολικά 1.372 άνθρωποι ηλικίας 15 με 24 ετών από covid 19 δηλαδή πολύ λιγότεροι από αυτούς που έχουν πεθάνει από πνευμονία στην αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα.

Οι 1.372 νέοι που πέθαναν στις ΗΠΑ σε διάστημα 17 μηνών αναλογούν στο 0,00046% του συνολικού πληθυσμού, πραγματικά ανύπαρκτο ποσοστό.

Είναι αλήθεια ότι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του Covid 19 είναι άγνωστες, αλλά αυτό ισχύει και για τους μακροπρόθεσμους κινδύνους από τα εμβόλια.

https://www.bankingnews.gr/

loading...