ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ»… ΤΟ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ! ! !

Ήταν 23 Απριλίου του 2010, όταν ο τότε δοσίλογος πρωθυπουργός, Γιωργάκης Παπανδρέου, ή χαζό παιδί χαρά γεμάτο, (όπως τον έμαθαν οι Έλληνες) δηλαδή ο άνθρωπος που πήγε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατο του εν κινήσει (τόσο του έκοβε) ανακοίνωνε από το Καστελόριζο, με εγκληματική αμεριμνησία, την ένταξη της χώρας στον λεγόμενο μηχανισμό στήριξης, που είχε δημιουργήσει η Άνγκελα Μέρκελ, τη λεγόμενη τρόικα, με τη συμμετοχή και την σιδηρά επίβλεψη του ΔΝΤ.

Με φόντο το μικρό ήσυχο λιμανάκι του μικρού νησιού και φορώντας μωβ γραβάτα ο σταυρωτής της Ελλάδος, επιβεβαίωνε και επίσημα της έναρξης μιας δημοσιονομικής προσαρμογής που έλαβε διαστάσεις εθνικής περιπέτειας και ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ αργότερα, εξακολουθεί να βασανίζει την Ελληνική κοινωνία.

Έντεκα χρόνια από το «έγκλημα του Καστελόριζου» (διάστημα που μοιάζει με αιώνας και άλλαξε μια για πάντα την Ελλάδα) ο εγκληματίας όχι μόνο είναι ελεύθερος, αλλά πληρώνεται ακόμα, από το ξεζούμισμα του Έλληνα και ήρθε να μας ξανά σώσει! 

Ο Γιώργος Παπανδρέου αντί να είναι φυλακή, προχώρησε χθες σε μία ανάρτηση στο Facebook με αναφορές μεν στην 18η Οκτώβρη του ’81 και σε αυτή του 2021 αλλά όχι στο αν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές. 

Η αναφορά, όμως, στην “αφετηρία νέων αγώνων”, για την ανοικοδόμηση μιας προοδευτικής προοπτικής και για να αλλάξει οριστικά η μοίρα του Ελληνικού λαού”, θεωρήθηκε προαναγγελία μιας υποψηφιότητας.

Από ότι φαίνεται όμως, από τις τελευταίες κινήσεις του και τις σημερινές συνεχόμενες συναντήσεις με στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ως την Πέμπτη που λήγει η διορία θα ακουστεί και το δικό του όνομα ως “μνηστήρα” για τη θέση του αρχηγού του κόμματος.

Αν ζούσε σήμερα ο Αντρέας… κάποια στιγμή, θα τον ρώταγα λέγοντας του… “Αχ ρε Αντρέα, γιατί εκείνο το βροχερό απόβραδο του 1951, (ο ΓΑΠ γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1952) δεν έπαιρνες την ομπρέλα σου και να κατηφορίσεις έως το περίπτερο στο Καστρί για να αγοράσεις εκείνο το προφυλαχτικό, που θα γλύτωνε την Ελλάδα, από τον καθηγητή που κάνει μόνιμες διακοπές, γυρίζοντας από σχολείο σε σχολείο, μεταδίνοντας τις γνώσεις που απέκτησε στην Χώρα μας, διδάσκοντας το μάθημα, «ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ» 

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...