ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ + ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ





Γράφει η Μαίρη Καρά   * —

 Το πρώην Ελληνικό Κράτος και νυν προτεκτοράτο, με την αντιλαϊκή πολιτική του εκφράζει απερίφραστα, μίσος για τον λαό και περιφρόνηση για το Έθνος. Εχθρεύεται κάθε τι το Ελληνικό και το πολεμά με όπλα έξωθεν συμμάχων του. Από θέση ισχύος στοχεύει στην διαίρεση της κοινωνίας, με κάθε τίμημα.

    Οι εξουσιασμένες μαριονέτες από τους Διεθνιστές γαύγιζαν  λυσαλέα στο Kυνοβούλιο, βασισμένοι στην υποστήριξή τους.  Έχτιζαν χάρτινο πύργο σπέρνοντας τρόμο για την ψεύτικη πανδημία και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών προκαλούσαν το λαϊκό συναίσθημα περί Ελευθερίας κίνησης και έπεισαν τους αδαείς να φορούν φίμωτρο και να γίνουν πειραματόζωα με την θέλησή τους. 

    Καταπατούσαν βασικούς κανόνες ζωής απροκάλυπτα, για να γίνουν αρεστοί στους αφέντες τους; Δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή, με την οποία κτυπούν αλύπητα την κοινωνία. Ανέλαβαν εργολαβικά την εξαθλίωσή της, με αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες τους; Αγνοούν οι ανιστόρητοι, πως οι δυνάστες των λαών αγαπούν την προδοσία, μα τιμωρούν τους προδότες;  

     Η προσωρινή ευόδωση των σχεδίων τους προήλθε από ευκολόπιστους πολίτες, που φοβούμενοι για  «τα κεκτημένα τους», επέλεξαν να υποταχτούν, παρά να σηκώσουν ανάστημα. Δυστυχώς όμως, παρά την συνεχή ενημέρωση από αγωνιστές πατριώτες στο διαδίκτυο για τους κινδύνους των πειραματικών σκευασμάτων, ακόμα και τώρα παραμένουν αναποφάσιστοι.

     Μάλλον βάζουν την δουλειά τους πάνω από την υγεία τους και «τσιμπιούνται» με κρύα καρδιά. Φαίνεται πως είναι χορτάτοι με τηλεοπτικό σανό και δεν εννοούν να τον στερηθούν. Δεν αντιλαμβάνονται πως είναι προτιμότερο να χάσουν τον μισθό τους, παρά την ζωή τους. Προφανώς δεν νοιάζονται ούτε για την πατρίδα… κι ας γίνουν στην πατρίδα τους μετανάστες.

  Σαν επιστέγασμα της απάτης της η υποταγμένη κυβέρνηση  χαρακτήρισε «ψεκασμένους» όσους αντιστέκονται υπεύθυνα στην υποχρεωτικότητα και «μπολιασμένους» όσους χωρίς αντίρρηση υποτάχτηκαν, λόγω άγνοιας των δικαιωμάτων τους και του Συντάγματος. Ο διαχωρισμός του λαού στο φόρτε του κι ο τελικός πολιτικός στόχος υπέρ του εμφύλιου σπαραγμού; 

     Ποντάροντας στην άγνοια του λαού τον εξαπάτησαν με τα αισχρά ψέματά τους, που έχουν όμως κοντά ποδάρια και ο πύργος τους αρχίζει να καταρρέει. Οι εξωφρενικές αποφάσεις τους δεν έφεραν την αναμενόμενη ανταπόκριση και τα φίδια αρχίζουν να τους ζώνουν. Οι καρέκλες τους τρίζουν, με την μεγάλη θνησιμότητα των παραπλανημένων μπολιασμένων…

  Η πλεονεκτική θέση από την οποία εκβίαζαν και απειλούσαν τους υγειονομικούς με αναστολές, δεν τους παρέχει πια καμιά ασφάλεια. Με την βία δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη και τον  σεβασμό τους. Αποδείχτηκαν και αγνώμονες, αφού πήραν την ψήφο του λαού και του στερούν το δικαίωμα στην Ελευθερία.    

   Οι μπολιασμένοι εκ των υστέρων κατάλαβαν πως από άγνοια έπεσαν στην υγειονομική παγίδα του Ζαβόκουλου. Μπολιάστηκαν για το «καλό» της υγείας τους και τώρα αρχίζουν να συναισθάνονται το λάθος τους με πίκρα και μετανιώνουν που παρασύρθηκαν από τις υποσχέσεις του για προνόμια.

     Ένα ρεύμα Ανυπακοής υποβόσκει στα σπλάχνα της κοινωνίας. Η οργή και ο θυμός των αφυπνισμένων θα γίνει μπούμερακ, ξεσπώντας κατά των άθλιων πολιτικών και θα τους πνίξει. Θα θερίσουν θύελλες από τον τρόμο που έσπειραν στους εξαπατημένους Έλληνες. Κι όταν ξεχειλίσει το ποτήρι… εξεγείρονται πρώτοι οι Εξαθλιωμένοι και οι Εξαπατημένοι.

    Ευτυχώς όσοι μπολιασμένοι αισθάνονται το λάθος τους, δεν κατακρίνουν πια τους ανεμβολίαστους, που δεν έδωσαν την ψυχή τους στον σατανά. Αντίθετα, δείχνουν κατανόηση και τίποτα δεν αποκλείει το γεγονός, να ξεπεράσουν τον ύπουλο διαχωρισμό και να βρεθούν στο ίδιο στρατόπεδο μονιασμένοι, απέναντι στην στυγερή δικτατορία των πουλημένων πολιτικών.

     Ενωμένοι θα γίνουν ένα μεγάλο κύμα αντίδρασης για τον Αγώνα της απαλλαγής από τους τυράννους τους… αυτούς που επεδίωξαν την διαίρεσή τους για να τους αφανίσουν εύκολα. Η δυναμική ισοπαλία τους θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική μαφία. Έτσι θα αποδείξουν πως οι Έλληνες μπορεί να αργούν, μα δεν ξεχνούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

    Μπρος στον εξεγερμένο λαό τα υποχείρια των Σιωνιστών θα βρεθούν απροετοίμαστα και θα κάνουν την λάθος κίνηση.. έτσι  θα γράψουν και το ατιμωτικό τέλος τους.  Έτσι θα απαλλαγεί η Ελλάδα από τους προδότες και ο λαός από τους ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ!

loading...