ΕΡΩΤΩ τον κύριο ΤΣΙΟΔΡΑ ΑΝΝΝΝΝΝ!!!! Και περιμένω την λογική να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στα δικά του ΑΝ που μας παρουσίασε σήμερα.

Ο κύριος Τσιοδρας βγήκε στην τηλεόραση και μας ανακοίνωσε διάφορα πράγματα , και μεταξύ άλλων μα έθεσε διάφορα (ΑΝ) ,τα οποία αν δεν είχαν υλοποιηθεί θα είχαμε κάποιες χιλιάδες νεκρούς περισσότερους, θα είχαμε κάποιες ακόμη χιλιάδες στις ΜΕΘ Κ.Λ.Π.

Θέτω λοιπόν εγώ στον κύριο ΤΣΙΟΔΡΑ και τους λοιπούς της παρέας (επιτροπής) μια σειρά από ΑΝΝΝ!!

1.Αν κύριοι η επιτροπή απαρτιζόταν από ΕΙΔΙΚΟΥΣ πραγματικά ,καθότι στην ιατρική υπάρχουν περίπου ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ ειδικότητες και άλλες περίπου ΔΩΔΕΚΑ συμπληρωματικές ειδικεύσεις, και ΟΧΙ από τα κομματικά εγκάθετα ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑ που είναι στο σύνολο τους πνευμονολόγοι, δερματολόγοι , ορθοπεδικοί κ.λπ. (ότι προωθεί την προπαγάνδα) .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ειδικότητες μεγαλύτερης συνάφειας με τον ιό, (εκτός των επιδημιολόγων ,λοιμοξιολογων ,ιολογοι, γενικης ιατρικης)κ.λ.π, όπως βιολογοι ,βιοχημικοι , φαρμακολογοι κ.λπ. ,οι οποίοι θα έπρεπε πραγματικά να είναι στην προμετωπίδα της επιτροπής και των δημοσίων σχεσεων. Θα είχαμε σ΄αυτή την περίπτωση διαφορετικό αποτέλεσμα?

2.Αν είχατε ακούσει τον επιδημιολόγο ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΕ Τις 373.000 ΕΤΤΕΡΟΑΝΑΦΟΡΕΣ στο έργο του ( εσείς όλοι μαζί δεν συγκεντρώνετε ούτε τις μισές), ο οποίος είναι σε λογική ΜΟΝΤΕΛΛΟΥ ΣΟΥΗΔΙΑΣ θα είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα?

3.Αν η ΙΝΔΙΑ με το ένα και μισό ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (1,45 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ) πληθυσμό ,είτε 145 ΦΟΡΕΣ τον πληθυσμό της ΕΛΛΑΔΑΣ , και η οποία έχει περίπου 453.000 συνολικά θανάτους (https://www.google.com/search?q=%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF+%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9+covid+19&client=firefox-b-d&biw=1280&bih=871&sxsrf=AOaemvKahl9nuSzWbHitcxXMmdxP4ItggA%3A1634976678052&ei=psNzYarIAomC9u8PwfKg2Ag&ved=0ahUKEwiqs_HgiuDzAhUJgf0HHUE5CIs4ChDh1QMIDQ&uact=5&oq=%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF+%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9+covid+19&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EANKBAhBGAFQhHVYrJ4BYPijAWgBcAB4AIABpwGIAbEJkgEDMC44mAEAoAEBwAEB&sclient=gws-wiz)

είχε αυτή την επιτροπή που έχει η ΕΛΛΑΔΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΝΕΙ 15.555 νεκρούς) και ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ GREAT RESET ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ θα θρηνούσε 145χ15555=2.255.475 νεκρούς δηλαδή ένα εκατομμύριο οχτακόσες χιλιάδες περισσότερους??????

Αποκάλεσα γελοίο τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ο οποίος έχει αλλεργία με τις θεραπείες COVID και ειδικά με την ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ. Επίσης ο ΓΕΛΟΙΟΣ χαρακτήρισε την ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ φάρμακο για αγελάδες , και οι γελοίοι βουλευτές του κόμματος του με προεξάρχοντες τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ οι οποίοι έχουν δώσει τον όρκο του ΙΠΟΚΡΑΤΗ τον καταχειροκρότησαν.

Η ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ όμως πολύ διαδεδομένο φάρμακο στην πυκνοκατοικημένη με άθλιες συνθήκες υγιεινής ΙΝΔΙΑ έσωσε πραγματικά τη χωρά.

4.Η φυσική ΑΝΟΣΙΑ είναι η όχι ισχυρότερη????

5.Το ΙΣΡΑΗΛ το οποίο είναι ακόμη κλειστό από την αρχή της επιδημίας με γεμάτα νοσοκομεία και 8100 θανάτους ,Έχει εμβολιάσει η όχι ακόμη και με τρίτη δόση το πένητα τοις εκατό του πληθυσμού???

Ώρα λοιπόν να καταλάβετε τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες μας και των παιδιών μας!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1966!!!!!!!!!



loading...