ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ; Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


ΜΕΡΟΣ 1ο

Μέχρι σήμερα, ο κορωναϊός αυτός καθαυτός δεν έχει βρεθεί ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, “αυτά τα τρομακτικά πλάσματα” εξακολουθούν να

αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στα εναλλακτικά κανάλια ειδήσεων: “Ο ιός υπάρχει φυσικά, αλλά τα μέτρα είναι δυσανάλογα”, λένε οι “επαγρυπνούντες”. 

“Απλώς μεταπηδούν από τον έναν στον άλλον μέσω αυτών των δυσάρεστων “αερολυμάτων” στον αέρα”, όπως κάποιος γνωρίζει. “Το βέβαιο είναι ότι αυτός ο εξωτερικός εχθρός υπάρχει”, δηλώνουν σταθερά οι σχολιαστές. Εξάλλου, κανείς δεν θέλει να χαρακτηριστεί ούτε “αρνητής του ιού”.

Σύμφωνα με το λεξικό, άρνηση σημαίνει: “δεν ομολογώ, δεν αναγνωρίζω ή αρνούμαι”. Αλλά πώς μπορείς να ομολογήσεις όταν δεν υπάρχει τίποτα να γνωρίζεις, ή να αρνηθείς όταν κάτι απλά δεν υπάρχει; 

Είναι καιρός να ξεκαθαριστεί ότι ο ιός δεν υπάρχει. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, διότι εκθέτει με οξύτητα ότι τα μέτρα εξυπηρετούν έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό από τον έλεγχο του ιού.

 Ακόμα πιο ουσιαστικό, εκθέτει αδυσώπητα την πραγματική φύση αυτών που μας κυβερνούν, καθώς και τις προθέσεις τους. Τότε τα λέπια πέφτουν από τα μάτια και η μαζική συνειδητοποίηση πλησιάζει.

 Καμία απόδειξη χωρίς εφαρμογή των αξιωμάτων του Koch

Ο Heinrich Hermann Robert Koch (1843-1910) ήταν ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης μικροβιολογίας. Επινόησε τον “χρυσό κανόνα” που πρέπει να πληρείται για να αποδειχθεί ένα παθογόνο, όπως ένα βακτήριο, μια αμοιβάδα ή ένας ιός. 

Αυτά τα τέσσερα “αξιώματα” ή αρχές του Koch έχουν ως κύρια απαίτηση ότι το παθογόνο πρέπει να απομονωθεί από τον ασθενή προκειμένου να ταυτοποιηθεί και, επομένως, να αποδειχθεί. 

Το απομονωμένο παθογόνο, σύμφωνα με τα αξιώματα, πρέπει στη συνέχεια να παράγει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα της νόσου και πάλι σε έναν ξενιστή προκειμένου να απομονωθεί εκ νέου.

Ωστόσο, ο κορονοϊός δεν έχει ποτέ απομονωθεί με φυσικό τρόπο  και δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του. Αποτελείται μόνον από ένα κατασκεύασμα στον υπολογιστή (in silico) – από το 2020 από τον Γερμανό “επιστήμονα” και σύμβουλο για την Corona, Christian Drosten. 

Ακριβώς όπως η ψευδής εικόνα της μαζικής θνησιμότητας δημιουργήθηκε με ένα μοντέλο υπολογιστή από τον συνάδελφο “επιστήμονα” και σύμβουλο της Corona, Neil Fergusson για να καταστεί δυνατό το βρετανικό λουκέτο. Μέχρι και μισό εκατομμύριο Βρετανοί θα πέθαιναν από Corona στο εγγύς μέλλον, έλεγε η προπαγάνδα του φόβου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...