Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ…

Ο “ΜΠΟΥΛΗΣ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ….ΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΑΠΑΚΙΑ (λεωφορεία) 10 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΑ “ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ” ! 

ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…..

Αν πραγματικά αληθεύουν αυτά που λένε στους Έλληνες οι ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ ΝΤΙΛΕΡΣ ΤΩΝΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, δηλαδή πως ο υιός μεταδίδεται στο συνωστισμό, τότε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΣΕΙ -μια που ο Στάλιν έχει πεθάνει- ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΡΟΛΑ από τα μεσάνυχτα, τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις πλατείες, τα καφέ και τα μπαράκια ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΤΕΙ. 

Άρα επειδή όλα έχουν ονοματεπώνυμο, υπεύθυνος για όλο το χάλι του μεγάλου συνωστισμού είναι ο ξάδελφος του ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, γιός του ΑΧΙΛΛΕΑ, που διατέλεσε επί σειρά ετών υπουργός του παλαιού ΠΕΧΩΔΕ και ήταν ΑΔΕΛΦΟΣ του λεγόμενου Εθνάρχη που μας είπε το 1974 πως Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ, και ήρθε τώρα η σειρά του, να τον βάλουμε και αυτόν (λόγο ονόματος)  κεχαγιά στο σβέρκο μας.

Και να μην ξεχάσω ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΈΛΕΓΕ για τους Αθηναίους στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Άρη Πορτοσάλτε στις 30 Ιουλ 2019 πως είναι «Απόβρασμα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο»…. (https://www.youtube.com/watch?v=IVVA7JfHUnk το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 15:34) 

Για αυτό ρε Κωστάκη σε ρωτάω…. Τον Λιάπη που έβαζε πλαστές πινακίδες στο αυτοκίνητο του για να μην πληρώνει τα “τέλη κυκλοφορίας”  τι τον έχεις ;  

Και πριν πεις κουβέντα, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ είναι σήμερα το πρωί στις 08:04’ στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας, στη στάση του Συντάγματος με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο, καθώς ΟΙ ΣΥΡΜΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΑ 8’ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑ 3’ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ…. 

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...