Νέο μέτωπο! Παγκόσμια ΚΡΙΣΗ και στα μικροτσίπ! ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, τίποτα δεν γίνεται τυχαία

Το ένα μέτωπο μετά το άλλο και όλα οδηγούν στον εφιάλτη!!!

Η κρίση με την έλλειψη μικροτσίπ διογκώνεται και απειλεί και αυτή με την σειρά την οικονομία του πλανήτη, με πολλά οικονομικά μέτωπα να έχουν ξεσπάσει ταυτόχρονα και μοναδικούς κερδισμένους, όσους συμβάλλουν στην προώθηση διεθνιστικών πολιτικών και είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις από αναλυτές της αγοράς αυτοκινήτου και γενικά της αγοράς, η έλλειψη μικροτσίπ ή αλλιώς ημιαγωγών που χρειάζονται για τη παραγωγή αυτοκινήτων θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει ο κλάδος περίπου 180 δισεκατομμύρια ευρώ ως το τέλος της χρονιάς.

Η κρίση απειλεί και την παραγωγή ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και κινητών τηλεφώνων, πράγματα που έχουν γίνει υπεραπαραίτητα στις επαγγελματικές ζωές των περισσοτέρων. Πέραν τούτου ακόμα μικρότερα μικροτσίπ έχουν τεθεί προς πώληση στην αγορά και αφορούν εμφυτεύματα συναλλαγών, όπως συμβαίνει ήδη στην Γερμανία.

Οι εταιρείες αναγκάζονται σε υποχρεωτική μείωση της παραγωγής οχημάτων και λοιπών προϊόντων, επειδή δεν υπάρχει η απαιτούμενη ποσότητά τους (ημιαγωγοί) για να συνεχίσουν την κατασκευή των μοντέλων τους στον όγκο που είχαν προϋπολογίσει και που δύνανται να το πράξουν στα εργοστάσιά τους. Αυτό συνεπάγεται και την καθυστέρηση στην παράδοση των αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες τους, ενώ όπως αναφέρεται φέτος θα πωληθούν 10 εκατομμύρια λιγότερα αμάξια από την περσινή χρονιά.

Τα γεγονότα αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικά και δείχνουν πως έχει προκληθεί ένα γαϊτανάκι δυσάρεστων για την οικονομία εξελίξεων, οι οποίες, αν δεν αλλάξει κάτι, θα επιφέρουν τεράστιο οικονομικό κραχ ανά τον πλανήτη. Ήδη το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα «ΤΡΕΜΕΙ» τις εξελίξεις στην Κίνα .

Σύμφωνα με την Counterpart, κατασκευαστές smartphones αναφέρουν ότι τελικά έχουν λάβει μόνο το 70% των παραγγελιών σε εξαρτήματα, με τις ελλείψεις να συνεχίζονται, παρά παρά το γεγονός ότι τα εργοστάσια δουλεύουν σε πλήρεις ρυθμούς κατά τα τελευταία τρίμηνα. Εξαρτήματα στα οποία κάποτε υπήρχε επάρκεια στις αποθήκες πλέον δεν είναι διαθέσιμα ενώ οι παραγγελίες νέων εξαρτημάτων δεν εκτελούνται στην ώρα τους.

Οι μόνες εταιρείες που δεν καταλαβαίνουν από κρίση είναι οι πολυεθνικές των εκλεκτών της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, τυτέστιν της συμμαχίας κέντρων εξουσίας του πλανήτη για μία Μεγάλη Επανεκκίνηση, την οποία θα επιβάλλει ή πείσει τις μάζες πως έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα.

Για παράδειγμα η Tesla του Έλον Μασκ, δεν «μασάει» από τις ελλείψεις των μικροτσίπ, αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι στο τρίτο τρίμηνο του έτους παρέδωσε 241.300 αυτοκίνητα παγκοσμίως, ποσοστό 73% μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι.

Κύριες αγορές πώλησης της Tesla είναι οι ΗΠΑ και η Κίνα καθώς κατασκευάζει σήμερα τα μοντέλα S, X, 3 και Y στο εργοστάσιό της στο Freemont της Καλιφόρνια και τα Model 3 και Y στο εργοστάσιό της στην Σαγκάη

Το πιο πιθανό είναι αυτό: Σε περίπτωση που ξεσπάσει τελικά άγρια παγκόσμια οικονομική κρίση, εκείνοι που θα επιβιώσουν θα είναι λίγοι και πιο συγκεκριμένα όσοι προωθούν αυτά που πρέπει (βλ. Neuralink Corporation του Έλον Μασκ, μια εταιρεία νευροτεχνολογίας που αναπτύσσει εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου –μηχανής). Όσοι επιβιώσουν, θα αναθέσουν, ενδεχομένως, τις εταιρείες τους στην υπηρεσία ενός κέντρου διαχείρισης της κρίσης (ίσως αυτός είναι ο λόγος που μένουν ανέγγιχτες από όλα αυτά που συμβαίνουν), το οποίο θα παράγει τα πάντα και θα μοιράζει στις φτωχωποιημένες και υπάκουες μάζες (βλ. καταπιεστική πολιτική σε σχέση με τα εμβόλια) αυτά που… πρέπει.

loading...