Η ΜΩΒ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Της Λέττας Καλαμαρά  * —

Δεν έχει όρια η αποτυχία Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του COVID-19 όπου η Ελλάδα θρηνεί χιλιάδες θύματα, βασανίστηκε όσο καμία άλλη χώρα με αχρείαστα δρακόντεια μέτρα και καταστράφηκε οικονομικά. Ο Πρωθυπουργός που επιλέχθηκε από τον ελληνικό λαό για να μας λυτρώσει από την τραγωδία Τσίπρα-Βαρουφάκη-Καμένου τελικά τιμώρησε το λαό του όσο κανένας άλλος.

Με πράσινες αρλούμπες έφερε ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα με τα μεγαλύτερα παγκόσμια αποθέματα λιγνίτη, διόγκωσε το εθνικό χρέος με ασύστολο δανεισμό, παρέδωσε εθνικό υπέδαφος σε Ιταλία και Αίγυπτο και “ποιεί την νήσσαν” στην Τουρκία ανατολικά από το Καστελόριζο. Το χειρότερο όλων ο Πρωθυπουργός της “ανάπτυξης” και της “αξιοκρατίας” δημιούργησε μία απεχθή κάστα εξουσίας που καλοταΐζεται ενώ ο λαός εξαθλιώνεται και τουρτουρίζει όσο ποτέ άλλοτε.

Με μανία ανέδειξε την τουρκική Biontech και λοιπές σε εταιρεία επιλογής ταυτότητας ελεύθερων Ελλήνων, βραβεύοντας τους συνεργάτες του Κράτους που κατέχει και αμφισβητεί ωμά ελληνικά εδάφη και υπέδαφος. Για την απόκρυψη των εγκλημάτων του κατά του ελληνικού λαού επιδιώκει την φίμωση και τιμωρία τους σε λόγο και έργα με μάσκες και νόμους λογοκρισίας παντού. Μία ανεύθυνη και αποτυχημένη Επιτροπή Ειδικών που οφείλει να λογοδοτήσει για την τρομοκρατία και τις συνεχώς παράλογες εισηγήσεις της έχει γίνει πολιτικό εργαλείο αλλαγής πολιτεύματος, αφαίρεσης της ελευθερίας των Ελλήνων, καταπάτησης του Συντάγματος και της Νομοθεσίας της Ε.Ε. από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ποια κρύβεται πίσω από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα και επιδιώκει να γίνει η Βασίλισσα της Γης μέσα από ένα φασιστικό παγκόσμιο καθεστώς είναι γνωστό δημοσιογραφικά. Κράτη και συνειδήσεις εξαγοράζονται σε καθημερινή βάση για να γίνουν οι κηφήνες της στην υποδούλωση και εξόντωση της ανθρωπότητας με μήτρα την Ελλάδα και την Τουρκία. Στον COVID-19 βρήκε τη ρίζα της να πνίξει τον Πλανήτη και αρνείται την ήττα της. Προσπαθεί να ανατινάξει κοινωνικά και εθνικά την Ελλάδα πριν χαθεί στον Καιάδα της παγκόσμιας ιστορίας.

Μάταια όμως σπαρταράει σε μωβ νερά καθώς πλησιάζει η ώρα της παγκόσμιας αποκάλυψης μίας οικουμενικής μαφίας με στημένες δημοσκοπήσεις, διορισμένους εξουσιαστές και επιστήμονες της παραπληροφόρησης. Το τέλος ενός Παγκόσμιου Πολέμου είναι κοντά και ο νικητής είναι γνωστός. Μία χούφτα Ελλήνων έδωσε τον αγώνα για να μείνουν οι Έλληνες στην πλευρά των νικητών στις σύγχρονες Θερμοπύλες.

Αλίμονο στους προσκυνημένους κηφήνες που προσπαθούν να βάλουν μωβ σεντόνια για λογαριασμό των Τούρκων, να επιβάλλουν ένα αυταρχικό καθεστώς στην κοιτίδα της δημοκρατίας και του ανθρώπινου πολιτισμού, να στρώσουν το χαλί της παράδοσης του εθνικού μας πλούτου και να καταστρέψουν τη λαβωμένη οικονομία και κοινωνία μας ακόμη περισσότερο.

Οι πολεμιστές της Σουηδίας, της Δανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας Ελεύθεροι πολίτες δείχνουν το δρόμο της λευτεριάς και σύντομα θα φυσήξει δυνατά και στη χώρα μας μέσα και από τις Ηράκλειες Στήλες. Να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία και εδώ, επιτέλους. Να φύγει η μεταπολιτευτική χολέρα που μας πλακώνει τα τελευταία δύο χρόνια όσο ποτέ άλλοτε.

loading...