Σαν «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» πέφτει η είδηση! Πλέον ό,τι είναι να γίνει, ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΒΙΝΤΕΟ

 

Το δοκίμασαν με τον COVID και τώρα το εφαρμόζουν στην ΠΡΑΞΗ!

ΣΟΚ προκαλεί στην Ευρώπη η εισαγωγή συστήματος πληρωμών με αναγνώριση προσώπου σε πολλά σχολεία και κυλικεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τους επικριτές, οι μαθητές δεν είχαν ενημερωθεί καταλλήλως για τους ενδεχόμενους κινδύνους της τεχνολογίας. Λένε ότι εισβάλλει υπερβολικά στην ιδιωτικότητα.

«Οι οργανώσεις πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά την αναγκαιότητα και την αναλογικότητα της συλλογής βιομετρικών δεδομένων πριν το κάνουν», αναφέρεται.

«Κανένα παιδί δεν θα ‘πρεπε να περνάει από ελέγχους ταυτότητας τύπου συνοριακού ελέγχου, μόνο και μόνο για να πάρει ένα σχολικό γεύμα. Υποτίθεται πως ζούμε σε μια δημοκρατία κι όχι σ’ ένα αστυνομικό κράτος….», προσθέτουν οι αντιδρώντες.

Η σάρωση προσώπου μπορεί τώρα να χρησιμοποιείται σε 9 σχολεία του Βόρειου Ayrshire για πληρωμή των σχολικών γευμάτων. Ωραία ιδέα θεωρητικά, σχολιάζεται σε ρεπορτάζ.

Η εταιρεία πίσω απ’ την τεχνολογία λέει ότι είναι ασφαλής έναντι του κορωνοϊού και μπορεί να επιταχύνει τις ουρές επειδή απαιτούνται περίπου 5 δευτερόλεπτα για την επεξεργασία αυτών των συναλλαγών.

Πιστεύεται ότι το σύστημα θα μπορούσε να προωθηθεί, εφόσον κριθεί επιτυχημένο, σε περισσότερα σχολεία.  Άλλοι γονείς και εκπαιδευτικοί το υποστηρίζουν, άλλοι το επικροτούν.

Έτσι αφού οι μαθητές συνήθισαν στο σκανάρισμα-θερμομέτρηση του μετώπου, τώρα ξεκινά η πληρωμή με το πρόσωπο!!!

Πλέον δεν είναι συνωμοσιολογία!!! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στην Ευρώπη και άρα θα το αντιγράψει και η «ευρωπαϊκή» Ελλάδα.!!!

Δείτε το ρεπορτάζ του Russia Today:

Θυμηθείτε τις εικόνες προσφάτως στην Ελλάδα:

loading...