Ληξουριώτισσα: Οι πράσινες αποχρώσεις της μούχλας και το «Όχι» του Τριαδικού Θεού.

Ανέκδοτο: Λέει ο ασθενής στον ψυχίατρο:

– Γιατρέ, έχω πάνω μου μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Σε όλο μου το σώμα. Περπατάν πάνω μου. Ανθρωπάκια, ανθρωπάκια παντού… (κάνοντας μια κίνηση να τα ξεφορτωθεί από πάνω του)

– Καλά ρε φίλε, λέει ο ψυχίατρος, μην τα πετάς επάνω μου… 

       Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, όταν το άνω ανέκδοτο μας προκαλούσε το πρώτο ανέμελο ή συγκυριακό ή… στοχαστικό γέλιο, ότι οι περισσότεροι από εμάς θα αναλάμβαναν πρωταγωνιστικούς ρόλους στην αναπαράσταση του εν λόγω ανεκδότου δια ζώσης, προκαλώντας, βεβαίως, κλάμα και μόνο κλάμα; 

        Ποιο σατανικό μυαλό, πια αχαλίνωτη, μουχλιασμένη και δυσώδης φαντασία φτιάχνει σενάρια και μισθώνει τσιράκια για να τραβάνε τα νήματα των ανθρώπων, των κοινωνικών συνόλων, των πληθυσμών χωρών και ηπείρων, σε μια δίχως τέλους υπερπαραγωγή με «ιατρούς» και «αρρώστους», που σκοπό έχει τον τελετουργικό αφανισμό της δημιουργίας Του Τριαδικού Θεού; 

Βεβαίως, βρίσκουν και τα κάνουν, διότι: 

1.Υπάρχουν άνθρωποι, γεννημένοι και εκλεγμένοι από τον λαό της Ελλάδας, που σχεδιάζουν, προπαγανδίζουν και επιβάλλουν την σκοτεινή Πράσινη Ανάπτυξη των παγκοσμιοποιητών, πότε με το «καλό» (επιδοτήσεις, προσλήψεις, πολιτιστικά δρώμενα, εναλλακτικές πηγές ενέργειας) και πότε με το κακό (κλιματική μηχανική, πλημύρες, πυρκαγιές, σεισμούς, κυρώσεις και, προσφάτως, εγκλεισμοί, εξαναγκασμοί, υποχρεωτικότητες δυστοπικής υφής).  

 

 2.Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που θέλοντας το «καλύτερο» για την Ελλάδα δεν κοιτάνε πια ούτε αριστερά, ούτε δεξιά αλλά περιμένουν την σωτηρία να τους έρθει και πάλι, απευθείας και δυναμικά, από το κέντρο! Δεν βλέπουν την ώρα να ανατείλει ξανά ο πράσινος, πλήρης αποκρυφιστηκών συμβολισμών, ήλιος του ΠΑΣΟΚ, ψηφίζοντας έναν ανακυκλωμένο, ανανεωμένο, αμούστακο ΓΑΠ, παιδί του μπαμπά και της μαμάς, με Ιεχωβάδσιωνιστικές καταβολές και χρήματα.  

 3.Υπάρχουν άνθρωποι που γίνονται, κυριολεκτικά, θυσία – λαμβάνοντας την γνωστή γονιδιακή θεραπεία, που πλασάρεται ως «εμβ@λιο» -, για να πάρουν το Πράσινο Διαβατήριο, ακόμα κι ‘αν γνωρίζουν που αποσκοπεί αυτό` Ακόμα και αν γνωρίζουν ότι είναι το χάραγμα του αντίχριστου, το χιλιοειπωμένο και προφητευμένο από παλαιούς και νέους Αγίους.  

 4.Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που, ενώ έχουν υψηλό διανοητικό επίπεδο και εξαιρετικά αγωνιστικό φρόνιμα, καλλιεργούν, εδώ και χρόνια, το σατανικής έμπνευσης παραμύθι ότι από τα βάσανά μας θα μας σώσουν οι εξωγήινοι! Ή οι «θεοί» του Ολύμπου` ή ο Τραμπ` ή ο «θεός» και οι «άγγελοι» του «ρέϊκι» ή η μαγεία του «φεγκ σούι». Δηλαδή… τα «πράσινα ανθρωπάκια»!!!  

 5.Υπάρχουν ΑΚΟΜΑ υποτιθέμενοι χριστιανοί – κληρικοί τε, και λαϊκοί -, που υπολογίζουν, τιμούν, υπακούν, ασπάζονται, μακαρίζουν, ακολουθούν, μοιχεύουν πνευματικά με τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, τον κόρακα του Φαναρίου, τον αρχιπαναιρετικό του Κολυμπαρίου, τον ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ προκαθήμενο του Οικουμενιστικού Πατριαρχείου. Όμως, ΤΕΤΟΙΟΣ Πατριάρχης ΑΞΙΖΕΙ στους, εν γνώση ή αγνοία, αποστάτες, μέλη του Π.Σ.Ε., στα έσχατα της ιστορίας! 

***  

        Όπως οι περισσότεροι από σας ακόμα γνωρίζουν, το ουράνιο τόξο εμφανίστηκε στον ουρανό για πρώτη φορά, μετά από τον κατακλυσμό του Νώε, όταν υποχωρούσαν τα ύδατα, ως ανεξίτηλη σφραγίδα του Θεού στην υπόσχεση που Αυτός έδωσε ότι η αμαρτωλή ανθρωπότητα δεν θα ξανακαταστραφεί δια του κατακλυσμού. (Αυτό είναι το νόημα του ουρανίου τόξου, που εμφανίζεται πάντοτε μετά από κάθε κακοκαιρία και μας αναπτερώνει το ηθικό – και όχι εκείνο που προκύπτει από την διαστρεβλομένη συμβολική χρήση του σε σημαίες των ΛΟΑΤΚΙ!!!) 

         Η ανθρωπότητα, την δεύτερη φορά, θα καταστραφεί δια της ΦΩΤΙΑΣ` διότι και η ίδια η αμαρτία χάλασε και πάλιωσε τόσο, που η μούχλα και η δυσοσμία έχουν γίνει ανυπόφορες και θα καθαρίσουν μόνο δια πυρός και σιδήρου. Όπως τον καιρό του Προφήτη Ηλία, που και φωτιά κατέβασε από τον ουρανό, και θανάτωσε τους 450 ιερείς του Βαάλ που παρέσυραν τον λαό στην ειδωλολατρία και στην απώλεια.  

         Προσωπικά, αγαπώ Τον Τριαδικό Θεό, στο όνομα Του Οποίου είναι γραμμένο και το αυτό Σύνταγμα της Ελλάδας (το μόνο Σύνταγμα στον κόσμο που Τον επικαλείται!)` αγαπώ των συνάνθρωπό, αγαπάω τα δένδρα και τα φυτά και τα ζώα και τις θάλασσες και τα βουνά, την πλάση ολόκληρη αγαπάω, έτσι όπως την έχει φτιάξει ο Θεός των Πατέρων ημών, λίαν καλώς! 

         Θα επέμβει ο Θεός, αδέλφια, για τις προσευχές των παιδιών που σπαράζουν κάτω από τη μπότα των εξουσιαστών, είτε αυτοί είναι οι ίδιοι οι γονείς των είτε είναι όλοι οι άλλοι υποκριτές του περιβάλλοντός των. (ΕΜΕΙΣ, όλοι, καταφέραμε – με την ανοχή, την αδιαφορία και την φιλαρέσκιά μας -, να κάνουμε τα παιδιά να μην θέλουν πια τη ζωή τους

Θα επέμβει ο Θεός, αδέλφια, για τις προσευχές των Αγίων και Μαρτύρων: «Και έκραξαν μετά φωνής μεγάλης, λέγοντες: Έως πότε, ω Δέσποτα άγιε και αληθινέ, δεν κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών από των κατοικούντων επί της γης;  (Αποκάλυψη 6. 10-11)

(Εδώ και πέντε χρόνια υπομένουν οι Άγιοι την επίσημη βεβήλωση των λειψάνων και των εικόνων των στους ναούς της ανομίας, της Οικουμενιστικής «εκκλησίας» της Ελλάδος. https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2021/06/051-21621-5.html)

Θα επέμβει ο Θεός, αδέλφια, για τα δάκρυα της Παναγίας, που ρέουν ακατάπαυστα, ορατά πλέον, για πάνω από ένα χρόνο, στον γνωστό [πλην βεβηλωμένο] ναό του Βύρωνα, στην Αθήνα.

(Βοηθάει και προστατεύει η Παναγία όσους θέλουν να σωθούν:

«Χαίρε, Σοφίας Θεού δοχείον·

χαίρε, προνοίας Αυτού ταμείον.

Χαίρε, φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα·

χαίρε, τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα.

Χαίρε, ότι εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί·

χαίρε, ότι εμαράνθησαν οι των μύθων ποιηταί.

Χαίρε, των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα·

χαίρε, των αλιέων τας σαγήνας πληρούσα.

Χαίρε, βυθού αγνοίας εξέλκουσα·

χαίρε, πολλούς εν γνώσει φωτίζουσα.

Χαίρε, ολκάς των θελόντων σωθήναι·

χάιρε, λιμήν των του βίου πλωτήρων.

Χαίρε, Νύμφη Ανύμφευτε.)

***

Όσο για τους τεχνολόγους, επιστημονολάγνους, μάγους αλχημιστές και τους χειριστές τους, που καίνε και πνίγουν και σκοτώνουν την πλάση, που σακατεύουν και καταστρέφουν το κορυφαίο δημιούργημα του Θεού, ανώτερο των αγγέλων, τον, εν δυνάμη, «μικρό Θεό», τον άνθρωπο, να ξέρουν ότι δεν υπάρχει εναέριο ή υποβρύχιο μέσο και ούτε υπόγειο καταφύγιο που θα τους προστατέψει από την φωτιά που έρχεται και που, «παραδόξως», σχεδιάζουν και επιδιώκουν οι ίδιοι! Η μίζερη, επίγεια «αθανασία» – που τεχνηέντως θέλουν να αποκτήσουν και να επιβάλλουν -, θα καταποντιστεί από ουράνια αθανασία που τους είναι ήδη δοσμένη από τον Τριαδικό Θεό που μισούν και ποτέ δεν θα ατενίζουν, καθώς θα περάσουν την αιωνιότητα τους στο ψηλαφητό σκοτάδι της κολάσεως.

***

Όμως,… έχω κουραστεί να τα λέω! Δεν θα ασχοληθώ άλλο! Όποιος δεν θέλει να σωθεί – ΜΗ ΣΩΣΗ! («Κλεμμένο» από τα επίσημα χείλη του υπουργού…)

Ληξουριώτισσα

loading...