Τώρα που ξεφτίζει σιγά σιγά ο ιός, έρχεται η προστασία του περιβάλλοντος να λάβει τα σκήπτρα της τρομοκρατίας. – ΒΙΝΤΕΟ

O Μπάιντεν στο Βατικανό. Φαίνεται να δίνει κάτι στο πάππα. Και μετά να λέει:
“Είσαι ο διάσημος Αφροαμερικανός παίκτης του μπέιζμπολ στην Αμερική..”
Υπάρχει πηγή που λέει για ντροπιαστικό σχόλιο του προέδρου, αλλά ίσως να μπερδεύτηκε απλά ή επίτηδες, ίσως πάλι να του έδωσε κάρτα του μπέιζμπολ για δώρο..
Πηγή:
https://beckernews.com/biden-meets-the-pope-and-utters…/
Η ουσία είναι πως ο πάππας σε αποκλειστική συνέντευξη στο Μπι Μπι Σι, ζήτησε από τα κράτη του ΟΗΕ, που συνεδριάζουν αρχές Νοεμβρίου στη Γλασκώβη να πάρουν άμεσα “αποτελεσματικά” μέτρα για τη προστασία του περιβάλλοντος.
Στο άρθρο μάλιστα διαχέεται η εντύπωση πως το συνέδριο είναι εξαιρετικά σημαντικό και θα επηρεάσει τις ζωές μας. Την δουλειά μας, ότι τρώμε και τα ταξίδια.
Έχουμε φάει προπαγάνδα από το ‘εμείς και κ κόσμος’. Έχουμε βομβαρδιστεί όλοι μας, με άπειρες εικόνες μόλυνσης, και οικολογικής καταστροφής..
Τώρα που ξεφτίζει σιγά σιγά ο ιός, έρχεται η προστασία του περιβάλλοντος να λάβει τα σκήπτρα της τρομοκρατίας.
Τώρα ήρθε η ώρα το σύστημα να εξαργυρώσει όλη τη προπαγάνδα. Δεν θα ταξιδεύεις, γιατί θα μολυνθεί το περιβάλλον με τα αεροπλάνα. Μόνο λίγα τσάρτερ για τους πλούσιους. Δεν θα τρως κρέας αλλά έντομα, γιατί μολύνει πολύ το περιβάλλον η εκτροφή ζώων ενώ των εντόμων είναι και πολύ αποδοτική μάλιστα. Στην τσέπη των ολιγαρχών..
Ψάξτε το. Ψάξτε να δείτε πως στην πραγματικότητα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μολύνουν πολύ περισσότερο την ατμόσφαιρα από αυτά με τα καύσιμα! Για να την εξόρυξη των μετάλλων, ώστε να φτιαχτούν οι μπαταρίες χρειάζονται ορυκτά καύσιμα. Χωρίς κάρβουνο δεν μπορείς να φτιάξεις ατσάλι και εάν δείτε στο χρηματιστήριο η αξία του ορυκτού άνθρακα συνεχώς ανεβαίνει..Αφήστε που οι μπαταρίες δεν ανακυκλώνονται, χωρίς έξτρα σπατάλη ενέργειας..
Για να φορτιστούν οι μπαταρίες ΠΑΛΙ καύσιμα χρειάζονται. Και μην ξεχνάμε πως δεν μπορούν να απορροφηθούν από το περιβάλλον άρα και η ανακύκλωση αυτών των μπαταριών πάλι απαιτεί ενέργεια, άρα πάλι μόλυνση!!
Απλά με το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ο έλεγχος θα είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ. Το αμάξι δεν θα παίρνει καν μπρος..
Ίσως ο Μπάιντεν είπε την μαλ…α του για να αποσπάσει τη προσοχή μας από το τι μαγεύεται, κάτω από τη μύτη μας..
Υγ. Υπάρχει και ένα βίντεο με τη Γκρέτα στο Λονδίνο, μασκοφορεμένη και με παιδάκια να φωνάζουν συνθήματα κατά της οικολογικής καταστροφής.
Πηγή:
https://www.bbc.com/news/world-europe-59075041

loading...