ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ Η ΕΜΦΥΛΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;



Γράφει η Αφροδίτη Μάνου

Είμαι περισσότερο από βέβαιη, ότι το “έργο” Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, είναι απόλυτα ελεγχόμενο, πότε μαζεύεται – πότε αφήνεται να ξαναγεννηθεί. Κάποιοι (πιθανολογώ η Γερμανία κυρίως, αλλά και οι ΗΠΑ) χωρίς φυσικά

να μπορώ να αποδείξω τίποτα, παίζουν με τη φωτιά και χρησιμοποιούν ένα πραγματικό ναζιστικό υπόβαθρο (που όντως υποβόσκει μονίμως στην Ελλάδα λόγω του εμφυλίου) και την κατά τα άλλα άεργη, αμήχανη και αναποτελεσματική πλην “ευαίσθητη” σε θέματα “αντιφα” αριστερά, για να εκμεταλλευτούν συσσωρευμένο θυμό, δυσαρέσκεια και νεανικές ορμόνες, για πολιτικά και γεωπολιτικά οφέλη..

Το πράγμα ξέφυγε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και αποφάσισαν να το μαζέψουν, ενώ τρενάρησαν τη δίκη όσο έκριναν σκόπιμο, για να μπορέσουν ίσως να δημιουργήσουν τον δεύτερο πόλο που χρειάζονται στα προεκλογικά τους παιχνίδια, για τις μακιαβελικές τους ισορροπίες. 

Αν δεν έχεις αντίπαλο να τρομάξεις μια κυβέρνηση, σού κάνει πιο δύσκολα τα χατήρια και, το άλογο ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει πια, χρειάζεται βοήθεια.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τις ληγμένες ιδεολογίες, συνειδητά ή ασυνείδητα – και αφού στα σοβαρά θέματα δεν έχουν τίποτα να αντιπροτείνουν ΠΟΙΟΤΙΚΑ, παρά μόνο ΠΟΣΟΤΙΚΑ, παίζουν ευχαρίστως το παιχνιδάκι αυτό του “αντιαυταρχισμού” πότε για τα εμβόλια, πότε για τα τεστ, πότε για τους εισακτέους στα Πανεπιστήμια, πότε “τιμώντας” τους νεκρούς από προηγούμενα επεισόδια του “σίριαλ”.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


loading...