Πολέμιοι της Ορθοδοξίας Μητσοτάκης – Κεραμέως…

Να θυμηθούμε, πως αυτή η κυβέρνηση είναι πολέμιος της Ορθόδοξης Πίστεως των Ελλήνων! Να θυμηθούμε, πως αυτή η κυβέρνηση παντί τρόπο προσπαθεί να ξεριζώσει από τις ψυχές των Ελλήνων τον Κύριό Μας Ιησού Χριστό, απαγορεύοντας εν ονόματι της υγειονομικής κρίσεως, την συμμετοχή των πιστών στα Θεία Πάθη Του, στην περιφορά του Επιταφίου Του, στην Ανάστασή Του! Απαγορεύει στους πιστούς την συμμετοχή τους στην Κυριακάτικη Θεία λειτουργία στους Ιερούς Ναούς!

Αυτή η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής και υπομονής του ελληνικού λαού! Συνεχίζει ωστόσο να ακρωτηριάζει τον Ιησού Χριστό, ιδρυτή της Εκκλησίας μας!

Αφού προ καιρού διαβάζαμε, πως μέλη της Ένωσης Δικαστών είχαν καταγγείλει, ότι έχουν αφαιρεθεί εικόνες του Ιησού Χριστού από το γραφείο του Προέδρου της Ένωσης! Αντικαθιστώντας τον Χριστό με ζωγραφικό πίνακα!

Επίσης, υγειονομικοί του νοσοκομείου Σερρών είχαν επίσης προβεί σε ανάλογη καταγγελία για αφαίρεση θρησκευτικών συμβόλων από τα δωμάτια του νοσοκομείου!

Σε αυτήν την κυβερνητική αντιχριστιανική λαίλαπα απάντησε ο καθηγητής σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης με μια ανάρτηση στο Facebook, γνωστοποιώντας έτσι, την ενόχλησή του για την εξαφάνιση των θρησκευτικών συμβόλων της Ορθοδοξίας από τους δημόσιους χώρους στην Ελλάδα:

«Αιδώς Αργείοι,

Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας. Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν “άνωθεν εντολή” για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους. Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά Μπουν. Eδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και μόνο εμείς. Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.

Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το Facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες, απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί…»!

Ποιος λοιπόν δεν πιστεύει ότι η σημερινή κυβέρνηση απεργάζεται ένα γενικότερο σχέδιο αποεθνικοποίησης της Πατρίδας μας;

Αυτό το έχουν αντιληφθεί οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας; Το έχουν αντιληφθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, όπως και οι συμμετέχοντες της Ιεράς Συνόδου;

Βέβαια και δεν έπεισε κανέναν η κυβερνητική τοποθέτηση, πως δηλαδή:

«Σε πλήθος νοσοκομείων λειτουργούν παρεκκλήσια και παντού υπάρχει απόλυτος σεβασμός στη θρησκευτική πίστη των ασθενών!»!

Αλλά από αυτήν την κυβέρνηση όλα να τα περιμένεις! Δεν θα είναι μακριά η ημέρα που θα απαγορεύσουν την ανέγερση νέων Ναών, όταν νέα Τζαμιά ξεπροβάλλουν συνεχώς σε όλη την Ελλάδα!

Όπως δεν είναι μακριά η ημέρα, που θα εισπράξετε κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης την Θεϊκή οργή!!

Νέα διαμαρτυρία-πρόκληση από Πακιστανούς της Αθήνας…

Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκαλεί με θρασύτητα τον ελληνικό λαό, επιτρέποντας μια μέρα πριν από την εθνική μας γιορτή, Πακιστανοί να οργανώνουν συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία της αδερφικής σε εμάς χώρας Ινδίας. Αυτοί που η χώρα τους κάνει κοινές ασκήσεις με την Τουρκία και την υποστηρίζει σε όλα τα θέματα εναντίον μας, έχουν το θράσος κόντρα στα συμφέροντα της χώρας που τους φιλοξενεί, να κάνουν τέτοια πορεία για το …Κασμίρ!

Δεν φταίνε όμως αυτοί, αλλά αυτοί που τους έδωσαν την άδεια για την πορεία. Δηλαδή οι Έλληνες θα κάνουν παρελάσεις με απίστευτους περιορισμούς, αλλά οι Πακιστανοί θα κάνουν κανονικά την πορεία τους. Προφανώς ο κορονοϊός κολλά μόνο στους Έλληνες, ενώ οι Πακιστανοί είναι στο απυρόβλητο!

Την παραπάνω είδηση – για άλλη μια φορά – την πληροφορηθήκαμε από το πολύ καλά ενημερωμένο περί των εθνικών θεμάτων ειδησεογραφικό διαδικτυακό πόρταλ https://tourkikanea.gr/

Τα Συστημικά ΜΜΕ μούγκα στην στρούγκα! Αφού εκφράζουν την πολυπολιτισμικότητα των Μητσοτάκη – Τσίπρα!!

Αθάνατος Κωνσταντίνε…

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου τελέστηκε στο χωριό Βουλιαράτες μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος είχε δολοφονηθεί πριν από τρία χρόνια ανήμερα του εορτασμού της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής Αστυνομίας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της νεολαίας Βορειοηπειρωτών αδελφών μας:

«Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε σήμερα το μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ 3 χρόνια πριν, από άνδρες της Αλβανικής Αστυνομίας.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στους Βουλιαράτες παρουσία της οικογένειας, συγγενών, φίλων και συγχωριανών του Κωνσταντίνου.

Δίπλα στην οικογένεια, στο μνημόσυνο παρευρέθηκε ο Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Παρών ήταν και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυροκάστρου κ. Δημήτρης Σαχαρίδης. Δεν έλειψε η στενή παρακολούθηση και η έντονη παρουσία της Αλβανικής Αστυνομίας στο χωριό, αλλά και ευρύτερα στην περιοχή της Δρόπολης. Μεγάλη ήταν η αγανάκτηση και η οργή της οικογένειας μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Αλβανό εισαγγελέα να προτείνει ως πόρισμα στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα την “αυτοκτονία”! Η οικογένεια του δήλωσε ξεκάθαρα, πως δεν κάνει βήμα πίσω και θα φτάσει την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ώστε να δικαιωθεί η ψυχή του και να τιμωρηθούν εκείνοι που έδωσαν την εντολή για την εν ψυχρώ δολοφονία. Να σημειωθεί πως σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες τελούνται δεκάδες μνημόσυνα στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Ελλάδα καθώς και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπου ζουν Έλληνες. Αιώνια σου η μνήμη Κωνσταντίνε! Δεν Ξεχνάμε! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!»!

Ειλικρινά θα θέλαμε να γνωρίζουμε, πόσο και με ποιο τρόπο συμπαραστέκεται το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος:

Στην αναγνώριση ως δολοφονίας του Ελληνόπουλου, από το ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Αλβανίας!

Αν είναι αρωγός της οικογένειας Κατσίφα στην προσφυγή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!

Επιπλέον να μας εξηγήσει γιατί δεν παραβρέθηκε κανένας εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στο μνημόσυνο του ήρωα στους Βουλιαράτες!

Γιατί μήπως, εκτός από αντίχριστη αυτή η κυβέρνηση, είναι εθνομηδενιστική;;

Έγραψα την Κυριακή, πως τον Απρίλιο του 2010, ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανήγγειλε την υπαγωγή μας στον Μηχανισμό Στήριξης (Μνημόνιο) από το ακριτικό Καστελόριζο, που αν τον ρωτούσες πριν, ίσως να μην γνώριζε κατά που έπεφτε! Ήταν λοιπόν τυχαία αυτή η επιλογή; Πιστεύουμε πώς όχι! Αφού η αναγγελία της υποταγής της Πατρίδος μας στο Μνημόνιο προφανώς έπρεπε να γίνει από το Καστελόριζο! Μήπως για να περάσουν στην απέναντι πλευρά κωδικοποιημένα μηνύματα (;;;), ώστε να ξεκινήσει η αμφισβήτηση του ελληνικού Καστελόριζου από την Τουρκία και να στοχοποιηθούν γενικότερα τα Δωδεκάνησα;

Σήμερα μαθαίνω, ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 27 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στη Ρόδο! Σημείο αναφοράς σε όλες τις δηλώσεις Τούρκων Αξιωματούχων! Αλλά θα επισκεφθεί και το ακριτικό νησί της Χάλκης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου!

Άραγε τι ακόμη να μας βρει από όσα καταστροφικά μας βρήκαν στις ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Μπορεί κάποιος να μας λύσει αυτό το κουίζ;;

loading...