ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΙΕΡΑΡΧΩΝ…

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ «ΝΤΙΛΕΡ» ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΕΙΨΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ…

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε ή τον έβαλαν να πει για το εμβόλιο: «Όχι μόνο να το κάνουμε, (φυσικά εννοούσε να το κάνετε) αλλά να τρέξουμε (φυσικά εννοούσε να τρέξετε) για να το κάνουμε» ξεχνώντας όμως πως ο Ελληνικός λαός του πλήρωνε τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ που του έκαναν …. 

Αλλά γιατί απορούμε αφού ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ από αυτά που ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ο Ιερώνυμος, που σε απλά Ελληνικά ονομάζετε και Αρχιεπίσκοπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης και των λαθρομεταναστών, γιατί κανείς δεν ξεχνά πως το 2015 σίτιζε και στέγαζε τους Ισλαμιστές εισβολείς, όταν οι Έλληνες πεινούσαν και κοιμόντουσαν στα παγκάκια με την βροχή και το κρύο και που δέχτηκε να ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ «ΔΕΚΟ» ! ! !

Και ξαφνικά μπαίνει στον χορό του υποχρεωτικού μπολιάσματος ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε σε πρωινή εκπομπή και μεταξύ άλλων είπε:

«Εκπλήσσομαι που ακούω υγειονομικούς να εκφράζουν αμφιβολία για ένα τόσο απλό θέμα όπως ο εμβολιασμός. 

Τόσες θανατηφόρες ασθένειες σταμάτησαν με τα εμβόλια. 

Ένα παιδάκι όταν γεννιέται κάνει 16 εμβόλια μέχρι να γίνει 2 ετών. 

Που είναι το πρόβλημα να γίνει το 17ο; 

Χθες έκανα το εμβόλιο της γρίπης, δεν είχα καμία επίπτωση, καμία παρενέργεια» και συνεχίζοντας είπε: «Προσεύχομαι ο Θεός να φωτίσει τους ανθρώπους αυτούς να καταπαύσουν την πολεμική που στρέφεται εναντίον της υγείας τω συνανθρώπων τους και της δική τους υγείας» και συμπλήρωσε, ότι δέχεται χυδαίες ύβρεις επειδή προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί. «Μας βρίζουν χυδαία, μας λένε προδότες, πουλημένους».

Μόνο που ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ και όλοι οι άλλοι ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ….

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...