ΣΥΡΙΖΑ: Θα πούμε όχι στην αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία αν δεν εκπληρωθούν δύο όροι!!! – (άκου τι σκέφτηκε ο άνθρωπος για να κάνει αντιπολίτευση)

 Πάντως…το λες και πρόοδο. Από το “θα το ρισκάρουμε” μέχρι το “μου φταίνε δύο άρθρα” έχουνε κάνει δρόμο, δεν μπορείς να πεις. Σα δε ντρέπεστε ρε! Μην την ψηφίσετε αν έχετε τα νεφρά ρε! Να δούμε πόση διαφορά θα δείξει το επόμενο γκάλοπ, 25%, 30%, πόσο; Άντε σοβαρευτείτε ρε!

Αφού δεν θα ψηφίσεις την συμφωνία Αλέξη, όταν έρθει η ώρα να πας εσυ στην πρώτη γραμμή να πολεμήσεις και να υπερασπιστείς την πατρίδα.. και όχι τα παλικάρια μας. Μ@λ@κ@. Μου θες και σχολή Μωραίτη και η Μπαζιάνα τα φορέματα μεγάλου οίκου στο ατελιέ στο Κολωνάκι να πληρώνει με 500αρικα. Α σιχτηρ πχια.

Περίμενε κανείς τίποτα διαφορετικό από το μεγαλύτερο πολιτικό σουργελο που έχουν ξεβράσει ποτέ οι ψηφοφόροι της Ελλάδας; Άλλωστε και ο ίδιος περηφανεύεται ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα.

Δύο όρους θέλει να βάλει ο Τουρκοφάγος Αλέξης: ο επόμενος Υπουργός Εξωτερικών να είναι ο… Κοτζιάς και η Μυτιλήνη με την Λέσβο να είναι το ίδιο νησί… ΣΥΡΙΖΑ for ever… Με τέτοιες σαχλαμάρες αλ6 θα έρθει σιγά σιγά το 3%. Επιστροφή στις ρίζες σου. Αχαστε χαμένο παρταλι

Ρεζουμέ ενός ξεράσματος…Αυτό το απόλυτο μηδενικό, πήγε στο Πολυτεχνείο μέσω Βελιγραδίου, το κατάστρεψε με τις καταλήψεις, πήρε πτυχίο μαύρα μεσάνυχτα κάνοντας συνδιαλλαγές με καθηγητές με πρώτο και καλύτερο τον Μάρδα, κανένας δεν ξέρει που υπηρέτησε στρατό ο αντισυστημικός μετά από 2-3 βδομάδες στο ναύσταθμο, πήρε το δαχτυλίδι από τον κρετίνο τον Αλαβάνο, κατάστρεψε την Ελλάδα το ’15-’19 και έγλυφε και εκεί που έφτυνε, στέλνει τα παιδιά του σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία και έχει την μούργα του να συνεχίζει να καταστρέφει και να απαξιώνει τα δημόσια, και συνεχίζει να παραμένει εφιάλτης και να εκπροσωπεί ότι μεγαλύτερο σκουπίδι, ότι μεγαλύτερο απόβλητο, έχει η Ελληνική κοινωνία.

loading...