Να ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ οι ανεμβολίαστοι!!! «ΒΟΜΒΑ» Τζανάκη για την ΗΔΙΚΑ. Ανοίγουν οι Ασκοί του Αιόλου…

 Αργότερα για ποιούς λόγους θα εντοπίζονται πολίτες, αν τώρα κάποιοι θέλουν να καταπατηθεί ΜΑΖΙΚΑ το ιατρικό απόρρητο;;;

Ξεπέρασε κάθε όριο ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Τζανάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, πρότεινε η ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης) να ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ τους ανεμβολίαστους και να πάνε πόρτα – πόρτα τουλάχιστον στους ηλικιωμένους για να συζητήσουν μαζί τους ενώ ζήτησε περαιτέρω δραστηριοποίηση της Εκκλησίας λόγω του κύρους και του ρόλου της.

Με ποιό δικαίωμα θα παραβιάζονται ιατρικά δεδομένα και το Κράτος θα σπεύδει, μία ωραία πρωία, σε σπίτια πολιτών και θα τους επικρίνει, έστω και με ήρεμο τρόπο, επειδή δεν θέλουν ή διστάζουν να κάνουν το εμβόλιο;;;

Αύριο μεθαύριο για ποιούς λόγους θα εντοπίζονται πολίτες;;;

Κατά τα φαινόμενα, με αφορμή τους εμβολιασμούς, κάποιοι ανοίγουν τον Ασκό του Αιόλου…

Σημειώνεται πως η ΗΔΙΚΑ Α.Ε. είναι Οργανισμός υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού στις περιοχές της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Πρόνοιας. Οποιαδήποτε ανάπτυξη ψηφιακής λύσης σε αυτούς του τομείς, σχεδιάζεται, υλοποιείται και συντηρείται από τα στελέχη της ΗΔΙΚΑ Α.Ε.

loading...