«ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ», το μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο! Φέρνουν φτωχοποιήση και «σφράγισμα» – ΒΙΝΤΕΟ

Οι διεθνιστές δεν θέλουν καμία καθυστέρηση! Βάζουν στο μάτι και την ελληνική Ύπαιθρο! Δεν θα γλυτώσει κανείς…

Είναι οριστικό! Ελλάδα και Κύπρος θα συρθούν μαζί στην φτώχεια, την οποία θα προκαλέσει η πράσινη πολιτική της Ατζέντας 2030, αλλά και στη νψηφιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της ΕΕ, Ελίζα Φερέιρα – Επίτροπος Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της ΕΕ, κάλεσε Ελλάδα και Κύπρο να επιταχύνουν τα βήματά τους, προκειμένου να εισέλθουν πλήρως στην εποχή της «πράσινης ενέργειας», η οποία θα παρέχει τις «ελάχιστες εγγυημένες ανάγκες» στους πολίτες της χώρας, οι οποίοι οδηγούνται στην φτωχοποιήση χάρη στην τεχνητή ενεργειακή κρίση .

«Μερικές φορές, σε χώρες όπως η Ελλάδα ή η Κύπρος, οι χώρες που γνωρίζω καλύτερα, επειδή η θερμοκρασία δεν είναι τόσο ακραία, έχετε πολύ κακή διαχείριση όσον αφορά την ενέργεια, οπότε ο τρόπος αλλαγής, είναι για παράδειγμα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την αλλαγή υλικών και χρήσης ηλιακών συλλεκτών και θέρμανσης», τόνισε η επίτροπος.

Έχετε τεχνικές, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πανεπιστήμιο και να σκεφτείτε, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά για νέα παράθυρα, ηλιακούς συλλέκτες και άλλα», συμπλήρωσε.

Η Επίτροπος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ανάγκη ψηφιοποίησης όχι μόνο των αστικών κέντρων, αλλά και της Υπαίθρου, έτσι ώστε τίποτε να μην μένει κρυφό από την τεχνητή νοημοσύνη, με την οποία θα γραφεί ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, όπως ανακοινώθηκε στο συνέδριο «Η Ελλάδα μετά V». Σε αυτό το πλαίσιο, οι πολίτες θα χρειαστούν εμφυτεύματα ή κάποιοι είδους «σφράγισμα», προκειμένου να επικοινωνούν με το νέο ψηφιακό περιβάλλον.

«Όταν λέμε δημόσια διοίκηση σήμερα, εννοούμε πως οι άνθρωποι πρέπει να χρησιμοποιήσουν το ψηφιακό δίκτυο για να ανανεώσουν την ταυτότητά τους, ή να αδειοδοτήσουν ένα σπίτι ή να πουλήσουν ένα αυτοκίνητο, για όλα αυτά, πρέπει να έχουμε μια δεύτερη σκέψη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

loading...