Η σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο με οικογένεια μέσα «γκρεμίζεται» από γέφυρα που ανυψώνεται – ΒΙΝΕΤΟ


 Οχι, δεν πρόκειται για σκηνή από κάποια ταινία.

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε μια οικογένεια στο Βέλγιο, όταν επιχείρησαν να διασχίσουν την γέφυρα «Marie Thumas» στην πόλη Λέουβεν με τον χειριστή να μην το αντιλαμβάνεται και να ενεργοποιεί την διαδικασία ανύψωσή της για να περάσει ενα πλοίο.


Στο βίντεο 18 δευτερολέπτων από τις 27 Οκτωβρίου φαίνεται το κόκκινο αυτοκίνητο να βρίσκεται ήδη πάνω στη γέφυρα, όταν αυτή αρχίζει να ανεβαίνει.

Λόγω της έντονης κλίσης, το όχημα γλιστρά προς τα πίσω με τους πεζούς να κοιτούν έντρομοι. Τελικά πέφτει στο οδόστρωμα και αναποδογυρίζει. Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονται η μαμά, ο μπαμπάς και το μόλις 1,5 έτους τέκνο τους.

Οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από την πυροσβεστική. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Gasthuisberg στο Λέουβεν, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.


Η εταιρεία Flemish Waterway που έχει αναλάβει την διαχείριση της γέφυρας πραγματοποιεί έρευνα σε συνεργασία με τις Αρχές, ώστε να διαπιστωθεί πως συνέβη το ατύχημα. Μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, η κινητή γέφυρα θα παραμείνει κλειστή ακόμη και για τους πεζούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :