Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΥΠΟΥ «ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ! ! !

Ρητορική ερώτηση στους εκβιαστές του Λαού: «Γιατί οι προστατευμένοι έχουν ανάγκη να προστατευτούν από τους απροστάτευτους, αναγκάζοντας τους απροστάτευτους, να χρησιμοποιήσουν την προστασία, που δεν προστάτευσε τους προστατευμένους»….  

Και επειδή δεν θα πάρω ποτέ απάντηση λέω πως δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η προσπάθεια που επιχειρείται από την κυβέρνηση να αυξήσει το εμβολιαστικό κίνημα, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα….

Χρησιμοποιήθηκαν αρχικά οι μηχανισμοί τρομολαγνίας από τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (δεν μάθαμε ποτέ με τι κριτήρια μπήκαν στην επιτροπή) ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αν και κάποιος από αυτούς ήταν γνωστός για την συμμετοχή στην βρώμικη δουλειά των εμβολίων του κλαρινογαμπρού Αβραμόπουλου…. 

Ταυτόχρονα έγινε η εξαγορά (με δικά σου χρήματα φοβισμένε Ελληνάκο) των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, που σαν επαίτες παρακαλούσαν να τα πάρουν, αφού οι ιδιοκτήτες τους αδιαφορούν για την δημόσια υγεία, αφού τους ενδιαφέρει μόνο τι θα κονομήσουν και πολλοί εξ αυτών που δεν έχουν ηθική υπόσταση θα πουλούσαν και την ψυχή τους στον διάβολο αρκεί να πάρουν λίγες χιλιάδες ευρώ.

Όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν αποδίδει, η κυβέρνηση υιοθέτησε την κινητροδοσία και είπε το απαράδεκτο ότι ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ενώ στους ΝΕΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ 150 ΕΥΡΩ ! ! !  

Τώρα φουσκώνουν όπως θέλουν και όποτε θέλουν την αύξηση των κρουσμάτων, ενώ  εμμέσως δημιουργούν δυστυχώς λανθασμένα ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ και χωρίς καν να σκεφτούν, αφού ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, (ακόμα και τώρα από το σπίτι της) πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι πράξη ανήθικη και επιβάλλεται από καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας καθώς ακυρώνει την ατομική πρωτοβουλία, για αυτό όσοι επιχειρήσουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό απλά θα αποτύχουν και το γνωρίζουν, αφού η αντίδραση αυτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα ενταθεί.

Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και επικροτώ το….. «Ότι αποφασίσει ο κάθε πολίτης για την χρήση ή όχι του εμβολίου, χωρίς εξαναγκασμό, χωρίς υποχρεωτικότητα, χωρίς εκβιασμούς» και λέω στους ΝΤΙΛΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ να σταματήσουν να ξεπλένουν το μυαλό των Ελλήνων με το ότι δεν επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, (δηλαδή η ανοσία των ζώων)  και να μην κόπτονται για την δημόσια υγεία, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ που τους αφήνει μεγαλύτερη μίζα (σικ λέγετε και κέρδος) μια που τα μπουκαλάκια των πειραματικών ζουμιών τους είναι εκατομμύρια ! ! !

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζάρης

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! 

loading...