Τελικά ποιος ξύνει εμφυλιακές πληγές; Ο Μπογδάνος ή το ΚΚΕ-Απίστευτες κουβέντες ειπώθηκαν σε εκδήλωση στην Γυάρο (Βίντεο)

 

Με όσα ειπώθηκαν προ ημερών σε εκδήλωση στη Γυάρο από εκπρόσωπο του ΚΚΕ θα ασχοληθεί κανείς; 

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να διέρρευσε σε κάποιες ιστοσελίδες ένα βίντεο με ομιλία του κ. Παφίλη, το οποίο βίντεο αποδείχτηκε πως ήταν γυρισμένο πριν από κάποια χρόνια, πλην όμως το ΚΚΕ δεν έχει πρόβλημα να ξύνει εμφυλιακές πληγές με κάθε ευκαιρία αναζητώντας τα….αριστερά πολιτικά ένσημα, που ο λαός δεν του δίνει στις εκλογές, για αυτό και τα ποσοστά του παραμένουν κολλημένα στο ίδιο επίπεδο. 

Τις προάλλες, λοιπόν, ο κ. Μπογδάνος διεγράφη από την Κοινοβουλετική ομάδα της ΝΔ για την ομιλία του στη Βουλή και τις αναφορές του στον κομμουνισμό. Με όσα ειπώθηκαν προ ημερών σε εκδήλωση στη Γυάρο από εκπρόσωπο του ΚΚΕ θα ασχοληθεί κανείς; 

Το βίντεο που ακολουθεί περιλαμβάνει την ομιλία του Δημήτρη Γόντικα, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως είναι ανιστόρητη η ταύτιση φασισμού-κομμουνισμού  και πως η Εκκλησία ευλογούσε το έγκλημα στη Γυάρο! 

“Οι θεωρίες των δύο άκρων αποκαλύπτουν και προθέσεις και σχέδια. Και σήμερα υπάρχουν δυνάμεις που ζουν και τρέφονται με το κλίμα της εποχής” επισήμανε.

“Δεν έφταιγε ο εμφύλιος για την Γυάρο, την Μακρόνησο, και την δεκαετία του ’20 και ’30 τα ίδια έκαναν , λένε ψέμματα, ο αυταρχισμός και η βία είναι κυρίαρχη πολιτική της αστικής τάξης” τονίζει σε άλλο σημείο. 

Και μεταφέρει την εκτίμηση του ΚΚΕ στο σήμερα λέγοντας: 

“Σήμερα η σκλαβιά εξαπλώνεται και είναι πολύ βαθιά ριζωμένη. Μπορεί να μην έχουμε Γιούρες και Μακρονήσια, αλλά ο λαός μας, τα παιδιά του, είναι βαριά αλυσοδεμένα με πολλές και αόρατες αλυσίδες. Στόχος είναι η οικοδόμηση μια νέας κοινωνίας μια πραγματικής ελευθερίας και η απελευθέρωση από τα καπιταλιστικά δεσμά”

Δείτε το βίντεο: 

loading...