Με πρότυπο τον Έλληνα που αναπαύεται στον Έβδομον.

To έθνος βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Διαχρονικά όλοι οι γνήσιοι Έλληνες έχουν ως πρότυπο τον Έλληνα που αναπαύεται στο Έβδομον.


Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία. Επικρατέειν η Απόλλυσθαι. Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Contact : [email protected]).

Στον αντίποδα οι σημερινοί αλλοδαποί πολιτικοί έχουν ως πρότυπο τον Μιχαήλ Ψελλό και την οικογένεια των Δουκών,

Στην εποχή μας τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα και υπάρχουν πολλές ομοιότητες καθώς και διαφορές με την εποχή του βασιλιά Ρωμανού Διογένη στην προδοσία του Μαντζικέρτ, την πανωλεθρία του Μανουήλ Α Κομνηνού στο Μυριοκέφαλο, και με την Μικρασιατική καταστροφή. Κατά την εποχή του Ρωμανού Διογένη, κυριαρχούσαν οι αλλοδαποί πολιτικοί, οι οποίοι κατάστρεφαν, το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος.

Το ίδιο και κατά την περίοδο της Μικρασιατικής Τραγωδίας-προδοσίας το 1922. Οι σημερινοί πολιτικοί είναι οι απόγονοι των αλλοδαπών πολιτικών, που κατέστρεψαν την αυτοκρατορία. Οι σύγχρονοι διεφθαρμένοι-αλλοδαποί πολιτικοί, μοιράζονται παράνομα το δημόσιο χρήμα, απαξιώνουν-αποδυναμώνουν τον Ελληνικό στρατό και εξαθλιώνουν οικονομικά-πνευματικά τον λαό, έχουν καταλύσει το Ελληνικό σύνταγμα και έχουν κάνει πραξικόπημα σύμφωνα με τον κορυφαίο καθηγητή της επικράτεια τον Γεώργιο Κασιμάτη, Τον πρώην πρύτανη και καθηγητή πολιτικών επιστημών Γεώργιο Κοντογιώργη και τον Θεόδωρο Κατσανέβα.

Στον αντίποδα ο κατακτητής Ερντογάν διαθέτει το πατριωτικό πάθος-δυναμισμό τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες των προγόνων του.

ΡΕΤΖΕΠ-ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Ο πιο άξιος διάδοχος του Ατατούρκ είναι ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει την νέα Οθωμανική αυτοκρατορία. Τελικά τα “οράματα” του Ερντογάν κάθε άλλο παρά ουτοπικά είναι, όπως έλεγαν κάποιοι “αφελείς”. Για αυτό σημαντικό είναι να δει κανείς ποιος είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τι είναι ικανός να κάνει. Στα πλαίσια ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, η Ελλάδα παραχωρήθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Αμερικής- Γερμανίας και με την υποστήριξη του Κατάρ στην Τουρκία. Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία.

Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία, οι ηττημένοι Αμερικάνοι αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. Στην προσπάθεια τους από την Ουάσιγκτον να ανασχέσουν την Κινέζική προέλαση, ο Ερντογάν θα φτάσει μέχρι και την Ινδία, εάν και εφόσον χρειαστεί.

Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες, στα πεδία των μαχών, από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό.

Ο πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν έχει αντιληφθεί ότι η Αμερική είναι σε πλήρη αδυναμία και ότι εξαρτάται αποκλειστικά από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την θέση του. Δυστυχώς αυτό κάνει ανεξέλεγκτο και ασύδοτο τον Τούρκο πρόεδρο. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα περί αυτού είναι η αγορά των πυραύλων S 400, από την Ρωσία. Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Εντρογάν θα συζητήσει με τον Πούτιν για την αγορά και δεύτερης συστοιχίας πυραύλων S 400, από την Ρωσία. Ο Τούρκος πρόεδρος σε μια ακόμη επίδειξη ισχύος, δεν υπολογίζει καθόλου την πρώην παγκόσμια υπερδύναμη Αμερική.

Ο Ερντογάν δεν είναι ικανοποιημένος, μόνον με την κατάκτηση του Βορείου τμήματος της Συριακής επικράτειας. Μεγάλο ερωτηματικό σε θεωρητικό επίπεδο παραμένει ο νέος πλανητάρχης Βλαντιμίρ Πούτιν και τι θα αποφασίσει σχετικά, με το μέλλον της μαρτυρικής Συρίας. Το μόνον σίγουρο είναι ότι όσο η Τουρκία αγοράζει πυραύλους S 400 από την Μόσχα και κατασκευάζει πυρηνικά εργοστάσια με Ρωσική συνδρομή και τεχνολογία, ότι ο πρόεδρος Πούτιν θα συνεχίσει να παραμένει σχεδόν παθητικός θεατής της Τουρκικής εισβολής προς την Δαμασκό.

Το δίκαιο είναι η Ρωσία να απελευθερώσει την αιματοβαμμένη Συρία από τον Τουρκικό ζυγό και να συνεργαστεί σε ενεργειακό επίπεδο και όχι μόνον με την διαλυμένη χώρα, μετά τον πόλεμο. Δυστυχώς ο νέος πλανητάρχης προτιμά τον Ερντογάν και την Τουρκία, από την Συρία του Ασσάντ. Ρωσία και Τουρκία διατηρούν γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές σχέσεις εκατοντάδων ετών.
Ο Πούτιν έχει καλές σχέσεις με όλους τους ηγέτες, καθώς είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός του αιώνα μας. Είναι φιλικά προσκείμενος στους Χριστιανούς και παράλληλα έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Μωαμεθανούς. Στις 23 Νοεμβρίου 2015 ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε ένα σπάνιο και πολύτιμο δώρο στον Ιρανό ηγέτη Αλί Χαμενει !!!

Ο Πούτιν χάρισε στον Χαμενει ένα απo τα πέντε γνήσια αντίγραφα του αρχικού χειρόγραφου Κορανίου. Το Κοράνι είναι το ιερότερο Μωαμεθανικό κείμενο και χρονολογείται από τον 7ο αιώνα. Ένα από τα πιο σπάνια πράγματα στον κόσμο, για το Ισλάμ, βρισκόταν στην κατοχή ενός Ορθοδόξου Χριστιανού !!!

Το Ιράν είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες των Ρώσων στον εξοπλιστικό τομέα (άμυνας) και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο κράτος στον κόσμο, με το περισσότερο φυσικό αέριο.

Ο Πούτιν θέλει το Ιράν και την Τουρκία στην νέα ένωση που δημιουργεί μαζί με την Κίνα, την Βραζιλία κλπ. Εν τούτοις με τις τακτικές του ο Πούτιν απέναντι στον Ερντογάν, πιθανόν να χάσει τους Ιρανούς, οι οποίοι ενδέχεται να συνεργαστούν περισσότερο με την Κίνα σε δικαρατικό επίπεδο. Mην ξεχνάτε και την Συγκλονιστική ομολογία από τον πρώτο ιεραρχικά σύμβουλο του Ερντογάν, ο οποίος παραδέχτηκε δημοσίως την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και έκανε υπαινιγμούς για εμπλοκή της Τουρκίας ακόμη και στις ταραχές που έγιναν τον περασμένο χειμώνα στην Αμερική !!! Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα οι Τούρκοι.

Ο βασικός σύμβουλος του Ερντογάν, ο Yigit Bulut σχετικά μετά τα γεγονότα στην Αμερική εξέφρασε στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως τα πραγματικά σχέδια της Τουρκίας. Ο Τούρκος σύμβουλος στο Twitter αναφέρει για τα επεισόδια στο Καπιτώλιο ως έναν Αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ενώ τόνισε ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ βρίσκονται υπό κατάρρευση, η οποία θα αφήσει πολλά γεωπολιτικά κενά που θα καλύψει η νεοσύστατη Οθωμανική αυτοκρατορία. Ο Yigit Bulut θεωρεί δεδομένο ότι το NATO θα διαλυθεί με συνέπεια την ανάδειξη της Τουρκίας ως μία εκ των τριών υπερδυνάμεων στην υπό διαμόρφωση νέα παγκόσμια τάξη που ήδη ανέλαβε την παγκόσμια εξουσία στην θέση της πρώην Αμερικανικής αυτοκρατορίας (Ρωσία, Κίνα, Τουρκία).

Ο Ερντογάν δημιουργεί ένα «Τουρκικό-Τουρανικό ΝΑΤΟ»
Με βάση αυτά τα γεωστρατηγικά σχέδια κινείται Ερντογάν, και το επιτελείο του στην Ανατολική Μεσόγειο, και τον Καύκασο.

Με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ως Έλληνες δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πνευματικά, ηθικά και γεωγραφικά.

Στην σημερινή μου εργασία Γεωστρατηγικής και ιστορίας, να επισημάνω ότι την εποχή του Ρωμανού ο Ελληνισμός ήταν ελεύθερος και όχι υπόδουλος, όπως είναι κατά την σύγχρονη εποχή. Ένα δεύτερο Μαντζικέρτ μια ακόμη Μικρασιατική καταστροφή και ένα ακόμη Μυριοκέφαλο βιώνουμε ήδη, χωρίς να γίνει πόλεμος με τα παραδοσιακά όπλα, καθώς αντιμετωπίζουμε υβριδικό πόλεμο.

Αυτήν την φορά κατά γενική παραδοχή, θα είναι το οριστικό τέλος για το πρώην ένδοξο Ελληνικό έθνος.

Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Οι λαοί, οι οποίοι αγνοούν επιδεικτικά την ιστορία τους και τείνουν να επαναλαμβάνουν τα ίδια εγκληματικά-προδοτικά λάθη, είναι καταδικασμένοι σε αφανισμό. Το χειρότερο όλων είναι ότι οι σημερινοί νεοέλληνες στην συντριπτική πλειοψηφία, χωρίς ηθική, παιδεία, ηρωισμό, συνδυάζουν την ανικανότητα με την αλαζονεία του Μανουήλ Α Κομνηνού κατά την συντριβή, στο Μυριοκέφαλο τον Σεπτέμβριο του 1176 μ. Χ.

Για να έχουμε πιθανότητες να επιβιώσουμε ως έθνος, είναι ζωτικής σημασίας και απαραίτητο να εγκαταλείψουν οι Έλληνες τον Διονυσιακό πολιτισμό. Διαφορετικά κατά γενική παραδοχή θα αφανιστούμε μέχρι ενός. Η νέα τάξη πραγμάτων ομαδικά-μαζικά και οργανωμένα από όλους τους κλάδους επιβουλεύεται την Ορθοδοξία και προσπαθεί να αφανίσει τον Χριστιανισμό. Προωθεί την απομάκρυνση από την ηθική ζωή.

Ισοπεδώνει τους Έλληνες και την Ορθοδοξία. Στο πέρασμα τους εξαφανίζουν κάθε έννοια ηθικής και αξιοπρέπειας.

Μέσα από τον Διονυσιακό πολιτισμό επέτυχαν να μετατρέψουν την πλειοψηφία των πολιτών, σε κατώτερο επίπεδο ακόμη και από αυτό των ζώων.

Η νέα “ηθική” που επιβάλλουν οι κρατούντες, έχει έναν βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός.

Ο Σωτήρα Χριστός και ο Μέγας Αριστοκλής καθόρισαν τους τρόπους σωτηρίας του Ελληνικού έθνους, από τον σκοτεινό παγανισμό, αρχίζοντας από την συνειδητοποίηση των εθνικών καταστροφών-γενοκτονιών, που προκάλεσε η σεξουαλική διαφθορά και η παρά φύσιν ζωή στον αρχαίο και τον σύγχρονο Ελληνικό κόσμο.

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ.

Μεγάλη ατυχία για τον Βασιλιά Ρωμανό ήταν ότι βρέθηκε στον δρόμο του, ο μεγαλύτερος προδότης όλων των εποχών. Ο Ψελλός ήταν ένας πολύ πανούργος άνθρωπος. Είχε μελετήσει πολύ την αρχαία Ελληνική γραμματεία και γνώριζε καλά τις ανθρώπινες ικανότητες και αδυναμίες.

Με όπλα την κολακεία και την ραδιουργία είχε ξεκινήσει από αυλοκόλακας-πληροφοριοδότης, για να εξελιχθεί σε έναν αισχίστου είδους χειραγωγό και δημαγωγό, για αλλοδαπούς -προδότες της πολιτικής αυτοκρατορικής εξουσίας. Ήξερε καλά ανθρώπους σαν τον Βασιλιά Ρωμανό, οι οποίοι κέρδιζαν με το αίμα τους και με θανάσιμους κινδύνους τα αξιώματα, τις δόξες και την περιουσία τους.

Όλους εκείνους τους αιώνες οι Έλληνες στρατιωτικοί- αριστοκράτες της Μικράς Ασίας, υπήρξαν οι σωτήρες της Αυτοκρατορίας και του Χριστιανισμού. H μάχη στο Μαντζικέρτ στις 26 Αυγούστου του 1071, αποτελεί ίσως την χειρότερη προδοσία στην ιστορία του Ελληνισμού. Η εντελώς άδικη ήττα και η αιχμαλωσία του Έλληνα αυτοκράτορα Ρωμανού Διογένη από τον Σουλτάνο Άλπ Αρσλάν, οδήγησε στην οριστική απώλεια της Μικράς Ασίας.

Η Ελληνική από τα πανάρχαια χρόνια Μικρά Ασία ήταν το πολυπληθέστερο και πλουσιότερο κομμάτι της αυτοκρατορίας. Ήταν ο πιο σημαντικός πυλώνας σε γεωστρατηγικό, οικονομικό, πνευματικό και στρατιωτικό επίπεδο. Η Μικρά Ασία ήταν αγροτική-κτηνοτροφική κατά βάση, και παρείχε επί αιώνες στρατιώτες-άλογα στην Κωνσταντινούπολη. Η Καππαδοκία και η Παφλαγονία ήταν οι βάσεις των ισχυροτέρων οικογενειών της στρατιωτικής αριστοκρατίας.

Στα παράλια της Μικράς Ασίας στο Αιγαίο, άκμαζε το εμπόριο και η ναυτιλία. Η κατοχή των Ρωμαϊκών αυτοκρατορικών ακτών του Αιγαίου, έδινε έναν επαρκή χώρο εσωτερικών υδάτων, πολύ σημαντικό σε θέματα γεωστρατηγικής, οικονομίας και πολιτικής-στρατιωτικής κυριαρχίας. Η μάχη του Μαντζικέρτ εδραίωσε τους Σελτζούκους στην επί χιλάδων χρόνων Ελληνική Μικρά Ασία. Λίγο αργότερα η έξοδος των Τούρκων στο Αιγαίο, ξύπνησε τους εφιάλτες του παρελθόντος, τότε που οι Άραβες είχαν κατακτήσει την Κρήτη και λεηλατούσαν το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Το Ελληνικό-Ρωμαϊκό κράτος ήταν υπό διάλυση και κύματα προσφύγων συνέρρεαν έντρομα στην Βασιλεύουσα.

Επικρατούσαν άθλιες συνθήκες διαβιώσεως για τον Ελληνικό λαό με πείνα και ασθένειες. Η καταστροφή του Ορθοδόξου-Χριστιανικού κόσμου της Μικράς Ασίας υπήρξε τεράστια. Ούτε στις επιδρομές των Αράβων, δεν υπήρξε μαζική κατάκτηση περιοχών και πόλεων. Φοβερές λεηλασίες, σφαγές, εμπρησμοί, βιασμοί και εξανδραποδισμοί.

Οι περίλαμπρές νίκες της περιόδου που κυβέρνησαν διαδοχικά οι Ν. Φωκάς, Ι. Τσιμισκής και Βουλγαροκτόνος με τον Ελληνισμό να φτάνει στο απόγειον της πολιτικής-στρατιωτικής και οικονομικής του δυνάμεως είχαν δημιουργήσει μια εντύπωση αιωνίου παντοδυναμίας με συνέπεια οι επόμενοι αυτοκράτορες να επαναπαυτούν στις δάφνες των τριών προαναφερθέντων. Η γενέτειρα του Ηράκλειτου, του Αναξαγόρα. του Αναξίμανδρου, του Αναξιμένη, του Θαλή, του Ηροδότου, του Ηράκλειου, του Αγίου Νικηφόρου του Β Φωκά, του Ρωμανού Διογένη, και των τριών Ιεραρχών, έμελλε να χαθεί για πάντα.

loading...