Τι στο καλό, ρωτάνε όλοι. Τους είπε μέχρι και διαφθορείς των βουλευτών του, και αυτοί δεν βγάζουν άχνα ;;;

 Πέρασε το κρίσιμο 24ωρο και δεν ακούστηκε κιχ από την Κουμουνδούρου. Ούτε ακόμη από τους κύκλους τους προσκείμενους στις συνιστώσες, τα ρεύματα και τις ομπρέλες…..

Τι στο καλό, ρωτάνε όλοι. Τους είπε μέχρι και διαφθορείς των βουλευτών του, και αυτοί δεν βγάζουν άχνα ;;; 

Τι περιμένουν ;;;

Τα πράγματα είναι απλά….

Δεν περιμένουν τίποτα, γιατί δεν έχουν τίποτα να περιμένουν…..

Τι μπορεί να περιμένει δλδ κάποιος, όταν, μετά από 2 χρόνια διακυβέρνησης και μετά από τα τόσα αντιπολιτευτικά δώρα που του κάνει καθημερινά η ίδια κυβέρνηση, έχει ακόμη τον Μητσοτάκη στο +10%-15% ;;; 

Έναν Μητσοτάκη, που ενώ δεν προφταίνει να μαζεύει τα αυτογκόλ των δικών του, συνεχίζει να παίζει την αντιπολίτευση για την πλάκα του, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν σκοράρει, αλλά σε κάθε αυτογκόλ της κυβέρνησης, ανταποδίδει και ο ίδιος με αυτογκόλ στα δικά του δίχτυα.

Σου λέει, λοιπόν, ο Αλ6ς, αφού εμείς δεν τραβάμε ούτε με εργάτη από 4Χ4 και το ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ ή όποιο τέλος πάντων ΑΦΜ κατέβει στις εκλογές, θα χαροπαλέψει για να μπει στην Βουλή, τότε ποιος θα κόψει τις κρίσιμες μονάδες στον χώρο της κεντροδεξιάς και του πατριωτικού κέντρου από τον Μητσοτάκη;;;

Δοκιμάστηκαν μέχρι στιγμής ένα σωρό εναλλακτικές. Και το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο : Μηδέν εις το πηλίκον. Κοντεύει να γίνει αυτοκράτορας ο Μητσοτάκης….. Ανησυχούν πλέον και οι Lords of the Rings…. 

Οπότε, σκέφτεται ο πονηρός Συριζαίος, ότι μπορεί και πάλι να ήρθε η ώρα του αναγκαίου κακού, για να τον ξαναβγάλει μέσα από τα σκατά στα οποία τον βούλιαξαν και πάλι οι επιλογές του. Ενός αναγκαίου κακού, που τελικά είναι τόσο καλό και βολικό, αφού ακόμη και όταν τον αποκαλεί διαφθορέα, επιμένει ότι ο Αλ6ς είναι καλό παιδί, τίμιο, ηθικό και, μάλιστα, ο καλύτερος ΠΘ της μεταπολίτευσης. Κάτι σαν το αναγκαίο κακό να κυνηγάει τον γαμπρό για να παντρέψει την αδελφή του, ενώ γνωρίζει ότι ο γαμπρός είναι λαμόγιο και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να της φάει την προίκα….. 

Άρα, θα σκέφτηκαν μάλλον οι σοφοί της Κουμουνδούρου, αν μπορεί ο ΠΚ να κόψει κάτι από τον Μητσοτάκη, ας τον αφήσουμε και να μας βρίζει. Έτσι και αλλιώς, εμείς δεν μπορούμε να κόψουμε ούτε γιαούρτι. Και στο τέλος της ημέρας, δεν μας βρίζει όλους. Βρίζει μόνο τα βαρίδια. Τους ίδιους δλδ που βρίζουμε και εμείς για τα χάλια μας….. 

Αν η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, τότε, αξιολογώντας τα ιστορικά δεδομένα του εφικτού των Συριζαίων, μην περιμένετε απάντηση στον ΠΚ. Θα βολευτούν ακόμη και με την ρετσινιά του διαφθορέα, προκειμένου να δουν την διαφορά με τον Μητσοτάκη κάτω από το 10%. 

Ε ρε γλέντια…..

Κίνημα Υπέρβαση

loading...