Νέα ηχηρή παρέμβαση Β.Πούτιν: «Αυτό που συμβαίνει στη Δύση είναι παλαβό - Είναι ρατσισμός αλλά από την αντίθετη πλευρά»


 «Η κουλτούρα ακύρωσης είναι ρατσισμός που διχάζει τους ανθρώπους»

Μια νέα παρέμβαση έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για να εκφράσει την αντίθεση του με τα όσα συμβαίνουν στη Δύση, καθώς τόνισε ότι αυτό που αποκαλείται «κουλτούρα της ακύρωσης» κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μία από τις χειρότερες μορφές ρατσισμού όλων των εποχών.


Ο Ρώσος πρόεδρος μετά την τοποθέτηση του για την αλλαγή φύλου και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας από τους διεθνιστές αναφέρθηκε και στον ρατσισμό. 


«Η νέα κουλτούρα ακύρωσης οδηγεί σε αντίστροφη διάκριση. Είναι ρατσισμός αλλά από την αντίθετη πλευρά. Η έμφαση στα φυλετικά ζητήματα διχάζει τους ανθρώπους. Και εκείνοι που πράγματι ήθελαν να πολεμήσουν για τα πολιτικά δικαιώματα, ήθελαν να αφαιρέσουν τη διάκριση βάσει της φυλής ή του χρώματος. Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είπε ότι ευχόταν ότι θα έρθει μία ημέρα που τα 4 παιδιά του θα ζούσαν σε μία χώρα όπου δεν θα κρίνονταν από το χρώμα του δέρματός τους, αλλά από τον χαρακτήρα τους», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στο Φόρουμ συζητήσεων του Βαλντάι.


Και συνέχισε τονίζοντας: «Αυτή είναι η αληθινή αξία. Αλλά αυτό που βλέπουμε στη Δύση είναι το αντίστροφο. Στη Ρωσία η πλειοψηφία των πολιτών δεν νοιάζεται για το χρώμα του δέρματός σου ή αν έχουν απέναντι μία γυναίκα. Ο κάθε ένας από μας είναι ανθρώπινο άτομο.


Σε κάποια από τα μέρη της Δύσης, η συζήτηση για τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών έχει μετατραπεί σε κάτι εντελώς παλαβό».

Δεν υπάρχουν σχόλια :