Ανατριχιαστικές εικόνες: Αράχνη μπήκε στο αυτί γυναίκας από την Κίνα (βίντεο)

 

«Άφωνος» έμεινε ένας ωτορινολαρυγγολόγος όταν βρήκε μια αράχνη μέσα στο αυτί μιας γυναίκας στην Κίνα.

Η ανατριχιαστική αράχνη είχε μπει μέσα στο αυτί μιας γυναίκας από την πόλη Ζουζού, στην επαρχία της Χουνάν στην Κίνα.

Η γυναίκα πήγε με πόνους στο νοσοκομείο στις 18 Οκτώβρη, με την αράχνη να μένει ολόκληρη την προηγούμενη νύχτα μέσα στο ακουστικό κανάλι της.

Το προηγούμενο βράδυ είχε βγει από το σπίτι, όταν ξαφνικά ένιωσε μια παράξενη ενόχληση στο αυτί της, ενώ καταλάβαινε ότι μπορεί να ακούσει κι έναν θόρυβο να βουίζει μέσα.

Όταν η ενόχληση και η φαγούρα έγινε ανυπόφορη για να την αντέξει, η γυναίκα αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να ανακαλύψει τι ήταν εκείνο που της συνέβαινε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι γιατροί βρήκαν μια αράχνη να κόβει βόλτες επάνω στην «επιφάνεια της μεμβράνης του τυμπάνου» στο αυτί της.

Ο γιατρός έβαλε μια μικρή κάμερα για να ρίξει μια ματιά, με το ανατριχιαστικό βίντεο να δείχνει την αράχνη να κυκλοφορεί πέρα – δώθε στο αυτί της γυναίκας.

Ευτυχώς, ο γιατρός κατάφερε να βγάλει την αράχνη. Το βίντεο με το αραχνοειδές να κάνει βόλτες στο αυτί της γυναίκας ανέβηκε στα social media και πολύ σύντομα έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν τον τρόμο και την ανατριχίλα τους για αυτό που συνέβη στη γυναίκα.

Αν και αρκετά παράξενο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια αράχνη τρυπώνει στο αυτί ανθρώπου.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση μιας γυναίκας από την Ινδία που πίσω στα 2019 πήγε στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στο αυτί, με τους γιατρούς να ανακαλύπτουν κι εκείνοι πως ο ένοχος ήταν και πάλι μια μικρή αράχνη.

Και στη δική της περίπτωση, οι γιατροί είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν το αραχνοειδές από το ακουστικό κανάλι της χωρίς σοβαρά προβλήματα για την υγεία της ασθενούς.

loading...