«Ανοίξτε τις πόλεις σας»: Οι μουσουλμάνοι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ την τεχνητή κρίση στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!

 ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ!!! Τους στηρίζει η Τουρκία με κόμμα!!!

Και ενώ η ενεργειακή κρίση «γονατίζει» την Ελλάδα, κάποιοι άλλοι δυναμώνουν και ετοιμάζονται να κάνουν την ζωή στις πόλεις ακόμα πιο εφιαλτική!

Στηριζόμενοι από νέο-κομμουνιστικές ομάδες, Πακιστανοί, Αφγανοί και λοιποί ζητούν να ανοίξουν οι ελληνικές πόλεις στις μουσουλμανικές ορδές!

«Θάνατο στους φασίστες (σ.σ. σε όσους Έλληνες αντιδρούν στην ισλαμοποίηση), ανοίξτε τα σύνορα, ανοίξτε τις πόλεις».

Δείτε το βίντεο από το Σάββατο 9 Οκτώβρη στο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν: ΚΕΕΡΦΑ, ΑΔΕΔΥ, φοιτητικοί σύλλογοι, κοινότητες μεταναστών, πρόσφυγες από τα στρατόπεδα, Άνθρωποι των Γραμμάτων και των τεχνών, οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς:

Την ίδια ώρα, υπάρχει αίτημα να δημιουργηθεί μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική, σε χώρο στο νεκροταφείο Σχιστού που έχει παραχωρήσει από το 2005 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, διατυπώνουν η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «Η Ενότητα» και η Κοινότητα Αφγανών στην Ελλάδα.
Οι Τούρκοι τρίβουν τα χέρια τους, καθώς η μουσουλμανική παρουσία παγιώνεται στην Ελλάδα και, όπως έχετε διαβάσει στο el.gr, το τουρκικό κόμμα στην Θράκη έχει ξεκινήσει την προσέγγιση όλων των μουσουλμανικών πληθυσμών που έχουν εισχωρήσει στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου να διευρύνει τα ποσοστά του ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, καθώς οι λαθραίοι μετανάστες απαιτούν, και πολλοί ενδεχομένως έχουν πάρει, δικαίωμα ψήφου.
Παράλληλα, οι μουσουλμάνοι επιδιώκουν και τον έλεγχο της νύχτας, δημιουργώντας παντού συμμορίες! Τελευταίο περιστατικό στην Κρήτη, όπου σε σχηματισθείσα δικογραφία γίνεται λόγος για μια εγκληματική συμμορία Πακιστανών, ορισμένα μέλη της οποίας ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Μάλιστα, αναφέρεται ότι οι εμπλεκόμενοι είχαν ενωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και είχαν σχηματίσει μια εγκληματική συμμορία με σκοπό την διάπραξη ληστειών με ιδιαίτερη σκληρότητα, με άσκηση σωματικής βίας, χρήση όπλων (μαχαίρια, σιδηρολοστούς, ξύλινα ρόπαλα).
Από τα θύματά τους αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και προσωπικά ταξιδιωτικά έγγραφα. Άλλες φορές εκβίαζαν τα θύματά τους καθώς μετά την τέλεση των ληστειών και την αφαίρεση των προσωπικών τους εγγράφων, ζητούσαν να τους καταβάλουν χρηματικά ποσά για να τους επιστρέψουν τα έγγραφα που χρειάζονταν.
ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠτΔ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ!!!
Θεσσαλονίκη:

loading...