Ειδήσεις που ο φεμινισμός κατάφερε να μην πάρουν έκταση

Όλοι μπορούν να αντιληφθούν ότι οι ειδήσεις και τα γεγονότα που παίρνουν μεγάλη έκταση κρύβουν συνήθως συγκεκριμένες πολιτικές ατζέντες. Όπως για παράδειγμα, η δολοφονία της Κάρολαϊν από τον 32χρονο πιλότο. Μια δολοφονία που σκηνοθέτησε ο άντρας. Και, όμως, ενώ το εγκληματολογικό είχε όλες τις απαραίτητες αποδείξεις από το πρώτο 24ωρο, η δίωξη καθυστέρησε 37 ολόκληρες ημέρες μέχρι να πιέσει τον 32χρονο να ομολογήσει.
Η χρονική στιγμή που πίεσαν τον δολοφόνο για την ομολογία δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ήταν η ακριβώς προηγούμενη μέρα πριν τη ψήφιση του εργατικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη. Και – όπως ήταν αναμενόμενο – όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έδειχναν αυτή την είδηση και μάλιστα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν το κοινό.

Το κυριότερο ερώτημα είναι τι ρόλο έχει ο μεταμοντέρνος φεμινισμός και οι φεμινιστικές κοινότητες σε όλη αυτή την ατζέντα. Τι ακριβώς προωθεί, που στηρίζει τα ΜΜΕ και τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Ξεκινώντας με τη βασική φεμινιστική θεωρία, οι φεμινίστριες επιτίθονται αποκλειστικά και μόνο σε λευκούς άντρες, καθώς ισχυρίζονται ότι μόνοι εκείνοι έχουν το “λευκό προνόμιο”, είναι οι μοναδικοί εγκληματίες (φέροντας ευθύνη ακόμα και για τα γυναικεία εγκλήματα) και ότι οι ίδιοι – με ένα μαγικό και αόρατο τρόπο – κατασκεύασαν την “πατριαρχία”.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα από τα εγκλήματα των τελευταίων ημερών που δεν πήραν την ίδια έκταση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς δεν εξυπηρετούν το φεμινιστικό αφήγημα.

Ασπρόπυργος: δύο εγκληματικές γυναίκες

Οι δυο γυναίκες κλεiδωσαν τα τρία αvήλικα παιδιά τους στο πορτ μπαγκάζ, άφησαν μέσα στο αμάξι ακόμη ένα παιδί και …ένα ακόμα βρέφος (ενός έτους), το οποίο βρέθηκε να μπουσουλάει στον αυτοκινητόδρομο! Οι αστυνομικοί οι οποίοι έφτασαν στο χώρο μετά από καταγγελία γείτονα, διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν τραυματισμένο. Οι δυο μητέρες εξαφανισμένες! Στο χώρο εντόπισαν αυτοκίνητο με τα παιδιά κλεισμένα στο πορτ μπαγκάζ.

Η παραπάνω είδηση, ωστόσο, δεν πήρε καμία απολύτως έκταση, καθώς οι φεμινιστικές κοινότητες “έθαψαν” για τα καλά το θέμα.

Δεν σας φαίνεται και πολύ αθώο τώρα το σύνθημα “Καμία στη φυλακή”, ε;

Δολοφονία στον Εύοσμο: μητέρα και κόρη σκότωσαν πατέρα

Μητέρα και κόρη είχαν δολοφονήσει τον πατέρα της οικογένειας, την ώρα που κοιμόταν. Στη συνέχεια έκρυψαν το φονικό όπλο και προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί ως ατύχημα. Και οι δύο κατέληξαν στη φυλακή, όπου αρχικά ισχυρίστηκαν ότι ο πατέρας τις κακοποιούσε σεξουαλικά.

Τελικά, το αφήγημά τους κατέρρευσε, καθώς η κόρη ομολόγησε ότι η μητέρα της την έβαλε να δώσει ψευδή κατάθεση! Η κακοποίηση δεν συνέβη ποτέ. Ωστόσο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το θύμα κατηγορήθηκε και διασύρθηκε η μνήμη του.

Ακούσατε πουθενά αυτή την ομολογία; Πήρε τόση έκταση όσο η δολοφονία στη Φολέγανδρο ή στα Γλυκά Νερά;

Διότι αυτή η δολοφονία ήταν τουλάχιστον ίσου “σεναρίου”.

Και, όμως, δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Διότι οι άντρες, στη νέα φεμινιστική εποχή της μισανδρίας, είναι αναλώσιμοι.

Στα Εξάρχεια συνελήφθη τρανς για τη δολοφονία γυναίκας

Άλλο ένα έγκλημα το οποίο φρόντισαν οι φεμινιστικές κοινότητες να μην αγγίξουν τα ΜΜΕ. Το έγκλημα: τρανς γυναίκα στα Εξάρχεια, με το ψευδώνυμο “Αμάντα” δολοφόνησε 43χρονη γυναίκα. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν την τρανς και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Για ποιο λόγο αυτή η είδηση, επίσης, δεν πήρε έκταση; Γιατί δεν ακούστηκε τίποτα; Γιατί δεν βγήκαν οι φεμινίστριες να μετρηθούν για να διαπιστώσουν ότι είναι λιγότερες;

Ακριβώς επειδή ο μεταμοντέρνος φεμινισμός δεν πολεμάει για την ισότητα. Δεν πολεμάει για την ασφάλεια. Πολεμάει μόνο τον λευκό άντρα και τα αόρατα “πατριαρχικά προνόμια”.

Και – προκειμένου να επιτευχθούν οι μισανδρικές φεμινιστικές ατζέντες – χρειάζονται συμμάχους: κοινότητες ΛΟΑΤΚΙ, όλες τις γυναίκες – εγκληματίες και μη, καθώς και όποια άλλη κοινότητα είναι διατεθειμένη να στραφεί ενάντια στον “προνομιούχο” άντρα.

Ο φεμινισμός έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και φέρει ευθύνη για την απόκρυψη δολοφονιών αντρών και γυναικείων εγκλημάτων.

loading...