Για όσους δεν γνωρίζουν, η παραπάνω “αοιδός” έχει διατελέσει Β’ αντιπρόεδρος του ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κίνημα Ελλάδος). Πολύ επαναστάτρια η δικιά σου

«Θέλετε να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε» είπε η τραγουδίστρια

 Πιο βλαξ πεθαίνεις…Η πλήρως εμβολιασμένη Ε.Δήμου νοσηλεύεται με Covid-19 και κάνει επίθεση… στους ανεμβολίαστους!

Το γήρας ουκ έρχεται μόνον…  Το ακολουθεί πολλές φορές η άνοια…  Βεβαίως, για ένα γνήσιο κομμούνι αυτό δεν έχει πολύ σημασία, καθώς για να αποκτήσει άνοια, θα πρέπει να προϋπάρχει νους…!!!  Όλα λοιπόν τα κομμούνια στην πρώτη γραμμή του Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ, Σόρος, κλπ.  Άβουλα όντα του Εωσφόρου… Για όσους δεν γνωρίζουν, η παραπάνω “αοιδός” έχει διατελέσει Β’ αντιπρόεδρος του ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κίνημα Ελλάδος).  Πολύ επαναστάτρια η δικιά σου…, δούλος του παγκόσμιου συστήματος, “φαεινός” νους…!!!  Η απάντηση των λογικών ανθρώπων στην παραπάνω “αοιδώ” (ή αιδώ) που δεν δέχονται το τοξικό εμβόλιο είναι μόνο μια:  ΩΡΕ ΟΥΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ…!!!
«Θέλετε να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε» είπε η τραγουδίστρια
Απίστευτες δηλώσεις έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε με κορωνοϊό αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη, καθώς έκανε επίθεση στους ανεμβολίαστους! 
Την ώρα που η ίδια είναι «χάλια», όπως δηλώνει, αν και πλήρως εμβολιασμένη, βρήκε δύναμη να κάνει δηλώσεις, αλλά όχι για να κατηγορήσει την κυβέρνηση, τους «ειδικούς» και όσους υποσχέθηκαν «ελευθερία» στους εμβολιασμένους, αλλά στους ανεμβολίαστους. Ο λόγος; Άγνωστος!
«Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα; Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας. Οι γιατροί έλεγαν από την πρώτη εβδομάδα να μπω στο νοσοκομείο. Εγώ δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου.»!
Και υπογράμμισε: «Με έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς ευτυχώς στο τηλέφωνο με βίντεο – κλήση. Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς και με πιέζει πολύ στο πρόσωπο. Μου φωνάζουν να μην τη βγάλω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Συνέχεια τη φοράω τη μάσκα. Και στον ύπνο μου. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για το πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από Θεό. Θέλετε κύριοι να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους».
 
Παράλληλα μίλησε για το πως περνάει με τον Covid-19: «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Λίγο απρόσεχτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ότι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεχτοι όμως. Δε βάζαμε μάσκες, μια τρέλα επικρατούσε. Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο.»!
Και κατέληξε λέγοντας ότι όταν το ξεπεράσει, και βρεθεί ξανά στο J2US.
loading...