Σκάνδαλο ο αριθμός των δημοσιογράφων που δουλεύουν για τον ΜητσοτάκηΣχεδόν τριάντα δημοσιογράφους απασχολεί το Μαξίμου, αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Και την ίδια ώρα, όπως σημειώνει το enimerosi24 τρεις δημοσιογράφοι είναι τοποθετημένοι σε κάθε υπουργείο ως σύμβουλοι επικοινωνίας στελεχώνοντας τα γραφεία Τύπου. Όταν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα πώς είναι δυνατόν το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο να διαπιστώνει ως πρόβλημα για τις διάφορες πτυχές του κυβερνητικού έργου την απουσία έντασης στην αποστολή των μηνυμάτων προς τους πολίτες;


Μάλιστα ο Πρωθυπουργός ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας για την προσωπική βοηθό των ατόμων με ειδικές ανάγκες και τη “Νταντά της γειτονιά. Πρωτοβουλίες δηλαδή που πέρασαν απαρατήρητες από την κοινωνία.

«Είναι δράσεις που καλούμαστε όχι απλά να υλοποιούμε, καλούμαστε και να αναδεικνύουμε. Γιατί πράγματι, μέσα στα πάρα πολλά τα οποία γίνονται, υπάρχουν πολύ σοβαρές τομές οι οποίες χάνονται στη ροή της επικαιρότητας. Για παράδειγμα, οι πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εργασίας για τον Προσωπικό Βοηθό για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, η «Νταντά της Γειτονιάς» για την εργαζόμενη μητέρα, πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες που ψηφίστηκαν την περασμένη εβδομάδα. Τα δικαιώματα του καταναλωτή στις ηλεκτρονικές αγορές που θα εξετάσουμε σήμερα. Είναι μέτρα τα οποία πρέπει να γίνονται γνωστά, δίπλα στις κεντρικές μας μεταρρυθμίσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ερώτημα όμως είναι, πώς γίνεται με τόσους δημοσιογράφους να μην μπορεί να περάσει το μήνυμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :