Α ρε απατεώνες.. κάναμε εμβόλια και σε μας και στα παιδιά μας και τώρα μας ξανακλεινετε.

Καμιά εμπιστοσύνη πλέον μας τη φέρατε. Κάντε κάνα gay parade και όλα θα πάνε καλά. Είστε για γέλια. Κάντε εκλογές! Αλλά και η αντιπολίτευση κοιμάται. Βολεύονται όλοι και στα παπάκια τους για μας. Δεν πειθαρχουμε σε απαγορεύσεις πια. Δεν έχει νόημα. 

Εξαρση στα βορεια – υφεση στα νοτια. Πολυ βολικο για να μην γιορτασουμε την επετειο του ΟΧΙ, αλλα για να υπαρχει πρασινο φως ταυτοχρονα για τους εορτασμους του Πολυτεχνειου, δεν νομιζετε? Να υποθεσω οτι προς τελη Νοεμβρη θα ειναι ολη η χωρα σε κατασταση lockdown για να βεβαιωθουν οι ειδικοι οτι δεν θα κανουμε Χριστουγεννα, ετσι? Μετα, απο τη νεα χρονια θα ξαναδουμε υφεση… τουλαχιστον μεχρι να πλησιασει η Καθαρα Δευτερα!

Η ΕΞΑΡΣΗ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ Κ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ .ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ Κ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑ Κ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

loading...