ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! «Ενδοοικογενειακοί τρομοκράτες οι γονείς» – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ στα σπίτια των ανθρώπων

 Θα αρπάζουν τα παιδιά;;; Ήδη και στην Ελλάδα ζητήθηκε παρέμβαση του Κράτους κατά γονέων για να προστατευτούν τα παιδιά από την ιδεολογία τους… Στις ΗΠΑ το πήγαν ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

Οι εκπαιδευτικές αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν από την κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τους αντιτρομοκρατικούς νόμους και να εμπλέξει το FBI κατά των γονέων που διαμαρτύρονται για τον τρόπο με τον οποίο διδάσκονται τα παιδιά τους και φυσικά για τα μέτρα περιορισμού με αφορμή τον COVID.

Όπως μεταδίδει το RT, το Εθνικό Συμβούλιο Σχολείων έστειλε μία ανοιχτή επιστολή στην Κυβέρνηση Μπάιντεν, ζητώντας οι ενέργειες των γονέων κατά σχολικών υπαλλήλων να ισοδυναμούν με αυτές της ενδοοικογενειακής τρομοκρατίας και των εγκλημάτων μίσους.

Οι γονείς που διαμαρτύρονται για παράδειγμα κατά της μάσκας να χαρακτηρίζονται ως εσωτερικοί τρομοκράτες.

Επενέβη μάλιστα ο Γενικός Εισαγγελέας, επικοινωνώντας με το FBI και Δικηγόρους του ποινικού δικαίου, ανακοινώνοντας σχέδια για την καταπολέμηση, αυτού που ο ίδιος αποκάλεσε «ανησυχητική εκτόξευση περιστατικών εκφοβισμού, παρενόχλησης και απειλών βίας κατά του προσωπικού του σχολείου».

Το μεγαλύτερο μέρος της βίας που παραθέτουν οι Αρχές είναι στην πραγματικότητα πράγματα, όπως γονείς που αρνούνται να φορέσουν μάσκες.

Δείτε το βίντεο ΣΟΚ!

loading...