ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ BHMA ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά —-

Μετά την ανάδειξη της Υγείας ως υπέρτατο αγαθό υπεράνω της Ελευθερίας των Ελλήνων, η Αυταρχική Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολίτες άνισους μεταξύ τους ανάλογα με το εάν είναι πελάτες κυρίως στην τουρκική εταιρεία Biontech, ακολουθεί και το τελευταίο στάδιο κάθε αυταρχικού εξουσιαστή, η Λογοκρισία των Ελλήνων.

Με το νέο άρθρο 36 για την αντικατάστασης του άρθρου 191 του ΠΚ και το πρόσχημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κάθε πολίτης θα μπορεί να κατηγορείται και να διώκεται για το Λόγο του, για πρόκληση ανησυχιών και φόβων στους άλλους αν ομιλεί ελεύθερα, να δικάζεται και να τιμωρείται με εξοντωτικές ποινές. Αν ομιλεί για την εθνική οικονομία, άμυνα και δημόσια υγεία ο κλονισμός της εμπιστοσύνης και μόνο θα είναι ικανός για την οικονομική και κοινωνική εξόντωσή του.

Η Δημοκρατία και η Ελευθερία του Λόγου αποκτά άλλη διάσταση στη “Δημοκρατία” Μητσοτάκη όπου το καθεστώς και οι οπαδοί του μπορούν να ομιλούν ελεύθερα και με το ακαταδίωκτο ενώ κάθε άλλη άποψη να λογοκρίνεται δικαστικά. Δεν απαιτείται νοημοσύνη ενήλικα για να κατανοηθεί ο σκοπός του καθεστώτος Μητσοτάκη που θα ζήλευαν δικτατορίες, βασιλείες και κομμουνιστικά καθεστώτα. Ο Νόμος Μητσοτάκη και οι εμπνευστές του προαναγγέλλουν διώξεις πολιτών και δημοσιογράφων για το έγκλημα του Λόγου τους, γραπτού ή/και προφορικού.

Ασφαλώς το μείζον που προκύπτει είναι ποια θα είναι αυτή η ζυγαριά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Βουλής των Ελλήνων που θα παραδώσει στη Δικαστική Εξουσία για να ζυγίζει το Λόγο των Ελλήνων. Τα “γραμμάρια” ψεύδους ή κλονισμού της εμπιστοσύνης των πολιτών που θα αποτελούν το όριο διώξεων Ελλήνων επειδή τόλμησαν να μιλήσουν στην Ελλάδα του 2021, στην Ελλάδα παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους επαίσχυντων πολιτικών.

Το Μεσαίωνα επαναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το Βαθύ Κράτος που καταστρέφει την Ελλάδα για να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους. Με τέτοιους επαίσχυντους Νόμους δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κλονίζεται η Εμπιστοσύνη στη Δημοκρατία, τη Βουλή των Ελλήνων, στη Δικαστική Εξουσία και την Ελευθερία. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να αλλάξει το Πολίτευμα της Ελλάδας οφείλουν οι πολιτικές δυνάμεις συμπεριλαμβανομένης των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που εκπροσωπούν το λαό και δεν ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τα ωφελήματα του μισθίου τους να τον σταματήσουν και να ανατρέψουν αυτή την απόπειρα αλλοίωσης.

Εκτός και αν η Νέα Δημοκρατία που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι το έκτρωμα Μητσοτάκη. Ένα έκτρωμα που διογκώνει το εθνικό χρέος, εκτελεί αμυντικές μπίζνες αφήνοντας ανυπεράσπιστες και παραδίδοντας Μακεδονία και ΑΟΖ Ελλάδας, διχάζει και μετατρέπει τους Έλληνες σε “γιουσουφάκια” και εξαθλιώνει τη ζωή του λαού μας συνεχώς.

Ο Γαλιλαίος έζησε το Μεσαίωνα ισχυρίστηκε ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο και καταδικάστηκε. Ο Γαλιλαίος θα υπάρχει πάντα στην Ανθρωπότητα όσο και αν το πολιτικό σύστημα Μητσοτάκη και κάθε παρόμοιο θα τον δικάζει και καταδικάζει ισόβια. Το μόνο ζητούμενο πλέον είναι ποιος θα δικάσει τους επίορκους πολιτικούς παγκοσμίως.

Ντροπή στην Ελλάδα της Δημοκρατίας ο Νόμος Μητσοτάκη περί Δίωξης του Λόγου των Ελλήνων.

Άρθρο 36 Διασπορά ψευδών ειδήσεων – Αντικατάσταση άρθρου 191 ΠΚ Το άρθρο 191 του ΠΚ αντικαθίσταται ως εξής: «Άρθρο 191 Διασπορά ψευδών ειδήσεων

1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις των προηγούμενων εδαφίων.

2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή.».

loading...