ARIANE BILHERAN:«H ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ: ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!»

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΔΡ. ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

H Γαλλίδα Ariane Bilheran κλινική ψυχολόγος, διδάκτωρ ψυχοπαθολογίας και συγγραφέας περισσότερων από είκοσι πέντε βιβλίων. Οι τομείς

της εξειδίκευσής της είναι η κακοποίηση, η παράνοια, οι αποκλίσεις της εξουσίας και η ανάκτηση της προσωπικής εξουσίας. 

Από την αρχή της κρίσης του Covid, ήταν μια από αυτές που εντόπισαν γρήγορα τις ασυνέπειες και τις καταχρήσεις των πολιτικών που εφαρμόστηκαν. 

Από την Κολομβία, όπου ζει, αυτός ο παρατηρητής της ανθρώπινης ψυχής συμφώνησε να μας δώσει την άποψή της για την τρέχουσα κατάσταση.

Σοκαριστικές οι προβλέψεις της: ”ένα ολοκληρωτικό καθεστώς έχει τεθεί σε εφαρμογή αρκετά ξεκάθαρα και λίγο πολύ παντού.H υγεία είναι πρόσχημα για ολοκληρωτικού τύπου παγκόσμια διακυβέρνηση.

Αυτή την ιστορία, τη βλέπω να τελειώνει με δύο πιθανούς τρόπους: είτε με πόλεμο είτε με αυτοκαταστροφή.”

Amèle Debey, pour L’Impertinent : Ως γιατρός στην ψυχοπαθολογία, τι σας εντυπωσιάζει περισσότερο στην κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους 18 μήνες;

Ariane Bilheran :Η βία επί των πληθυσμών αυτών που είναι στα κέντρα λήψης αποφάσεων, η ασκούμενη παρενόχληση σε όλα τα επίπεδα επί των πληθυσμών. Ιδεολογία, χειραγώγηση μαζών, σωματική βία, λογοκρισία, επιθέσεις στην ελευθερία της έκφρασης.

–Ένας από τους τομείς εξειδίκευσής σας είναι η απόκλιση από την εξουσία. Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε τι τροφοδοτεί τις σκέψεις σας;

-Ναι από τον Απρίλη του 2020, έγραψα ένα άρθρο αποκαλούμενο Υγειονομικός Ολοκληρωτισμός είναι για το καλό σου. Το ριζοσπαστικό κακό…

Μετά, τον Αύγουστο ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα άλλο άρθρο που αποκάλεσα Η παρανοϊκή στιγμή …κι έπειτα το Δεκέμβριο εκφράστηκα στο Radio Canada σχετικά με τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό του οποίου βλέπουμε την εκδήλωση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...