ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟ 77% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟΥ COVID-19 ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ » ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ…

ΒΙΝΤΕΟ

Μια έκθεση της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE) που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου δείχνει ότι το 77% των θανάτων από

τον ιό Covid-19μεταξύ 23 Αυγούστου και 19 Σεπτεμβρίου 2021 ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού, με το 73% των θανάτων να είναι μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων και το 4% των  θανάτων να είναι μεταξύ των μερικώς εμβολιασμένων.

Ωστόσο, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να λένε απροκάλυπτα ψέματα στο κοινό και να ισχυρίζονται ότι η πλειονότητα των θανάτων από το Covid-19 αφορά τους ανεμβολίαστους. Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει προκληθεί αναστάτωση χάρη στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης που δημοσιοποίησαν το γεγονός ότι ορισμένοι από τους χορευτές του Strictly Come Dancing του BBC δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid-19. 

Αυτό οδήγησε έναν πρώην επαγγελματία του Strictly, ο οποίος ήταν πάντα εξαιρετικά ισχυρογνώμων, να εκφράσει τα παράπονά του και να ζητήσει να απολυθούν από το BBC οι χορευτές που αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο.

Το όνομά του είναι James Jordan, και αυτό τον οδήγησε να κάνει μια εμφάνιση στο GB News συμμετέχοντας σε μια συζήτηση με την Bev Turner, μια Βρετανίδα παρουσιάστρια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η οποία έχει κάνει εκστρατεία για να σταματήσει η άσκοπη εξάπλωση των εμβολίων Covid-19 στα παιδιά.

 ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ       

loading...