Ανακοπή στο τιμόνι ..Επεσε απο 5 μέτρα ( γέφυρα) με ΙΧ! Θάνατοι & παρενέργειες απο μπόλιΤι γίνεται με εμβολιασμένους που παθαίνουν ανακοπή και οδηγούν ΙΧ η επαγγελματικά Φορτηγα η Λεωφορεία?

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου στο βόρειο οδικό άξονα Κρήτης και συγκεκριμένα στο ύψος των Τριών Μοναστηριών στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο 56χρονος οδηγος επαθε ανακοπή..Το ερώτημα ειναι αν ειχε κανει το εμβόλιο??

Στην Φωτό το αμαξι του 56χρονου απο το neaKriti.

Τι γίνεται με εμβολιασμένους που παθαίνουν ανακοπή και οδηγούν ΙΧ η επαγγελματικά Φορτηγά η Λεωφορεία? Αν σκοτώσουν κι αλλους η πάρουν στο λαιμό τους επιβάτες και περαστικούς ποιος ευθύνεται??

Οι Ξαφνικοί θάνατοι συνεχίζονται αμείωτα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κράτους εχουμε “ανεξήγητη” αύξηση απο την στιγμή που ξεκινησαν οι εμβολιασμοί.

Στην ΦΩΤΟ βλέπουμε ακομη μια περίπτωση ευτυχως δεν οδηγουσε η θανουσα..Οδηγουσε η Κορη της και επαθε ανακοπή!! Βγηκε για κυνηγι επαθε εμφραγμα!!!

Ρουλα Κορομηλα και Ελένη Δημου εχουν προβλήματα ..Το Θανατικο συνεχιζει και καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι διεξάγεται Πρόγραμμα Μείωσης πληθυσμού με αρρώστιες τοξικές ουσιες που τις εκχυουν στα σωματα των ανθρώπων..


amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια :