Οι υγειονομικοί στο Σύνταγμα για 5η φορά & συνέντευξη των εκπροσώπων στην δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου. (Βίντεο)


 Κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, της πράσινης κάρτας και των αναστολών, διαμαρτύρονται για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα οι υγειονομικοί. Πλήθος εργαζομένων που εδώ και μήνες έχει τεθεί σε αναστολή, βρέθηκε στο Σύνταγμα, με πλακάτ και συνθήματα όπως "οι αναστολές στοιχίζουνε ζωές" και μικρόφωνικη εγκατάσταση προκειμένου να ακουστούν παρεμβάσεις εξειδικευμένων ιατρών και νοσηλευτών, όλων αυτών που "πολέμησαν" στην πρώτη γραμμή για να σώσουν ζωές μέσα στα νοσοκομεία και τις εντατικές το προηγούμενο διάστημα.

Στην ανεξάρτητη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου μίλησαν όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, ο γιατρός Κώστας Σαπουνάς εξειδικευμένος για πολλά χρόνια στις κλινικές έρευνες σε συνεργασία με μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και ο επικεφαλής των εκδηλώσεων στο Σύνταγμα, εκπρόσωπος των υγειονομικών κ Κώστας Μαυρομουστακάκης.

Επεσήμαναν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως προς την επιβίωση των οικογενειών τους λόγω της επιβολής αναστολών , τόνισαν τον παραλογισμό να περιμένει η χώρα, σύμφωνα με υπουργικές εξαγγελίες, νέο κύμα της πανδημίας και να στερεί από την περίθαλψη των ασθενών 10.000 εργαζόμενους και έκαναν κάλεσμα και στους άλλους κλάδους να συσπειρωθούν κοντά τους στον κοινό Αγώνα για τις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ειδικά ο κ. Σαπουνάς κατήγγειλε πως για να χαρακτηριστεί ένα σκεύασμα ως εμβόλιο πρέπει να περάσει από τρία στάδια εξέτασης παρενεργειών και το συγκεκριμένο που έχει επιβληθεί δεν έχει αγγίξει ούτε καν το μεσοπρόθεσμο.

Σε τοποθετήσεις τους άλλοι γιατροί που πήραν το λόγο προειδοποίησαν για τους τεράστιους κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή που υπάρχουν ειδικά στην τεχνολογία mRNA και την τεράστια αύξηση θανάτων στη χώρα το τελευταίο εξάμηνο. Στις εντατικές, κατέληξαν, πως σε λίγο το μεγαλύτερο ποσοστό θα είναι εμβολιασμένων ασθενών. Έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Κυριακή 18:00 στο Σύνταγμα και καλούν όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :