Πάτρα: Την «ΕΔΩΣΕ» η ίδια της η μάνα επειδή έσπασε την καραντίνα – Θα πληρώσει 5000 ευρώ!!!


 Η κοινωνία εισέρχεται σε άγριες εποχές!!!

Στην Πάτρα μια 17χρονη κοπέλα, βγήκε βόλτα για δύο ώρες, ενώ ήταν σε καραντίνα, βάσει των περιοριστικών μέτρων, λόγω του ότι είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.


Η μητέρα της τότε, σε μία πρωτόγνωρη κίνηση, ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για το γεγονός, και όπως ήταν αναμενόμενο η αστυνομία ξεκίνησε να την αναζητά.


Η κοπέλα, όμως, επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της, μετά από ένα δίωρο και η οικογένεια ενημέρωσε εκ νέου την αστυνομία ότι η κοπέλα είχε γυρίσει.


Αποτέλεσμα ήταν η αστυνομία να πάει στο σπίτι και να επιβάλει στη νεαρή κοπέλα διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, με τις Αρχές να συγχαίρουν την μητέρα επειδή επέδειξε «αίσθημα ευθύνης».


Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε βάρος μιας ημεδαπής, διότι ως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού covid -19, παραβίασε την υποχρέωσή της για προσωρινό κατ΄ οίκον περιορισμό και εξήλθε της οικίας της.


Σε βάρος της ημεδαπής επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


(με πληροφορίες από tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια :