Ένα φράγκο η βιολέτα, τσίγκολελέτα…..50 φράγκα ελβετικά θα λαμβάνει όποιος επηρεάσει κάποιον από το περιβάλλον του να εμβολιαστεί!!!

 Η Ελβετία θα διοχετεύει πριμ στους πολίτες της που θα πείσουν κάποιον από το περιβάλον τους να εμβολιαστεί!

Από την 1η Οκτώβρη, οι Ελβετοί πολίτες που θα πείσουν τους δικούς τους να εμβολιαστούν κατά του coronavirus μπορούν να εισπράξουν ένα μπόνους 50 francs…!

Δεν θα τα πάρουν σε ζεστό χρήμα αλλά ως κουπόνι αντίστοιχης αξίας για μια εφάμιλλη αγορά για ένα γεύμα σε restaurant ή μια έξοδο σε cinéma.…

Συγκεκριμένα κάθε άτομο πρόσφατα εμβολιασμένο θα μπορεί ν’αναφέρει τ όνομα ενός προσώπου που έπεισε για να εμβολιαστεί.(σσ μύηση) Αυτός θα εισπράξει ένα μπόνους σε κουπόνι 50 ελβετικών φράγκων ήτοι 46 ευρώ για τα cinémas ή τα restaurants που θα μπουν στ’ αντίστοιχο πρόγραμμα.

Οι αρχές της ελβετικής ομοσπονδίας λάνσαραν αυτή την πρωτοβουλία την Παρασκευή μ’ ένα budget των 150.000.000 ελβετικών φράγκων για ν’ αποπειραθούν να κάμψουν την επίμονη δυσπιστία μεταξύ του πληθυσμού έναντι των εμβολίων που βρίσκονται ακόμη στη φάση δοκιμών και των οποίων η αποτελεσματικότητα είναι κάθε άλλο παρά αποδεδειγμένη.fl24.net 3/10/21

Kρίμα η χώρα του Ερυθρού Σταυρού όπου και η έδρα του πολυδιαφημισμένου Π.Ο.Υ να χρησιμοποιεί τέτοιου είδους πρακτικές και μεθοδεύσεις εξαγοράς συνειδήσεων που αντιβαίνουν σε κάθε αρχή της Ιατρικής Δεοντολογίας κι Ηθικής που ευτελίζουν την επιστήμη και τον ανθρωπισμό..δημιουργεί τις κοινές πυραμίδες αρπαχτής..

Ένα φράγκο η βιολέτα, τσίγκολελέτα…..50 φράγκα ελβετικά θα λαμβάνει όποιος επηρεάσει κάποιον να εμβολιαστεί!!!Ένα φράγκο η βιολέτα, τσίγκολελέτα, τσίγκολελέτα…….

dimpenews.com

loading...