ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 – Μηνύματα Νικολόπουλου στον Πρωθυπουργό…



Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και πρώην κοινοβουλευτικός άνδρας με πολυετή θητεία στη Βουλή των Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, δέχτηκε στο γραφείο του προ λίγων ημερών αντιπροσωπία υγειονομικών, τους οποίους η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει θέσει σε αναστολή εργασίας, επειδή είναι ανεμβολίαστοι, θέτοντας ο Πρωθυπουργός σε κίνδυνο την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ)!

Μετά την συνάντηση το Γραφείο Τύπου (4/10/2021) του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, με τίτλο:

«Τους διώκτες στις εκλογές θα τους βάλλουμε σε αναστολή διαρκείας… Είναι απάνθρωπη τιμωρία η αναστολή… Ο διωγμός των ανεμβολίαστων υγειονομικών θα τους γίνει Μπούμερανγκ…»:

Ο πρώην υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων Νίκος Νικολόπουλος δέχτηκε στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος τους σε διωγμό ευρισκόμενους υγειονομικούς και τιμωρημένους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την απάνθρωπη ποινή της αναστολής εργασίας. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκος Νικολόπουλος άκουσε τις διαμαρτυρίες, τον προβληματισμό και την εντελώς δίκαιη απαίτηση τους, να γίνουν σεβαστά τα θεμελιώδη ανθρώπινα ατομικά τους δικαιώματα.

Με παράπονο και οργή είπαν:

«Έγιναν τιμωροί χειροκροτητές μας! Με ποια λογική χθες ήμασταν ήρωες και σήμερα γίναμε επικίνδυνοι και ανεύθυνοι από την ίδια κυβέρνηση; Από ήρωες τώρα αρνητές γιατί; Επειδή αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε την υγεία και την ζωή μας απέναντι στις άγνωστες παρενέργειες του εμβολιασμού και προτιμήσαμε την αναστολή στο ψωμί των παιδιών μας; Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσφορά μας την υγεία όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Αδιαπραγμάτευτα απαιτούμε την ασφάλεια και την ελευθερία στην υγεία και στην κοινωνία με την επιστροφή στην εργασία μας με την διεξαγωγή δύο rapid τεστ όπως γίνεται σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα»!

Ο Νίκος Νικολόπουλος είπε μεταξύ άλλων:

«Προσωπικά όπως γνωρίζετε έκανα το εμβόλιο. Αρνούμαι όμως εγώ και όλοι οι Έλληνες χριστιανοδημοκράτες τον καταναγκασμό και πόσο μάλλον την φυσική και κοινωνική εξόντωση όσων δεν θέλουν εμβολιαστούν. Θα αγωνιστούμε με κάθε δημοκρατικό και ακτιβιστικό τρόπο ώστε να γυρίσετε στην εργασία σας, με την διεξαγωγή δύο rapid τεστ όπως γίνεται σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πρότεινε ο έμπειρος κοινοβουλευτικός Νίκος Νικολόπουλος και συνέχισε:

Το ΧΡΙ.Κ.Ε. από την πρώτη στιγμή βγήκε στα κάγκελα και πήρε μέρος στα συλλαλητήρια ελευθερίας κατά της υγειονομικής δικτατορίας. Είμαστε όλοι μαζί οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι, μετωπικά απέναντι στην ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Μητσοτάκη και της λοιπής εθνομηδενιστικής πολιτικής ηγεσίας των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Θα μας βρουν μπροστά τους όλοι εκείνοι που συμπεριφέρονται ως νομοθέτες και δήμιοι της υγειονομικής τυραννίας. Είμαστε αντιμέτωποι και με όσους που συμπεριφέρονται ως τύραννοι ή ως άνδρες των SS, που βούλωσαν τα αυτιά τους στην φωνή της συνείδησης και του καθήκοντος τους. Για όλους τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, υποχρεωτικότητα σημαίνει ξεκάθαρα κατάργηση της ελευθερίας και του αυτεξούσιου που αποτελεί δώρο Θεού και τη βάση ύπαρξης κάθε ανθρώπου!!

Η Τουρκία στο εδώλιο της ιστορίας…

Πολλές φορές έχω φιλοξενήσει στις στήλες μου “Κόκκινο Πιπέρι” και “Τσουκνίδα” τις απόψεις του Υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη (Αμφικτύων) και ο οποίος είναι Συγγραφεύς και Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών!

Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε μια εξαιρετική ανάλυση του κ. Κωνσταντινίδη, πολύ χρήσιμη σε όλους μας:

«Η ανώριμη Τουρκία από το 1950 και μετά εκμεταλλευόμενη τη Δυτική μυωπική πολιτική απέκτησε δυνάμεις που δεν έπρεπε να έχει ανά χείρας. Σε ένα παιδί ποτέ δεν δίνεις χειροβομβίδες και εκρηκτικά γιατί και αυτό θα κινδυνεύσει και οι γύρω του. Αυτό συνέβη εδώ και πλέον μισό αιώνα.

Η Τουρκία το Σεπτέμβρη του 1955 προέβη στην γενοκτονία των τελευταίων Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως και οι ΗΠΑ αντί να κατακεραυνώσουν τους γενοκτόνους, τους δικαιολόγησαν κι από πάνω. Έκτοτε οι Τούρκοι συνέχισαν ανενόχλητοι την γενοκτονία των Κούρδων ξεριζώνοντας τους Κουρδικούς πληθυσμούς της Ανατόλιας.

Με τις ατιμίες της Βρετανίας τον Ιούλιο 1974 εισέβαλαν στρατιωτικά στην Ελληνικοτάτη Κύπρο και έκτοτε παρά τα ψηφίσματα του ΟΗΕ κρατούν υπό κατοχή το 40% περίπου της μεγαλονήσου χωρίς και πάλι να απαιτήσει η Δύση την εφαρμογή των ψηφισμάτων του Σ.Α του ΟΗΕ, διότι η Τουρκία έχει τάχα “σπουδαία στρατιωτική αξία” στα δυτικά συμφέροντα.

Όταν αντελήφθησαν οι ασιατικοί “γκρίζοι λύκοι” την αδυναμία των Δυτικών – οι οποίοι ήταν έτοιμοι να δώσουν ακόμη και τα οπίσθια τους στην Τουρκία – ανέβασαν τη μεγαλομανία τους στα ύψη. Θεώρησαν ότι ήρθε η ευκαιρία να αναβιώσουν την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Έβαλαν σε ενέργεια όλες τις τρομοκρατικές ιδεοληψίες του παρελθόντος (Παντουρκισμού, Παντουρανισμού, Εθνικισμού) και δεν δίστασαν να βάλουν στο τραπέζι και το δίκοπο μαχαίρι του Πανισλαμισμού.

Με τα τρομοκρατικά ιδεολογικά όπλα του παρελθόντος και με τον σύγχρονο εξοπλισμό που της εξασφάλισε το ΝΑΤΟ η Τουρκία άρχισε την ναζιστικού τύπου επέκταση της προς όλες τις κατευθύνσεις (Αιγαίο, Κύπρο, Ιράκ, Συρία, Αρμενία, Αφγανιστάν, Διάστημα κλπ.)!

Ο κύριος όμως κυματοθραύστης των τουρκικών βλέψεων ήταν και είναι ιστορικά ο Ελληνισμός (Ελλάδα- Κύπρος).

Ο Αραβικός κόσμος ανήσυχος εναντιώθηκε στα τουρκικά επεκτατικά σχέδια, καθώς και όλες οι γειτονικές της χώρες. Μόνο η μυωπική Ευρώπη δεν είναι ακόμη ικανή να αντιμετωπίσει συνολικά μια χώρα παρία που σχεδιάζει να παράγει τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, ακόμη και πυρηνικά όπλα από την πυρηνική ενέργεια που θα της εξασφαλίσει η Ρωσία του “ξανθού γένους” του Πούτιν.

Τελικά, έπεσε η λεοντή από τον μαινόμενο “νεοσουλτάνο” Ερντογάν.

Οι ΗΠΑ πρώτες αντελήφθησαν ότι ενεργεί για την διάλυση της Δυτικής Συμμαχίας και δικαίως τον έβαλαν σε απομόνωση.

Η Τουρκία ήταν ιστορικά πρόβλημα για τον κόσμο. Η Τουρκία δεν είναι βιώσιμη χώρα. Το “τουρκικό πρόβλημα” τώρα φθάνει στη λύση του.

Η Ύβρις φέρνει νομοτελειακά τη Νέμεση και αυτή το διαμελισμό

Δύση και Ανατολή πρέπει να συμφωνήσουν στον διαμελισμό του “κακοδεμένου και έτοιμου να λυθεί τουρκικού μπόγου” αρχής γενομένης από το Κουρδιστάν.

Έτσι θα αναπνεύσουν δημοκρατικό αέρα οι εθνότητες που την απαρτίζουν και θα δημιουργηθούν τα νέα κράτη στην περιοχή (Κουρδιστάν, Κράτος του Πόντου, Ιωνία, Κράτος Κωνσταντινουπόλεως κ.α.)!

Όσο λιγότερο διαρκέσουν οι πόνοι της γέννας, τόσο το καλύτερο για τους λαούς της Τουρκίας και τους γειτονικούς λαούς!»!!

Εν αναμονή της αφύπνισης…

Η συγγραφέας Μαίρη Καρά είναι μια ανήσυχη Ελληνίδα, ένα ανήσυχο ελληνικό πνεύμα, που προσπαθεί να αφυπνίσει όλους εκείνους τους “κοιμισμένους” και να τους οδηγήσει στην έπαρση!

Δράττομαι της ευκαιρίας να δημοσιεύσω το τελευταίο κείμενο που μου έστειλε:

«Οι κρυφοί Εξουσιαστές της Κυβέρνησης θέλουν να νοιώθουμε ένοχοι για όσα μας επιβάλουν, χωρίς να μας υπολογίζουν. Εμείς όμως πρέπει να νιώθουμε ένοχοι μόνο γιατί συμβάλουμε με την ψήφο μας, να ανεβαίνουν οι επιλεγμένες Κυβερνήσεις από την Νέα Τάξη.

Οι αιώνιοι εχθροί μας μισούν κάθε τι το Ελληνικό και επιδιώκουν να το αποβάλλουν από μέσα μας. Θέλουν να μας ξεριζώσουν το γονίδιο της Ελευθερίας και της Πίστης, για να μας ελέγχουν. Θέλουν να δυσφημήσουν την χώρα μας, που έδωσε τον Πολιτισμό και τα Φώτα στην Ανθρωπότητα. Στόχος τους είναι να διαγράψουν τον Ελληνισμό και να διαμελίσουν την Ελλάδα.

Το τραγικό φαινόμενο είναι, πως κάποιοι πολίτες ίσως να πίστευαν, πως το πολιτικό προσωπικό είναι πιο έξυπνο από αυτούς. Γι’ αυτό υπέκυψαν γρήγορα στις απειλές του, παραδίδοντας τα δικαιώματά τους και μετατράπηκαν σε υπάκουα πρόβατα, επιτρέποντας στον κουτοπόνηρο τσοπάνη, να τα οδηγήσει στην σφαγή.

Αρχικά οι πουλημένοι πολιτικοί τρομοκράτησαν τον κόσμο με τον ιό της Κίνας covid-19 και στην συνέχεια τον παραπλάνησαν με την προπαγάνδα εξαγορασμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Με τα ψέματα ξεκίνησαν την διασπορά του φόβου, που είναι η τροφή των εξουσιαστών. Το ψέμα για τους πολιτικούς είναι δεύτερη φύση, γι’ αυτό κανένας από τους δωσίλογους της Νέας Δικτατορίας δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια.

Με εργαλείο το φίμωτρο και τα εμβόλια δοκίμασαν πόσα ανθρωπάκια τούς πιστεύουν κι εκτελούν τις παράλογες διαταγές τους. Μα κατάλαβαν πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες υποτακτικοί. Με ειρηνικές διαδηλώσεις έδωσαν το μήνυμα στους προδότες, πως οι ατρόμητοι Έλληνες δεν φοβούνται και αντιστέκονται. Το μόνο που μένει ακόμα ως την Απελευθέρωση, είναι να ξυπνήσουν και όσοι Ελληναράδες παραμένουν ακόμα στον υπναλέο κόσμο τους. Αυτοί θα συνέλθουν μόνο, όταν νιώσουν να απειλείται και η ζωή τους. Εν αναμονή της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ!»!

Από τη στιγμή όμως που η κ. Καρά μας λέγει πως “το ψέμα για τους πολιτικούς είναι δεύτερη φύση”, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο μέγας φιλόσοφος και επιστήμονας Αριστοτέλης και ο οποίος κατόπιν εντολής του βασιλέα των Μακεδόνων Φιλίππου ανέλαβε το 343 π.Χ. τη διδασκαλία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Το παρακάτω μου το έστειλε εξαιρετικός φίλος από ακριτικό νησί μας:

Ο Αριστοτέλης είπε: «Το αληθές και το δίκαιο είναι από την φύση πιο δυνατό από το ψευδές και το άδικο»!

Τα μάτια της ψυχής είναι πολύ δυνατά και μέσα εις το σκοτάδι. Επιλογή και θέλησή μας είναι να βγάλουμε μέσα από την καρδιά μας τον οιονδήποτε, ποτέ όμως την Πατρίδα μας. Όμως δεν χρειάζεται να βλέπεις, αλλά να σκέφτεσαι διαρκώς τον στόχο. Καθότι η αληθινή δύναμη πηγάζει από μέσα. Η ενότητα και η σύμπλευση όλων είναι η μόνη σωτηρία για την πολύπαθη Πατρίδα μας. Άλλη λύση δεν υπάρχει, αλλά ούτε πρέπει να την περιμένουμε από εξωγενείς παράγοντες! Αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Δυστυχώς όμως, εις την ζωή μερικές φορές οι άνθρωποι αδυνατούν να χειριστούν και την αλήθεια!!

loading...